Hilti fleet management

GEREEDSCHAPSKOSTEN BEPERKEN MET HILTI GEREEDSCHAPBEHEER

Wij beheren uw gereedschap, zodat u zich op uw bedrijf kan concentreren

Als u regelmatig bouwprojecten moet plannen en uitvoeren, moet u met veel verschillende factoren rekening houden: vergunningen, overeenkomsten met deelnemende partners en wijzigingen in de planning. Extra risico's zoals problemen met materieel, moeten worden vermeden omdat ze tot extra kosten kunnen leiden. Het gereedschapbeheer van Hilti is een all-inclusive dienstverlening voor al het nodige materieel. Een zorg minder voor degene die verantwoordelijk is voor gereedschap en materieel. Alle kosten worden gedekt voor een maandelijks tarief. U kunt zich dus concentreren op de kern van uw activiteiten, dankzij de ondersteuning die wij u bieden bij het:

  • Verhogen van de productiviteit
  • Minimaliseren van risico's
  • Beheersen van kosten
  • Verbeteren van de transparantie op het gebied van gereedschap
  • Optimaliseren van proceskosten

KLEIN GEREEDSCHAP - GROTE UITDAGINGEN

Hilti fleet management - wat is fleet management?

VRAAG ONZE HILTI FLEET SPECIALISTEN

GEBRUIK MAKEN VAN HILTI GEREEDSCHAPBEHEER

Gebruiken, maar niet de eigenaar zijn

Ieder project is weer anders. Het bouwen van bruggen vereist ander gereedschap dan het bouwen van een winkelcentrum. Het kan daarbij ingewikkeld zijn om flexibel uw gereedschap naar uw behoefte uit te breiden. De succesformule is daarom: volledig en onbeperkt gebruik, maar niet de eigenaar zijn. Een van de voordelen komt op wanneer een piek in opdrachten optreedt, dan kunt u eenvoudig gedurende een periode extra gereedschap bestellen.

U heeft altijd het benodigde gereedschap ter beschikking: in de juiste hoeveelheid, goed onderhouden en klaar voor gebruik. Hilti heeft meer dan 1 miljoen gereedschappen en apparaten onder contract. Klanten kunnen een passende mix van gereedschap en materieel samenstellen. Afgeschreven gereedschap wordt vervangen door nieuw materieel. Het machinepark bevat daarmee altijd het nieuwste van het nieuwste.

Hilti fleet management

 

1. Toename in productiviteit.

Hoogwaardig gereedschap vormt de basis voor een succesvol project. Het zorgt voor een hoge productiviteit, het voldoen aan de hoogste veiligheidsnormen en verbetering van de reputatie van het bedrijf. Maar beheer van een hoogwaardig machinepark zorgt ook voor administratief werk en een financieel risico voor u.

2. Minimalisatie van risico en uitvaltijd.

In het geval belangrijk gereedschap plotseling defect raakt tijdens de bouw, komt de bouw stil te liggen. Vervanging moet worden geregeld, planningen vertraagd en kosten nemen toe.

3. Kostenbesparingen en voorspelbaarheid. 

Om altijd het juiste aantal en goed onderhouden gereedschap ter beschikking te hebben is logistieke en financiële inspanning nodig. Ongebruikt gereedschap is verspilling van waardevolle middelen. Het is voordeliger om te vertrouwen op een productief machinepark in plaats van al het gereedschap in eigendom te hebben.

4. Verbeterde transparantie op het gebied van materieelbeheer.

Als een apparaat dienst weigert, moet het op tijd door een gelijkwaardig model wordt vervangen. Een betrouwbare lijst van het machinepark en een goed trackingssysteem zorgen voor een minimale vertraging in geval van vervanging, waardoor tijd én geld bespaard wordt.

5. Transparante kosten.

Onverwachte kosten voor onderhoud en reparatie van gereedschap maken het moeilijk om binnen budget te blijven. Als alle kosten voor gereedschapbeheer zijn gedekt door een vast maandelijks tarief, kunnen tarieven op een betrouwbare manier worden opgesteld.

 

DE SERVICE IS INTUSSEN DOOR ONGEVEER 100.000 KLANTEN IN MEER DAN 40 LANDEN GEBRUIKT

Ervaring en beschikbaarheid

Wij bij Hilti bieden al meer dan 10 jaar gereedschapbeheer. Het concept van all-inclusive service is succesvol gebleken: de service is intussen gebruikt door 100.000 klanten uit meer dan 40 landen. Onze klanten waarderen niet alleen de levering en het onderhoud van gereedschap, maar ook de duidelijke dienstverlening in vergelijking met andere verhuur- en leaseservices van gereedschap.

Op aanvraag kan Hilti de voorraad en het machinepark van klanten analyseren. Ontdek onmiddellijk welk gereedschap overbodig is, welk gereedschap niet optimaal wordt gebruikt en wat dient te worden vervangen.

HOE HILTI GEREEDSCHAPBEHEER UW BEDRIJF KAN ONDERSTEUNEN

Wat is fleet management
1 / 7
Betaal voor gebruik

U betaalt alleen voor het gebruik van gereedschap. Dit betekent geen vooruitbetalingen en onvoorspelbare kosten in de toekomst.

Wat is fleetmanagement
2 / 7
Geen extra kosten

Gereedschapbeheer betekent ook snelle hoogwaardige reparaties van het gereedschap dat u gebruikt, gratis en gedurende de gehele gebruiksperiode.

Hilti gereedschap leasen
3 / 7
Labeling & Tracking

Doordat gereedschap gepersonaliseerd is, is er sprake van online transparantie en gemakkelijke verwerking van facturen.

Gereedschap leasen hilti
4 / 7
Diefstal dekking

Gereedschapbeheer vermindert risico's en maakt het vervangen van gereedschap gemakkelijk in geval van diefstal en verlies.

Fleetmanagement van Hilti
5 / 7
Tijdige vervanging

Met Hilti Gereedschapbeheer beschikt u steeds over actueel gereedschap voor een optimale productiviteit. Ook garandeert het veiligheid en gezondheid.

Gereedschapsbeheer
6 / 7
Leenservice

Doordat u gereedschap kunt lenen ligt het werk bij reparaties of diefstal nagenoeg niet stil.

Hilti gereedschapsbeheer
7 / 7
Dekking tijdelijk extra werk

Periodes waarin u te maken heeft met extra werk drukte, kunnen gemakkelijk worden gedekt met snelle toegang tot extra Hilti-gereedschap tegen erg lage kosten.

DRIE VRAGEN AAN EEN MAGAZIJN MANAGER

Luc, hoe begint uw werkdag normaal gesproken?

“Nou. Ik controleer de voorraad en reik het benodigde gereedschap uit aan mijn collega’s. Ook bekijk ik welk materieel en gereedschap binnenkort onderhouden moet worden. Daarna is het natuurlijk tijd voor een kopje koffie!”

Wat is de grootste uitdaging waar u in uw dagelijkse werk voor staat?

“Wij hebben te maken met een strak schema en wij plannen het gebruik van gereedschap overeenkomstig. Het is niet handig als gereedschap niet kan worden gebruikt vanwege de staat waarin het verkeert. Dus als het gaat om een onverwachte situatie waarbij een stuk gereedschap moet worden gerepareerd, kan dit echt tot vertragingen leiden gedurende de daaropvolgende dagen.”

Hoe helpt Hilti Gereedschapbeheer u situaties zoals deze te vermijden?

“Ik pak gewoon de telefoon, bel Hilti en vraag om vervangend gereedschap. De volgende morgen heb ik er al beschikking over en wij gebruiken dit vervangende gereedschap totdat wij ons gerepareerde gereedschap terugkrijgen. Geen onderbreking, geen tijdverlies. Altijd betrouwbaar.”

Hilti ON!Track fleet management

ON!TRACK GEREEDSCHAP BEHEER SOFTWARE

Ontdek de oplossingen van Hilti om gereedschappen en eigendommen van het bedrijf te volgen.

Meer informatie