Mortelspuiten voor chemische ankers

Eenvoudige bediening en nauwkeurige dosering van mortel in alle ondergronden

Wapeningstoepassing met Nuron accumortelspuit HDE 500-22

Modern - Duurzaam - Winstgevend

Nadat het boorgat correct is gereinigd, is de juiste dosering van de injectiemortel cruciaal bij achteraf aan te brengen wapeningsverbindingen of chemische ankers. Kleine verschillen bepalen voldoende houdwaarden of materiaalverspilling. 

De accumortelspuit HDE 500-22 is niet alleen snel en ergonomisch, maar ook zeer nauwkeurig. De operator stelt de benodigde milliliters in op de draaiknop en bespaart daarmee tijd en geld.

Tot 30% besparing van mortel met de accumortelspuit HDE 500-22

De berekende belastingwaarden worden bereikt door middel van een nauwkeurige en constante dosering van de mortelhoeveelheid, terwijl er tegelijkertijd geen mortel wordt verspild. Praktijkervaring leert dat zelfs ervaren gebruikers tot 30% mortel kunnen besparen met de HDE 500-22. De HDE 500-22 betaalt zichzelf al terug in het Hilti-machineparkbeheer met een gemiddeld verbruik van slechts twee HIT-patronen per maand - en is 100% compatibel met alle Nuron 22V-accumachines.

Bij Hilti gebruikt u alle chemische mortels met dezelfde mortelspuit, ongeacht of u op uw bouwplaats een langzaam uithardende epoxymortel of snel uithardende universele of premium mortel gebruikt. Hierdoor behoort stilstand tot het verleden als de verkeerde mortelspuit op de bouwplaats wordt gebruikt.

Accumortelspuit HDE 500-A22 druppelvrije toepassing

Constante, snelle, moderne en ergonomische manier van werken is inbegrepen

  • Gegevens in ml garanderen een eenvoudige bediening en exacte indicatie van hoeveelheden. Deze haalt u uit de montagehandleiding of via de Volume Calculator-app
  • Dankzij het automatische stoppen met uitpersen wanneer de vereiste hoeveelheid mortel is bereikt, kunt u tot 30% mortel besparen
  • Automatische drukontlasting voorkomt nadruppelen en verspilling van het chemische anker
  • Voor gebruik met alle mortels van Hilti en voor verpakkingen van 330 ml en 500 ml
  • Directe kwaliteitscontrole van de juiste dosering met digitale LED-indicatie

Chemische ankers gemakkelijk en betrouwbaar monteren

Eenvoudige en moderne bediening

Handige en lichtere injectie van chemische ankers met één druk op de knop in elke werksituatie.

Nauwkeurig en efficiënt werken

Calculator_HiltiApp_Android_512x512px.png

Met onze accumortelspuit HDE 500-22 stelt u de injectiehoeveelheid op de ml precies in. De gratis Volume Calculator app helpt u om deze nauwkeurig te berekenen.

Downloaden via de App Store
Downloaden via Google Play

Compatibel gebruik in Fleet Management

De maandelijkse termijnbetaling betaalt zichzelf door besparing van mortel al terug vanaf slechts twee mortelpatronen per maand. Bovendien verliest u geen tijd bij uitval van machines of op piekmomenten. 

Machineparkbeheer - meer dan het leasen van gereedschap

Verminderen van afval

De beproefde folieverpakkingen van Hilti verminderen het afval tot 85% in vergelijking met conventionele harde patronen.

Meer mortelspuiten

Afhankelijk van de toepassing en de frequentie van het gebruik kunt u naast de accu mortelspuit kiezen tussen een handmatige en pneumatische machine.

HDM hand mortelspuit

L074569.tiff

Lage perskrachten en slechts minimaal nadruppelen van de mortel. Voor gebruik met alle mortels van Hilti en voor de verpakking 330 ml en 500 ml. Niet aanbevolen voor een seriële toepassing omdat handmatige bediening tot vermoeidheid leidt.

Naar het product

P 8000 D pneumatische mortelspuit

L019860.tif

Robuust mortelpistool met hoge injectiesnelheid voor bijzonder diepe plaatsingsdiepten of een groot aantal wapeningen. Hierin wordt de folieverpakking van 1400 ml gebruikt.

Naar het product

Dit is mogelijk ook voor u interessant

De juiste mortel voor elke toepassing

Ankerstang HIT-Z in injectiemortel HIT-HY 200-A V3

Met onze mortel voor chemische verankering plaatst u alle betonstaal en de conform EC2 berekende wapeningsverbindingen voordelig, betrouwbaar en snel.

Naar het mortelassortiment

Productieve installatie met SafeSet

Construction worker using Hilti SafeSet installation method with HDE 500-22 cordless adhesive dispenser and red HIT-CR 500 cartridge holder for HIT-HY 200 adhesives. VC 140-2-22 "vac-pack" vacuum, TE 60-22 cordless rotary hammer

U kunt ankerstangen en achteraf aan te brengen wapeningverbindingen nu veel gemakkelijker en sneller installeren dan voorheen.

Meer weten?

Moderne achteraf geplaatste wapening

Nieuwe wapeningmethode met HDE 500-22

De nieuwe methode om wapening aan te brengen maakt uw toepassingsbereik breder en maakt andere werkprocessen op de bouwplaats mogelijk.

Meer weten?