Image alt text (optional)

ASK HILTI: DE ONLINE ENGINEERING COMMUNITY

Een platform voor ontwerpers en ingenieurs waar u vragen kunt stellen aan onze experts en extra kennis kunt opdoen.

WAT IS ASK HILTI?

  • Ask Hilti is een kennisplatform waar u kennis kunt opdoen over een specifiek engineering vraagstuk, ongeacht uw huidige project of uitvoeringsfase. Bekijk bijvoorbeeld opgenomen webinars en neem deel aan live webinars, en dat allemaal vanuit huis. Of doe extra kennis op door gebruik te maken van ons digitaal aanvullend materiaal zoals whitepapers, presentaties en technische artikelen om te downloaden. Heeft u een vraag? Op Ask Hilti kunt u ook uw vragen over uw specifieke probleem stellen aan de hele community of aan onze experts. Wij zullen u binnen 24 uur antwoorden.

    LID WORDEN VAN DE ASK HILTI COMMUNITY

WELKE VOORDELEN BIEDT ASK HILTI?

Forum

Stel vragen en krijg snel advies van onze ingenieurs en andere professionals in de community. Neem deel aan discussies over innovatieve product- en softwareoplossingen en concepten, bijvoorbeeld over beton-betonverbindingen, ankers en brandbeveiligingsplanning.

Stel een vraag aan onze ingenieurs

Webinar

Schrijf u in voor komende webinars en maak gebruik van de mogelijkheid om live vragen te stellen, of bekijk opgenomen webinars die voor de sector van belang zijn wanneer u maar wilt.

Bekijk onze webinars

Artikelen

Op Ask Hilti worden regelmatig nieuwe technische artikelen gepubliceerd. Verruim uw kennis, leer de laatste normen en marktontwikkelingen kennen en ontdek de juiste toepassing en selectie van onze product- en softwareoplossingen.

Lees de laatste technische artikelen

WILT U ONZE INGENIEURS VRAGEN STELLEN, LIVE WEBINARS BEKIJKEN EN LID WORDEN VAN ASK HILTI?