Bereid u voor op de toekomst

Bouw uw bedrijf op met geavanceerde oplossingen

Hoe kan uw onderneming profiteren van de grote trends in de bouwsector zoals digitalisering, automatisering en groen bouwen? En wat is de beste manier om concurrerend te blijven in het licht van uitdagingen zoals het tekort aan vakkrachten? Ontdek hoe wij uw onderneming klaar kunnen maken voor de toekomst met innovatieve en verbonden producten, software en services voor elke fase van uw bouwprojecten.

BIM-to-Field - bouwplaatsonderzoek op hoge snelheid

Gebruik nieuwe technologieën

Digitalisering en automatisering van bouwplaatsen worden drijvende krachten voor productiviteit in de bouwsector. Door gebruik te maken van het digitaal ontwerpen met BIM, kunnen vertragingen van uw projecten worden voorkomen door potentiële problemen te identificeren voordat deze zich voordoen. Dit helpt wederom om de improvisatie ter plaatse te minimaliseren en de documentatie te vereenvoudigen. Ook digitale oplossingen zoals betonsensoren, total stations en de halfautomatische boorrobot Jaibot helpen om de werkprocessen op uw bouwplaats te versnellen en nauwkeuriger te maken.

BIM - Ontwerp en modellering Robotboren met Jaibot
Bovenhands werk met het exoskelet

Verminder uw afhankelijkheid van vakkrachten

Nieuwe technologieën en montageprocessen zijn in opkomst. Kies gereedschap en processen die uw bouwprojecten versnellen, uw afhankelijkheid van vakkrachten verminderen en uw teams beschermen. Onze oplossingen variëren van systemen voor directe bevestiging die verankering en lassen overbodig maken, tot slimme diamantboorsystemen en de EXO-01, een draagbaar exoskelet dat is ontworpen om vermoeidheid bij het werken boven het hoofd te verminderen.

Oplossingen voor eenvoudigere bevestigingen EXO-01 - een exoskelet voor klussen boven het hoofd Diamantboren voor bediening door 1 persoon Prefab services
Wereldkaart in bladeren op gesigneerd houten oppervlak

Bouw groener

Door de certificeringseisen wordt groen bouwen steeds meer de standaard van de bouwbranche. Om u te helpen gezondere, duurzamere architectuur te creëren, ontwerpen en formuleren wij actief bouwonderdelen opnieuw - van brandbeveiliging tot ankers en van patronen voor schiethamers tot modulaire montagesystemen - en om te voldoen aan groene certificeringscriteria van derden. Op onze website vindt u een uitgebreide database met bewijsstukken zoals emissiecertificaten voor het gehalte aan vluchtige organische stoffen (VOS) en milieuverklaringen (EPD).

Certificeringen en verklaringen Groener bouwen met Hilti
Werknemer draagt 2 Hilti-koffers

Vereenvoudig uw proces

Wilt u uw bedrijfsprocessen optimaliseren? Ons elektronische B2B-aankoopsysteem, flexibele verzendopties en geavanceerde logistieke oplossingen maken het zakendoen met ons gemakkelijk. Wanneer u kiest voor ons gereedschappenparkbeheer, krijgt u toegang tot het nieuwste verbonden gereedschap voor een vast maandelijks bedrag, zodat u uw kosten beter onder controle kunt hebben. En met de ON!Track software voor bedrijfsmiddelenbeheer profiteert u van een efficiënt management van gereedschapsuitgifte en voorraden.

eB2B-aankoop Leveringsopties Machineparkbeheer Digitaal bedrijfsmiddelenbeheer met ON!Track
Deelnemers aan een veiligheidsopleiding

Vergroot uw bereik

Positioneer uw onderneming voor een meer winstgevende toekomst door meer offertes af te geven en minder aan onderaannemers uit te besteden. Aanvullende services zoals de installatie van brandbeveiligingsinrichtingen en het diamantboren kunnen zorgen dat uw onderneming kan diversifiëren en groeien. U kunt op ons rekenen voor praktische trainingen voor uw team, evenals strategieën om productiviteitsverhogende methoden toe te passen zoals Building Information Modeling (BIM).

Trainingen voor monteurs Diamantboorsystemen BIM - Ontwerp en modellering
Whitepaper overzicht

Goed voorbereid op de toekomst

Digitalisering en andere technologieën kunnen u helpen om de productiviteit te verhogen, uw onderneming te optimaliseren en de veiligheid te verbeteren. Bouwrobots ondersteunen bijvoorbeeld bij het oplossen van grote uitdagingen zoals inefficiëntie, lage productiviteit en tekort aan vakkrachten. Human Augmentation - het optimaliseren van menselijke capaciteiten door machines - maakt het mogelijk om veiliger en productiever te werken, bijv. met behulp van mechanische exoskeletten. De digitalisering van bedrijfsprocessen kan voorkomen dat projecten de planning en budgetten overschrijden.

Naar de whitepapers

Hilti Jaibot

Boorrobot met hogere snelheid en nauwkeurigheid