Hilti Fleet management

Hilti Fleet Management

Jij leidt jouw bedrijf. Wij nemen jouw machinepark voor onze rekening.

Krijg je stress van materiaalbeheer? Dat hoeft niet meer. Hilti Fleet Management biedt je een complete oplossing. Je krijgt eersteklas machines, samen met een uitgebreid servicepakket, variërend van gratis reparaties tot diefstaldekking.

Maak een afspraak voor een analyse en laat je door een expert adviseren hoe je jouw gereedschap optimaal kunt organiseren. 

Voordelen van Hilti Fleet Management

Uitgerust met de nieuwste machines

Je krijgt het nieuwste innovatieve gereedschap bij start of vernieuwing van de looptijd van het contract.

Verhoog de productiviteit

Reparaties worden binnen 4 werkdagen gedaan en je krijgt gratis vervangend leengereedschap in deze periode.

Flexibeler werken

Maak gebruik van onze verhuurdienst voor extra gereedschap tijdens piekmomenten op zowel korte als middellange termijn.

Kosten onder controle houden

Vergeet hoge voorafgaande investeringen. Met vaste maandelijkse termijnen vereenvoudigt jouw budgetplanning.

Hoe werkt Hilti fleet management?

Stel jouw ideale machinepark samen en profiteer van een servicepakket tegen vaste tarieven

Hilti Fleet Management is vergelijkbaar met het huren van gereedschap op de lange termijn. Je wilt alleen betalen voor de machines die je echt nodig hebt. Met Fleet Management wordt maandelijks een vast bedrag in rekening gebracht. In dit bedrag zijn kosten voor reparaties, onderhoud, leengereedschap en diefstaldekking inbegrepen.

Zodra een machine het einde van haar gebruiks- of levensduur bereikt, halen wij deze op. Hierna kan jij weer gebruik maken van het nieuwste gereedschap voor jouw machinepark.

WELKE Services BIEDT HILTI FLEET MANAGEMENT?

Services voor meer productiviteit

  • Wij evalueren ter plaatse de huidige productiviteit van jouw machinepark en verstrekken vervolgens advies over mogelijke optimalisaties en kostenbesparingen.
  • Hilti garandeert eersteklas reparaties. Dat geldt ook voor gehuurd gereedschap en het vervangen van accu's en opladers.
  • Wij maken jou digitaal. Scan de QR-codes op jouw machines en ontvang gedetailleerde machineinformatie die je zelf in ON!Track kunt beheren. 

Leer nu ON!Track beter kennen

Services voor meer flexibiliteit

  • Wij verhuren gereedschap. Daardoor bieden wij een betrouwbare oplossing voor het omgaan met de piekmomenten op zowel korte als middellange termijn. Het gewenste gereedschap bestel je eenvoudig online. 
  • Gereedschap vervangen of verlengen? Aan het einde van het contract kun je beslissen. Je kunt overschakelen op nieuwe machines of eenvoudigweg gebruik blijven maken van gereedschap dat nog altijd productief is. Zonder administratieve last.

Services voor meer zekerheid

  • Wij bieden diefstaldekking. Wij dekken tot 80% van de kosten voor gestolen gereedschap. 
  • Wij bieden onderhoud. Voor sommig gereedschap profiteer je zelfs van proactief onderhoud, bijvoorbeeld bij het kalibreren van jouw meetapparatuur en perstangen inclusief bekken.

HOE je NOG MEER PROFITEERT VAN HILTI FLEET MANAGEMENT

Kies voor nauwkeurige tracking van jouw gereedschap

Met Hilti Fleet Management bieden wij jou hoogwaardige machines en een servicepakket op maat. Tijdverlies door het zoeken naar verloren machines of onnodige uitgaven door het per ongeluk meerdere keren aanschaffen van dezelfde machines behoort tot het verleden.

Ontdek onze innovatieve digitale oplossingen voor materiaalbeheer die jouw bedrijf nog efficiënter zullen maken. Organiseer het werk op jouw bouwplaatsen met ON!Track productiever en beschik altijd over de juiste documentatie.

WELK Gereedschap KAN IK VIA HILTI FLEET MANAGEMENT KRIJGEN?

Kies uit een portfolio voor praktisch alle beroepen en toepassingen

Of het nu gaat om het bevestigen van kabels, vastzetten van buizen of het breken van beton - wij beschikken over de geschikte uitrusting voor elke uitdaging. En met het Nuron accu platform wordt het assortiment beschikbare producten aanzienlijk uitgebreid.

Meer dan 100 draadloze Nuron machines kunnen al jouw machines op snoer of benzine vervangen. Op slechts één accu platform van 22 volt. Jij krijgt ook toegang tot datagedreven services waarmee je bijvoorbeeld snel en moeiteloos ongebruikte of zoekgeraakte machines kunt lokaliseren.

HILTI FLEET MANAGEMENT - NU AAN DE SLAG!

Hoe jij jouw machineparkbeheer in slechts drie stappen kunt vereenvoudigen

  • Wij werken vanaf het begin nauw met je samen. Op basis van jouw werkprocessen en toepassingen zorgen wij ervoor dat je enkel het gereedschap selecteert dat daadwerkelijk noodzakelijk is.
  • Wij leveren het gereedschap en vervolgens trainen wij jouw werknemers.
  • Tijdens lopende werkzaamheden ondersteunen wij je bij het repareren en vervangen van jouw machinepark, zonder uitvaltijd en extra kosten.

FAQ - Fleet management

Kan ik mijn fleet machines kopen nadat het contract is afgelopen?

Nee. Wanneer een machine aan het einde van haar levensduur komt bij het aflopen van het contract, bieden wij je graag een innovatieve machine aan via een nieuw contract en zorgen wij voor het recyclen van jouw oude machine.

Indien je flexibel wilt blijven en de betreffende machine nog in goede staat verkeert, bestaat de mogelijkheid om het contract maandelijks te verlengen.

Hoeveel kost Hilti Fleet Management?

Plan een afspraak met jouw accountmanager, zodat wij jouw huidige machinepark en machinebehoeften op locatie kunnen analyseren. Op basis van die analyse krijg je vervolgens een voorstel voor de samenstelling van jouw machinepark. De vaste maandelijkse termijnen worden bepaald op basis van het op maat samengestelde machinepark.

Hoe lang duurt een Hilti Fleet Management contract?

Afhankelijk van de soort machine en de sector hebben de contracten een looptijd van drie tot vijf jaar.

Hoe kan ik mijn machines vernieuwen als onderdeel van Hilti Fleet Management?

Wij sturen je ter herinnering een e-mail wanneer jouw contract verlengd moet worden.

Je kunt de levering van jouw nieuwe machine plannen volgens jouw vervangingscyclus op Hilti Online, op ON!Track Ready of via jouw accountmanager.

Ontdek nog meer bedrijfsoplossingen van Hilti

Wat is er nieuw in de bouwsector?

Ontdek oplossingen van boorrobots tot exoskeletten voor de bouwplaats. Want de toekomst van de bouw is er al.

Ontdek de trends in de bouwsector

Het productiviteitsdilemma

De bouwsector loopt achter op het gebied van productiviteit. Hoe kunnen wij je helpen jouw resultaten te verbeteren?

Ontdek onze productiviteitsoplossingen