Nachträgliche Bewehrung

Chemische verankering in de bouwbranche

Met de toenemende complexiteit in ontwerpen voor gebouwen worden ook de uitdagingen voor het achteraf plaatsen van wapeningsaansluitingen en de installatie van chemische ankers groter. Wij bieden u speciaal afgestemde systeemoplossingen die u erbij helpen om deze uitdagingen eenvoudig aan te gaan.

Uw gezondheid en werkcomfort zijn voor ons belangrijk. Onze systemen zorgen ervoor dat u stofvrij, snoerloos en met duidelijk kortere installatietijden uw werk kunt uitvoeren.

Dit wordt mogelijk gemaakt door een veelvoud aan innovatieve oplossingen voor uw werkvoorbereiding bij de verankering, het maken en reiniging van de boorgaten en bij de vulling en verankering zelf - doelgericht, flexibel en eenvoudig.

VEELZIJDIGE TOEPASSINGEN VOOR CHEMISCHE ANKERS

Statisch relevante wapeningsaansluitingen
1 / 4
Statisch relevante wapeningsaansluitingen

Structurele verbindingen met achteraf te plaatsen wapeningsaansluitingen. Nieuwbouw en afspanning van gebouwen van gewapend beton.

Bevestigingen
2 / 4
Bevestigingen

Verankering van staalsteunen, staaldragers, trappen, balustrades, veiligheidsbarrières, balustrades en brandtrappen. etc.,

Please enter alternative text here (optional)
3 / 4
Betonversterking

Renoveren van bruggen, gebouwen en andere bouwwerken, vernieuwing en latere versterking van betonnen bouwonderdelen (bijvoorbeeld toplaag, dwarskrachtwapening, afschuivingsbouten).

Please enter alternative text here (optional)
4 / 4
Constructieve wapeningsaansluitingen

Vervanging van fout gezette of ontbrekende wapeningsstaven, latere wapeningsaansluitingen (bijvoorbeeld bevestigingen aan wanden, platen, trappen, zuilen, funderingen etc.)

Systeemonderdelen ter voorbereiding

Van SafeSet tot diamantboren, wij hebben de juiste oplossing voor uw toepassingen - zo werkt u veilig, efficiënt en doelgericht.

Zo weet u waar u boren kunt

Van de snelle plaatsbepaling op de bouwplaats ter voorkoming van het tijdrovende raken van ijzer tot de complete structurele analyse als uitgangspunt voor uitvoering en planning.

Meer informatie
PROFIS REBAR

Geen mortel meer verspillen

Met de Hilti volume-calculator app berekent u de benodigde hoeveelheid mortel voor uw project. Het gebruik van vulslangen reduceert het mortelverbruik en zorgt voor het correct vullen.

Meer informatie
Werkvoorbereiding

Correcte montage

Voor het snel en veilig uitvoeren stellen wij u uitgebreide documentatie ter beschikking, bijvoorbeeld om de juiste diameter van het boorgat en de boordiepte te bepalen.

Meer informatie

Systeemonderdelen voor het maken van boorgaten en reiniging

Van SafeSet tot met de diamantboor geboorde gaten, wij hebben de juiste oplossingen voor uw toepassingen - zo werkt u veilig, efficiënt en doelgericht.

SafeSet

Veiligheid en productiviteit MET SAFESET

Hilti SafeSet combineert innovatieve technologieën, garandeert de veiligheid van uw installaties en verhoogt uw productiviteit tot 60% - de tijdrovende reiniging van boorgaten bijvoorbeeld komt hiermee te vervallen. De holle boren TE-CD/-YD maken boren en reinigen van boorgaten mogelijk in één stap - daardoor wordt de stofbelasting voor werknemers en machines verminderd. SafeSet werd ontwikkeld voor de Hilti combihamer TE 30, TE 50, TE 60 en TE 70.

Meer informatie
TE 50 AVR

De gangbare methode

Er zit 50 jaar ervaring in de Hilti combihamers en boren. Dit komt tot uiting in hun lange levensduur, de inmiddels legendarische Hilti-prestaties en daarmee ook in hun productiviteit - en dit met uitgebreide arbeidsveiligheid. De combihamer TE 30-A, TE 60 en TE 70 beschikken bijvoorbeeld over de innovatie snelle uitschakeling ATC, die bij een vastgelopen apparaat razendsnel het apparaat uitschakelt en zo verwondingen voorkomt.

Meer informatie
Diamantboren

Boorgaten met diamantboor

Afgestemde kernboorsystemen bieden een efficiënt, geluidsarm en trillingsarm alternatief voor traditionele methoden, wanneer ze worden geconfronteerd met uitdagingen zoals hoogwaardig beton of zware wapening. Daarbij zorgt het nieuwe watermanagementsysteem DD-WMS 100 de hele dag voor schoon en autonoom werken met kernborensystemen.

Meer informatie

Vullen van boorgaten en het zetten van het anker

Het vullen en plaatsen wordt gemakkelijk - mortel, spuitgereedschap en scholingen voor uw medewerkers maken onze systeemoplossingen compleet.

Mortelportfolio

Injectiesystemen voor versterkingen in gescheurd en ongescheurd beton bieden een variatie aan toepassingen en voor iedere situatie een geschikte economische oplossing: Sneldrogende standaardmortel HY 170 Sneldrogend hoogwaardig mortel HY 200 Langzaam drogende epoxy RE 500V3 Ankerelementen: Standaardankerstang HIT-V Innovatieve kegelankerstang HIT-Z Tulpankers HIS-N Voor de ingenieursbouw: tulpankers HCC-B en HCC-K Spananker HZA.

Meer informatie

Mortelspuiten voor elke situatie

Onze complete oplossing voor chemische verankeringen wordt door ons assortiment aan mortelspuiten afgerond. De afgestemde accessoires voor reiniging, plunjers en vulslangen voor het vullen van de mortel dragen bij aan een correcte, veilige en spaarzame werkwijze.

Meer informatie

Trainingen: Achteraf plaatsen van wapeningsaansluitingen

Onze experts trainen u en uw medewerkers om het totale systeem veilig te gebruiken. Hiermee kunt u relevante wapeningsaansluitingen achteraf op een veilige en economische manier maken.

Meer informatie