Verhoogde veiligheid

Bescherm uw medewerkers en zorg voor meer veiligheid voor het bouwproject

Ongevallen in de bouw, letsel en langdurige ziekten kunnen ernstige gevolgen hebben voor particulieren en ondernemingen. Daarom gaan wij altijd verder dan alleen naleving van de voorschriften en stellen wij veiligheid voorop bij het ontwikkelen van ons gereedschap, software en services. 

Al onze oplossingen zijn zo ontworpen dat uw teams in staat zijn veiliger en comfortabeler te werken, en om uw onderneming te helpen om gebouwen te ontwerpen die veiliger, duurzamer en veerkrachtiger zijn. 

Veiligheidssystemen voor accuklopboormachines met stofafzuiging

Gebruik innovatieve veiligheidssystemen

Wanneer u beschermd bent, kunt u met meer zelfvertrouwen werken. Onze innovaties op het gebied van veiligheid variëren van machines met Active Vibration Reduction (AVR) om hand-armtrillingen te verminderen tot Active Torque Control (ATC) om terugslag op elektrisch gereedschap te elimineren met elektronische sneluitschakeling. Wij bieden alles voor de bouwplaats, van afzuigvoorzieningen voor stofverwijdering die gereedschap en stofzuigers combineren, tot BX 3 accuschroevendraaiers, ontworpen voor een schoner, stiller en vrijwel stofvrij alternatief voor het boren.

Veiliger werken met Nuron Exoskelet EXO-O1 voor werkzaamheden boven het hoofd
Schema van het plaatsen van ankers op een stalen plaat

Ontwerp met veiligheid in gedachten

Wilt u ankersystemen ontwerpen voor seismische omstandigheden? Moet u installaties voor brandbeveiliging of bevestigingsmiddelen efficiënt documenteren? Misschien bent u ook geïnteresseerd in het gebruik van Building Information Modeling (BIM) om mallen of prefabricageservices te gebruiken en wilt u de noodzaak om te boren en te lassen tijdens de constructiefase van het project elimineren? Met onze softwareoplossingen kunt u uw bouwprojecten veiliger, compliant en productiever maken.

Dimensioneringssoftware Software voor de brandbeveiligingsdocumentatie BIM-dimensionerings- en modelleringsservices
Gesloten bouwplaats

Voldoe aan veiligheidsvoorschriften

Het is niet altijd eenvoudig om complexe arbeidsveiligheidsvoorschriften bij te houden. De dingen veranderen snel en veiligheidsissues kunnen kostbare projectvertragingen veroorzaken. Om u te helpen aan de regelgeving te voldoen en de juiste oplossing voor uw bouwprojecten te vinden, kunt u uitgebreide gegevens over goedkeuringen van producten en stof-, geluids- en trillingsniveaus op de Hilti-website vinden. Ook voor deskundig advies kunt u bij ons terecht.

Technische richtlijnen voor producten Informatie over de afzonderlijke producten Goedkeuringen, algemene aanwijzingen, specificaties en CAD-details
Werknemers in het materiaalmagazijn met ON!Track op de smartphone

Vereenvoudig de naleving van de voorschriften

Met ON!Track, de software voor bedrijfsmiddelenbeheer kunt u de veiligheid van uw projecten waarborgen. ON!Track automatiseert en vereenvoudigt het naleven van de voorschriften. Wanneer u kiest voor dit systeem, ontvangt u een waarschuwingsmelding wanneer een gereedschap of machine onderhoud, kalibratie of testen nodig heeft, of zelfs wanneer er een training voor medewerkers vereist is. Bovendien kunnen uw teams controleren hoe lang een gereedschap veilig gebruikt kan worden door deze simpelweg te scannen.

Begin vandaag nog met ON!Track
Werknemer met stofmasker

Stofvrij werken

Stof op de bouwplaats wordt vaak onderschat. Dit resulteert in enorme risico's voor uw onderneming - van de gezondheid van de werknemers en hoge maar onnodige kosten tot stilleggen van de bouw en boetes als wetten op stofvervuiling niet worden geïmplementeerd in uw onderneming.

Meer weten over stofvrij werken?

Meer bereiken – minder pijn

Verminder de belasting met het EXO-O1 exoskelet voor installatiewerkzaamheden boven het hoofd