Bouwveiligheid verhogen

Met innovatieve oplossingen om uw medewerkers te beschermen en de veiligheid van uw bouwprojecten te vergroten

De veiligheid in de bouw wordt gegarandeerd door regelgeving, maar voor ons is dat slechts het beginpunt voor verdere verbeteringen. Het beschermen van uw teams op de bouwplaats is namelijk belangrijk voor ons. Aangezien wij weten dat ongevallen, verwondingen en langdurige ziekten ernstige gevolgen kunnen hebben – voor medewerkers en ondernemingen. Dat is de reden waarom veiligheid op de eerste plaats komt bij al onze oplossingen, zodat uw teams veilig en comfortabel kunnen werken.

Veiligheidssystemen voor accuboorhamers met stofafzuiging

Bescherm uw teams met innovatieve veiligheidssystemen

Een goede arbeidsveiligheid geeft uw medewerkers een goed gevoel. Onze innovatieve veiligheidssystemen dekken een breed scala op de bouwplaats: van actieve trillingsbeheersing, koppelregeling en elektronische sneluitschakeling tot effectieve stofafzuigsystemen en ergonomische ondersteuning met behulp van exoskeletten.

Ontdek onze exoskeletten voor meer veiligheid en comfort De innovatieve veiligheidssystemen van de Nuron-accumachines

Werk stofvrij

Het kan niet vaak genoeg gezegd worden: het gezondheidsrisico van bouwstof wordt nog steeds onderschat. Net zoals de daaruit voortvloeiende risico's voor uw onderneming: van gezondheidsrisico's voor uw medewerkers tot onnodige kosten en boetes als er niet overeenkomstig de wetgeving wordt gewerkt. Wij hebben iets tegen bouwstof.

Maak kennis met onze oplossingen voor vrijwel stofvrij werken
03-HumanAugmentation_StaticAd

Ga goed voorbereid de toekomst in

Digitalisering en de nieuwste technologieën transformeren de bouwplaats klaar voor de toekomst. Semi-autonome bouwrobots zijn de perfecte oplossing voor een tekort aan vakkrachten en lage productiviteit. Gedigitaliseerde en geautomatiseerde bedrijfs- en werkprocessen zorgen ervoor dat vertragingen en overschrijdingen van het budget tot het verleden behoren. En Human Augmentation met behulp van exoskeletten optimaliseert de menselijke capaciteiten met behulp van het vermogen van machines.

Onze gratis whitepapers laten u de bouwplaats van de toekomst zien