Luchtfoto van een bouwplaats

Eindelijk meer snelheid en hogere productiviteit

Met onze complete oplossingen voor snellere werkprocessen

Bouwondernemingen kampen tegenwoordig al met drie belangrijke uitdagingen: een tekort aan vakkrachten, onverwachte kosten en vooral inefficiënte processen. Wij helpen u deze problemen op te lossen en uw productiviteit te optimaliseren - met de juiste machines en intelligente software- en serviceoplossingen. In elke bouwprojectfase, van de planning tot de oplevering.

Wisselen van een Nuron-accu bij de accuboorhamer TE 4-22

Nuron – uw accu platform voor alle projecten

Het innovatieve Nuron 22 V-accu platform verhoogt uw productiviteit in alle toepassingen - van licht tot zwaar. Met meer dan 70 machines van Hilti profiteert u nu al van maximaal vermogen, perfecte connectiviteit en het hoogste niveau op het gebied van veiligheid en ergonomie. Nuron is uw eerste en belangrijkste stap op weg naar een volledig snoerloze bouwplaats - met een klein, krachtig machinepark voor u en veelzijdige flexibiliteit voor uw teams.

Nuron – het accu platform voor de snoerloze bouwplaats Nuron – de technologie voor een geoptimaliseerde looptijd en gestroomlijnd opladen Nuron – zo eenvoudig is het om over te stappen
Ankerstangen in beton plaatsen

Optimaliseer uw processen

Een belangrijke factor om een hogere productiviteit in de bouw te bereiken is een soepel werkproces. Dit krijgt u voor elkaar met krachtige systemen, moderne machines en de juiste accessoires. Met onze ondersteuning kunt u stilstand verminderen, het werktempo versnellen en tijdrovende nabewerking voorkomen. Ook bij achteraf aangebrachte wapeningsverbindingen en ankerstangen.

De bouwproductiviteit met het Hilti SafeSet-systeem verhogen
PROFIS ENGINEERING

Optimaliseer uw ontwerpprocessen

Een goed ontwerp is het halve werk: met onze bouwsoftware PROFIS Engineering, onze BIM-ontwerp- en modelleringsservices en onze services voor pre-montage krijgt u niet alleen uitstekende technische ondersteuning, maar worden ook uw ontwerpprocessen tot in het kleinste detail geoptimaliseerd.

Softwareoplossingen van Hilti – voor het ontwerpen, op de bouwplaats, voor het gebouwbeheer
Jaibot

Help uw projecten vooruit met technologie

Verdere digitalisering biedt nieuwe productiviteitsvoordelen in het bouwproces: met een BIM-model en semi-autonome boorrobot kunnen bouwplaatsprocessen verder worden geautomatiseerd.

Maak kennis met de semi-autonome boorrobot Jaibot
HUS4-MAX samengesteld patroon

Vind het juiste anker

De keuze van het juiste anker hangt af van verschillende factoren: de ondergrond, omgevingsfactoren, de belasting, de plaatsing en naleving van de rand- en hartafstanden.

Volg de checklist en vind het juiste anker.

Naar de ankergids Ankers voor bevestiging in beton