REGISTRERENMakkelijk online bestellen en gepersonaliseerde online servicesMeer informatie

Verbruiksmaterialen voor gereedschappen

Ontdek hoe onze verbruiksmaterialen voor elektrisch gereedschap zijn ontworpen om sneller, beter en langer te werken: boren, beitels, diamantboren, schuurmiddelen en zaagbladen

Hilti inzetgereedschap

Verbruiksgoederen voor elektrische machines

Wil je nog meer uit jouw Hilti machines halen? Gebruik dan onze kwalitatief hoogwaardige verbruiksmaterialen.

Werk sneller en langer met hoogwaardige, duurzame Hilti-bits die ontworpen zijn om het allerbeste uit jouw Hilti machines te halen. Van boren tot zaagbladen en nog veel meer, onze verbruiksmaterialen helpen jou de klus goed te klaren.

En omdat we weten dat niet alle klussen, projecten en budgetten hetzelfde zijn, bieden we de opties Standaard, Premium en Ultimate - zodat jij het product krijgt dat je echt nodig hebt.

Waarom Hilti verbruiksmaterialen kiezen voor jouw elektrische machines?

Betrouwbaarheid bij al jouw klussen

Van schroevendraaierbits tot beitels en van diamantbladen tot komschijven, wij hebben verbruiksmaterialen waarop je kunt vertrouwen.

Verbruiksmaterialen die aan jouw behoeften voldoen

Met onze multiline aanpak met kleurcodering kun je eenvoudig kiezen uit de opties Standaard, Premium of Ultimate.

Totale systeemprestaties

Al onze verbruiksmaterialen zijn ontworpen voor optimale prestaties met Hilti gereedschap, zodat je één hoogwaardig systeem krijgt.

Toonaangevende garantie

De dekking geldt voor onze hamerboren en veel van onze diamantboren als er een probleem is met materiaal- of fabricagefouten.*

Hilti gereedschap met kleurcodering

Kleurcodering voor eenvoudigere selectie van verbruiksmaterialen

Drie kleuren, drie prestatieniveaus, drie prijspunten

De juiste invoegtoepassing voor jouw klus kiezen kan heel wat tijd en moeite kosten. Om jou te helpen hebben we ze op basis van prestaties en prijs in drie groepen ingedeeld. Stem jouw behoeften eenvoudig af op een van onze drie verschillende namen en kleuren.

Hilti kwaliteit tegen voordelige prijs

Standard

  • Standaardlijn voor essentiële toepassingen 
  • Hilti kwaliteit voor een voordelige prijs
Topprestaties voor een breed scala toepassingen

Premium

  • Hoogwaardige lijn voor uiteenlopende toepassingen 
  • Hoge productiviteit, robuustheid en levensduur
Ultieme prestaties voor veeleisende toepassingen

Ultimate

  • Ultieme lijn voor belangrijke en veeleisende toepassingen
  • Hoogste productiviteit, robuustheid en levensduur
Hilti hamerboren

Hamerboren

Harde SDS Plus en SDS Max bits voor beton en metselwerk

We hebben de geometrie van de kop en het helixontwerp van onze hamerboren zo ontworpen dat ze extra lang meegaan, zodat je voor lange tijd sneller, nauwkeuriger en veiliger in beton kunt boren.

Verwacht je geen wapening te raken? Kies onze Premium TE-C (SDS-Plus) en TE-Y (SDS-Max) opties. Voor gewapend beton of boren door wapening biedt onze Ultimate TE-CX met een volledig carbidekop tot 30% meer levensduur dan onze andere SDS-Plus boren. Onze TE-YX bit heeft ook een volledig carbidekop voor consequent sneller boren, extra robuustheid en een langere levensduur.

Hilti diamantdoorslijpschijven voor haakse slijpmachines

Diamantbladen voor haakse slijpmachines

Sneller en soepeler zagen in alles, van buizen tot gewapend beton

oor dagelijks zagen kies je ons universele diamantblad Standard P. Of ga voor de Premium SP serie voor snellere, gladdere zaagsneden in hardere basismaterialen zoals gewapend beton.

Wil je ultieme prestaties in beton, metselwerk en steen? Ons SPX universele diamantblad heeft nauwkeurig geplaatste diamanten (Equidist technologie) voor hogere zaagsnelheden en maximale afname tussen zaagblad en basismateriaal. Metaalbewerken? Profiteer van een 30 tot 100 keer langere levensduur dan slijpschijven met onze SPX diamantbladen voor metaal.

Hilti reciprozaagbladen

Reciprozaagbladen

Van allrounders tot hardmetaalbladen met extra lange levensduur

Van baksteen tot metaal tot hout met spijkers: wat je ook zaagt, wij hebben het juiste reciprozaagblad.

Onze standaardbladen zijn voordelige bimetaalbladen op verschillende lengtes voor extra flexibiliteit. Premium bladen zijn ontworpen voor zwaardere toepassingen. Zagen voor zware toepassingen? Probeer Ultimate hardmetaalbladen met speciale tandgeometrie en -afstand voor sneller werken. Ze gaan tot 50 keer langer mee dan standaard bimetaalbladen en helpen je geld te besparen op lange termijn.

Hilti cirkelzaagbladen

Cirkelzaagbladen

Bladen die langer meegaan voor sneller, gladder zagen in hout en staal

Onze Standard en Premium cirkelzaagbladen zijn voordeligere oplossingen voor sneller zagen in hout, hout of metaal.

Heb je Ultimate performance nodig? Voor staal kan ons Ultimate X-Cut blad je helpen om tot 120% sneller te zagen in combinatie met een Hilti cirkelzaag op accu. Voor metaalplaat en andere dunne materialen krijg je tot 450% meer zaagsneden per lading dankzij de ultradunne kerf van de X-Cut. En voor hout hebben onze Ultimate zaagbladen carbide tanden voor snellere, gladdere zaagsneden. Bovendien verlengt de wrijvingsarme coating de levensduur van het blad.

Hilti diamantboren

Diamantboren

Drie niveaus van betonboorprestaties voor vrijwel alle soorten beton

Onze standaard P-U boor levert uitstekende boorprestaties in de meeste soorten beton, inclusief gewapend beton, voor de meeste budgetten.

Maar voor sneller en soepeler boren met minder voedingskracht kies je onze Premium SP-H Speed en Ultimate SPX-H Speed diamantboor: Werk tot 35% sneller dan met onze andere diamantboren dankzij precies geplaatste diamanten en geoptimaliseerde segmentvormen. Met de SPX-H kun je de kern ook gemakkelijker verwijderen en sneller voorzien van een nieuwe punt dankzij ons unieke X-change modulesysteem. Met het BL-verbindingseinde kun je de boor sneller en gemakkelijker uit de BL-boorhouder losmaken..

Hilti toonaangevende garantie voor verbruiksartikelen

Toonaangevende garantie op machineverbruiksgoederen

Dekking voor boren, beitels en veel Hilti diamant verbruiksmaterialen

We staan 100% achter onze TE-C (SDS Plus) en TE-Y (SDS Max) hamerboren. Als jouw bit breekt, buigt of onbruikbaar wordt en de slijtagemarkering nog zichtbaar is, vervangen we het kosteloos.

We vervangen ook een breed assortiment diamantbladen, van Hilti DS-B diamantbladen tot AG-D schuurbladen en meer, als deze beschadigd zijn als gevolg van materiaal- of fabricagefouten.*

FAQs – Hilti verbruiksmaterialen voor machines

Kan ik mijn Hilti-gereedschap inzetstukken in mijn andere gereedschap gebruiken?

Ja. Allerlei Hilti bits kunnenn in andere machines worden gebruikt. Maar om het meeste uit het product te halen, raden we aan om onze machines te combineren met onze verbruiksmaterialen. Dit komt doordat we onze verbruiksmaterialen en machines zo ontwerpen dat ze samenwerken als één hoogwaardig systeem.

Wat betekenen de verschillende kleuren van de Hilti inzetstukken?

De verschillende kleuren voor Hilti verbruiksgoederen verwijzen naar verschillende productcategorieën. Er zijn drie kleuren: Grijs (Standaard), Zwart (Premium) en Rood (Ultimate).

De groepen zijn gebaseerd op prestaties en prijs. De kleurcodering is standaard in ons hele assortiment en is ontworpen om jou te helpen het verbruiksmateriaal te kiezen dat je nodig hebt voor jouw toepassing of project. Je kunt filteren op Standard, Premium of Ultimate producten in onze webshop.

      

In welke basismaterialen kan ik met Hilti gereedschap snijden, kernboren of boren?

Onze verbruiksmaterialen zijn ontworpen voor een groot aantal basismaterialen. Dit omvat beton- en metselwerkboren voor baksteen, beton, gipskarton, metselwerk, kalksteen, natuursteen en meer metaal- en houtboren voor een breed scala basismaterialen waaronder aluminium, plaatmetaal, multiplex, hout, hout met spijkers en meer diamantboren voor het boren in vrijwel alle soorten beton waaronder abrasieve en voorgespannen diamantbladen en bekerwielen voor het werken met basismaterialen van abrasief beton tot metselwerk tot mortel, metaal, PVC en meer zaagbladen voor het zagen van basismaterialen zoals aluminium, baksteen, koolstofstaal, gietijzer, houtvezelplaat, beton, gipsplaat, roestvast staal en meer schuurmiddelen voor het werken met aluminium, gipsplaat, metalen dek, roestvast staal, hout en meer.

Draadloos zonder compromissen

Onze verbruiksmaterialen zijn ontworpen om met onze machines te werken. En met Nuron kun je eindelijk al jouw snoer- en gastoepassingen uitvoeren op hetzelfde krachtige accuplatform.

Ontdek het verschil van Nuron

*Garanties op verbruiksmaterialen: wij bieden een gratis vervangend product. Verdere aanspraken op grond van de genoemde Insert Warranties zijn uitgesloten en Hilti is niet aansprakelijk voor enige andere schade of verlies. De verplichte wettelijke garantierechten van de klant in geval van productdefecten blijven onaangetast. Hilti kan naar eigen oordeel en zonder erkenning van aansprakelijkheid ervoor kiezen om een gratis vervanging van diamantverbruiksmaterialen aan te bieden, zelfs als de schade niet werd veroorzaakt door materiaal- of fabricagefouten.