Hoofdgebouw Hilti Schaan

Over ons

Wij staan voor kwaliteit, innovatie en directe klantrelaties

Hilti werd opgericht en is gevestigd in Schaan, Liechtenstein. Onze teamleden over de hele wereld dragen bij om bouwwerkzaamheden productiever, veiliger en duurzamer te maken. Dit doen wij met ons aanbod van hardware, software en service.

Arbeiders op een houtbouwplaats

De bouw beter maken

De beste partner voor onze klanten voor productiviteit, veiligheid en duurzaamheid

De bouw is wereldwijd één van de grootste sectoren en wordt geconfronteerd met aanzienlijke uitdagingen, zoals een gebrek aan geschoolde arbeidskrachten, gezondheids- en veiligheidsproblemen op bouwplaatsen en hoge koolstofemissies. In het licht van deze uitdagingen is de bouw aan het transformeren. Dankzij de digitalisering worden workflows en processen efficiënter en wordt de bouw productiever, veiliger en duurzamer. Hilti heeft een ideale positie om samen te werken met onze klanten zodat wij betere toepassingen, projecten, processen en ervaringen kunnen leveren. Daarom hebben wij De bouw beter maken als ons doel gedefinieerd.

Bamboe huizen

Onze waarden

Mensen in staat stellen een onafhankelijk en zelfbepaald leven te leiden

Onze waarden integriteit, moed, teamwerk en toewijding vormen de basis van alles wat wij doen. Samen met de Hilti Foundation willen wij bouwen aan een betere toekomst voor kansarme sociale groepen, door liefdadigheidsprojecten op te starten die duurzame sociale verandering bevorderen. Deze programma's streven ernaar mensen in nood economisch onafhankelijk te maken.

Jonge Hilti-medewerker in de klantenservice

Onze mensen maken ons anders

Gedeelde waarden van betrokkenheid, moed, teamwerk en integriteit

Ons gepassioneerde en inclusieve wereldwijde team is de kern van ons succes. Wat ons anders maakt, is onze zorgzame cultuur, samen met de focus op hoge prestaties. Wij stellen onze teamleden in staat om met ondernemerszin te denken en te handelen, met een gezond beoordelingsvermogen en om plezier te hebben in wat ze doen. Onze waarden dragen bij aan het creëren van een daadwerkelijk inclusieve werkplek en helpen ons te bepalen hoe wij presteren, samenwerken, elkaar respecteren, communiceren en leiderschap uitoefenen.

Hilti verkoopadviseur en klant praten in een tunnel

Directe klantrelaties

Regelmatige interacties ter plaatse zonder tussenpersonen

Wij hebben een nauwe vertrouwensrelatie met onze klanten. Wij hanteren een direct verkoopmodel waarbij onze teamleden rechtstreeks met onze klanten over de hele wereld samenwerken. Onze verkoopvertegenwoordigers en ingenieurs gaan op locatie helpen om de optimale oplossing te vinden. Wij ondersteunen onze klanten online en per telefoon en daarnaast zijn er Hilti Shops waar wij onze klanten kunnen adviseren en onze producten verkopen.

Werknemer met exo-skelet en accumachine tijdens werkzaamheden aan het plafond

Wij ontwikkelen en produceren onze eigen producten

Een compromisloze aanpak, van onderzoek tot levering

Bij Hilti weten wij dat bouwen gevaarlijk en vol uitdagingen kan zijn. Wij zijn continue op zoek naar oplossingen zodat het werk op locatie veiliger, sneller en gemakkelijker wordt. Wij runnen onze eigen onderzoeks- en ontwikkelingslaboratoria met gespecialiseerde wetenschappers en ingenieurs. Daarnaast werken wij samen met toonaangevende technische universiteiten over de hele wereld om onderzoek te delen en onze grenzen nog verder te kunnen verleggen. Onze producten worden in onze eigen fabrieken in Europa, Mexico, India en China vervaardigd en wij werken samen met externe gespecialiseerde leveranciers. Op die manier kunnen wij ervoor zorgen dat alles wat wij produceren aan dezelfde hoge kwaliteitsnormen voldoet.

Meer weten over ons?

Be where you belong

Bouw voort op je  sterke punten, vergroot je vaardigheden en geniet van een lange carrière bij een toonaangevend bedrijf.

Ontdek carrièremogelijkheden bij Hilti

Blijf bij met de trend

De bouwsector ontwikkelt zich constant - lees meer over de nieuwste technologische ontwikkelingen die de toekomst vormgeven.

Ontdek de nieuwste bouwtrends

Duurzaamheid bij Hilti

Ontdek hoe Hilti helpt om een betere toekomst op te bouwen door zich voortdurend in te zetten voor het milieu, de mensen en de samenleving.

Leer meer over onze duurzame bedrijfsvoering