Wij begeleiden u naar de toekomst van de bouw

Vertrouw op geavanceerde oplossingen

Drie centrale toekomstige trends geven vorm aan de bouwsector: digitalisering, automatisering en groen bouwen. Op weg naar deze toekomst begeleiden wij u als technisch competente en oplossingsgerichte partner. Wij zorgen voor de geschikte innovatieve en duurzame producten, services en software. Zodat u uw bouwprojecten toekomstbestendig kunt maken.

Wereldkaart in bladeren op gesigneerd houten oppervlak

Bouw groener

Milieuvriendelijk bouwen is niet langer ‘nice to have’, maar wordt de industrienorm. Groen bouwen vraagt om innovatieve oplossingen voor duurzame en gecertificeerde projecten. Als u punten wilt behalen voor groene bouwprogramma's zoals LEED of BREEAM, bent u hier aan het juiste adres.

Milieuvriendelijk bouwen – dit zijn onze oplossingen en producten
03-HumanAugmentation_StaticAd

Ga goed voorbereid de toekomst in

Digitalisering en de nieuwste technologieën transformeren de bouwplaats klaar voor de toekomst. Semi-autonome bouwrobots zijn de perfecte oplossing voor een tekort aan vakkrachten en lage productiviteit. Gedigitaliseerde en geautomatiseerde bedrijfs- en werkprocessen zorgen ervoor dat vertragingen en overschrijdingen van het budget tot het verleden behoren. En Human Augmentation met behulp van exoskeletten optimaliseert de menselijke capaciteiten met behulp van het vermogen van machines.

Onze gratis whitepapers laten u de bouwplaats van de toekomst zien
Hilti Jaibot

Help uw projecten vooruit met technologie

De voortschrijdende digitalisering biedt steeds nieuwe productiviteitsvoordelen in het bouwproces: met een innovatieve combinatie van BIM-model en semi-autonome bouwplaatsrobot kunnen uw bouwplaatsprocessen nu vrijwel volledig worden geautomatiseerd. De boorrobot Jaibot zorgt voor een nauwkeurige, efficiënte en snelle uitvoering van uw project.

Maak kennis met de semi-autonome boorrobot Jaibot