Hilti ON!Track-software voor bedrijfsmiddelenbeheer

Hilti ON!TRACK

Machines, apparatuur en verbruiksmaterialen digitaal volgen en beheren

Wil jij jouw machines, zware apparatuur en verbruiksmaterialen efficiënter beheren? Dan is Hilti ON!Track de perfecte digitale oplossing. Onze software biedt een compleet overzicht van bijna alle bedrijfsmiddelen, van de backoffice tot de assemblage - in realtime en onafhankelijk van de leverancier! Het resultaat? Hoge transparantie en efficiëntie voor jouw bedrijf.

ZO HELPT ON!TRACK JOU

Volledige transparantie

Met ON!Track kun je niet alleen bedrijfsmiddelen digitaal volgen, maar ook voorraadniveaus beheren en opslag optimaliseren door middel van snelle voorraadcontroles.

Bovendien is geautomatiseerde tracking van bedrijfsmiddelen via gateways mogelijk voor:

Voertuigen Grote machines zoals graafmachines of kranen

Productief werken

Met de cloudgebaseerde ON!Track-oplossing, kun je belangrijke documenten direct openen vanaf elk verbonden apparaat.

Transparant werken en minder dubbel werk

Maak automatische gegevensuitwisseling met jouw softwaresysteem (bijv. ERP) mogelijk via de open API-interface ON!Track Unite en maak belangrijke informatie toegankelijk voor het hele bedrijf.

Lees meer over ON!Track Unite

Hoe werkt ON!Track?

Eenvoudiger machinebeheer dankzij het labelen van bedrijfsmiddelen met scanners en barcodes

Met ON!Track heb je op elk moment zicht op alle bedrijfsmiddelen - in realtime. Ongeacht of je achter je laptop op kantoor zit of met je smartphone of tablet op de bouwplaats bent.

Alle bedrijfsmiddelen worden voorzien van een label. Met behulp van een QR-code kun je elk object snel en eenvoudig identificeren, beheren en volgen.

Je kunt ook nog een stap verder gaan en gebruik maken van de Hilti gateways. ON!Track biedt gateways voor de realtime registratie van bedrijfsmiddelen in voertuigen en in het magazijn, evenals voor het beheer van jouw grote machines.

Goed om te weten: als klant van ON!Track worden jouw Fleet Management machines al geleverd met Bluetooth-tags - zonder extra kosten.

Wat kun je met ON!Track beheren?

Machines en apparatuur

Volg de producten van alle leveranciers, niet alleen van Hilti. Van een kleine hamerboor tot een 40 ton zware graafmachine - traceer alle bedrijfsmiddelen volgens jouw persoonlijke criteria en op hun exacte locatie (ook in voertuigen). Factureer de machines tegen afzonderlijke kostentarieven.

Verbruiksmaterialen en persoonlijke beschermingsmiddelen

Beheer alle leveringen en ontvang automatische meldingen wanneer de voorraad bijna op is. Creëer rapporten met één muisklik om onnodige uitgaven onmiddellijk te herkennen.

Veiligheidscertificaten

Sla alle werknemerscertificaten digitaal op. Voorkom verlopen certificaten met proactieve herinneringen.

Onderhoud

Plan en volg onderhouds- en reparatiewerkzaamheden, krijg toegang tot onderhoudslogboeken en machinedocumentatie en zie in een oogopslag waar vervangingen moeten gebeuren - en dat allemaal rechtstreeks vanaf de bouwplaats.

ON!TRACK – NU AAN DE SLAG!

Wij staan jou vanaf het begin bij

 1. Boek een eerste afspraak voor een analyse van jouw huidige situatie
 2. Wij ontwikkelen samen met jou een concreet plan om kosten te besparen
 3. Wij stellen ON!Track zo voor je in, zodat je dit kunt gebruiken om alle machines, bedrijfsmiddelen en bouwplaatsen te beheren
 4. Wij voorzien al jouw apparatuur van tags, zodat je direct met ON!Track aan de slag kunt gaan
 5. Tot slot krijg je een uitgebreide producttraining van onze experts. Daarnaast kun je voor ondersteuning ook terecht bij onze klantenservice
 6. Optioneel bieden wij een analyse van de ON!Track-gegevens om jouw machinepark verder te optimaliseren

HOE JE NOG MEER VAN ON!TRACK KUNT PROFITEREN

Verbeter de productiviteit en winstgevendheid met meer Hilti oplossingen

Met ON!Track krijg je volledige transparantie over alle bedrijfsmiddelen. Met ons Nuron accu platform gaan wij nog een stap verder en ondersteunen wij je op het gebied van productiviteit en winstgevendheid:

 • Het Nuron accu platform geeft je gebruiksinformatie over de machines. Dit voorkomt dat je te veel machines in jouw machinepark hebt.
 • Wil je een alles-in-één servicepakket voor jouw machinepark? Met Fleet Management profiteer je van snelle reparaties, uitgebreide diefstaldekking en huurmogelijkheden voor een vast maandelijks bedrag.

Zo ondersteunt Hilti ON!Track jou en jouw bedrijf

Mit ON!Track verwalten Sie Ihre Geräte, Arbeitsmittel und Verbrauchsmaterialien, die zugehörigen Zertifikate und Gerätedokumente sowie deren Prüf- und Wartungstermine - unabhängig von Art, Modell und Hersteller.

Wat kan ik beheren?

 • Machines
 • Arbeidsmiddelen
 • Verbruiksmaterialen
 • (Keurings)certificaten en machinedocumenten
 • Keurings- en onderhoudsdata
Jedes Ihrer Betriebsmittel erhält ein Barcode Etikett oder einen Bluetooth Tag mit einer ID-Nummer, um es eindeutig identifizieren zu können. Zur Verwaltung Ihrer Geräte und Maschinen nutzen Sie dann einfach unsere cloudbasierte Software.

Hoe kan ik mijn bedrijfsmiddelen beheren?

 • Identificatie met een enkelvoudig ID-nummer
 • Smart tags met Bluetooth®-technologie
 • Barcode-labels
 • Cloud-based software met 24/7 toegang

Veelgestelde vragen

Is ON!Track alleen geschikt voor Hilti gereedschap en apparaten?

Nee, want Hilti ON!Track is fabrikantonafhankelijke software voor het beheer van bedrijfsmiddelen. Je kunt het gebruiken om machines, systemen en verbruiksmaterialen van alle fabrikanten en merken te beheren.

Hoeveel kost het om ON!Track op te zetten?

Onze ON!Track-specialisten maken graag een vrijblijvende offerte op maat voor jou. Maak nu een afspraak voor een adviesgesprek.

Wie implementeert het ON!Track-systeem?

Wij zullen nauw met je samenwerken om ON!Track optimaal op jouw bedrijf af te stemmen. Dit omvat een adviesgesprek om ervoor te zorgen dat je de oplossing krijgt die je wenst. Daarnaast garanderen wij bij Hilti ook een complete implementatieservice. Dit zorgt ervoor dat jouw bedrijfsmiddelen en verbruiksmaterialen correct in het ON!Track-systeem opgeslagen worden. Bovendien krijg je training en vanzelfsprekend voortdurende ondersteuning.

Ontdek nog meer bedrijfsoplossingen van Hilti

Wat is er nieuw in de bouwsector?

Ontdek oplossingen van boorrobots tot exoskeletten voor de bouwplaats. Want de toekomst van de bouw is er al.

Ontdek de trends in de bouwsector

Het productiviteitsdilemma

De bouwsector loopt achter op het gebied van productiviteit. Hoe kunnen wij jou helpen jouw resultaten te verbeteren?

Ontdek onze productiviteitsoplossingen

Hilti ON!Track & Gossen Metrawatt samenwerking

Hilti ON!Track en Gossen Metrawatt voegen hun keuring- en documentatieprocessen samen. Ontdek hoe dit jou tijd bespaart.

Lees hier het volledige artikel

Een vrijblijvende adviesafspraak maken

Wil jij jouw bedrijfsmiddelen en veiligheidscertificaten met Hilti ON!Track beheren? Vul dan dit formulier in en wij nemen contact met jou op voor een gratis, vrijblijvend advies over Hilti ON!Track.