Luchtfoto van een bouwplaats

Verhoging van de bouwsnelheid

End-to-end-oplossingen voor snellere werkstromen

Constant productief zijn is niet altijd gemakkelijk. Onverwachte kosten, inefficiënte processen en een gebrek aan geschoolde arbeidskrachten kunnen projectvertragingen veroorzaken. Ontdek hoe u deze veelvoorkomende uitdagingen kunt overwinnen en de productiviteit van uw bouwonderneming kunt verbeteren in elke fase van uw bouwprojecten met behulp van machines, software en serviceoplossingen - van planning tot constructie.

Nuron batterijwissel op de TE 4-22 accuklopboormachine

Nuron: Eén accu platform voor al uw projecten

Vermogen voor de hele dag. Gereedschap waarmee uw teams veilig en ergonomisch kunnen werken. Vereenvoudigd machineparkbeheer. Eisen aan uw machines zijn hoog - en terecht.

Met Nuron maakt u uw onderneming klaar voor de uitdagingen van de toekomst. Lees hier welke andere functies en voordelen Nuron u nog meer biedt.

Nuron: Het 22V-accusysteem Nuron: Nieuwe Hilti Nuron Li-Ion accutechnologie Nuron: Overstappen naar Nuron Nuron: Op gegevens gebaseerde services Nuron: Maximale power Nuron: Eén accu platform Nuron: Bescherming en veiligheid
Zet ankerstaven in beton

Optimaliseer uw werkstromen

Verouderde methoden en machines kunnen voorkomen dat u de deadlines van uw projecten haalt en meer werk aan kunt nemen. Zorg dat u met behulp van krachtige systemen die intuïtieve software, ultramoderne machines en hoogwaardige inzetstukken en accessoires combineren, uw werkstromen in de bouwsector versnelt, stilstand vermindert en nabewerkingen elimineert.

Dimensionering en installeren van wapeningsstaven Installaties van gipsplaten Dimensionering en montage van de grondplaat
Hilti-koffer op een transportband in het logistiek centrum

Services gebruiken voor ononderbroken werkzaamhede

Het niet hebben van de benodigde gereedschappen en machines kan leiden tot stilstand, hogere kosten en zelfs boetes. Wij helpen u met onze uitstekende beschikbaarheid van producten, flexibele leveringsopties en een snelle reparatieservice voor uw machines. Heeft u hulp nodig bij de productkeuze of heeft u vragen betreffende uw project? Onze toegewijde accountmanagers, ingenieurs van de buitendienst en klantenserviceteams kunnen u daarbij helpen. Indien u al weet wat u wilt, kunt u eenvoudig online of via de Hilti-app bestellen. Vaste klanten kunnen zelfs automatisch bestellen met onze B2B-inkoopservice.

Leveringsmogelijkheden Bestellen, factureren en betalen
Spraakcurve voor webinars

Train voor de toekomst

Met een tekort aan vakkrachten in de bouwsector, kan het moeilijk zijn om de juiste mensen te vinden en te behouden. Daarom zijn Hilti-oplossingen ontworpen om gebruiksvriendelijk te zijn, zelfs voor amateurs, terwijl deze wel de prestaties van uw bouwteams verbeteren. Om medewerkers up-to-date te houden, bieden wij een breed scala aan trainingen en certificeringscursussen.

Al onze trainingen Webinars over technische onderwerpen
Jaibot en totaalstation in gebruik

Breng de technologie naar de bouwplaats

Geavanceerde technologieën zullen de komende jaren één van de belangrijkste factoren zijn voor de productiviteit in de bouwsector. Onze hightech-oplossingen variëren van de Jaibot-boorrobot voor MEP-montage tot geavanceerde meetsystemen waardoor de snelle éénmansplanning op basis van digitale ontwerpen mogelijk wordt.

Robotboren met Jaibot
BIM-to-Field - bouwplaatsonderzoek op hoge snelheid

Optimaliseer uw ontwerpprocessen

Wilt u uw efficiëntie verhogen bij het definiëren, dimensioneren en documenteren van hoogwaardige technische oplossingen? Neem contact met ons op voor deskundige technische ondersteuning tijdens de ontwerpfase van uw project. Werk met onze bouwsoftware PROFIS Engineering om hoogwaardige documentatie, duidelijke technische tekeningen te maken en stuklijsten op te stellen. En maak gebruik van Building Information Modeling (BIM) om met behulp van onder andere prefabricageservices, BIM-ondersteunde robotica voor MEP-installatie, snellere lay-out met Field2BIM en eenvoudigere aanmaak van documentatie de productiviteit te verhogen.

BIM-dimensionerings- en modelleringsservices Voormontageservice