Vereenvoudig jouw bedrijfsmiddelenbeheer

Ontbreken er machines? Zijn er machines defect? Liggen er machines ongebruikt bij? Zijn er certificaten verlopen? Bedrijfsmiddelenbeheer kan tijdrovend en duur zijn.

Dat is nu voorbij met onze digitale oplossingen!

  • Fleet Management: een uitgebreide machineparkbeheerservice met gratis reparaties op korte termijn
  • ON!Track: datagedreven diensten die je transparantie bieden zodat jouw machines zich altijd op de juiste plaats vinden
  • Nuron: een 22-volt accu platform waarmee je vrijwel alle machines op snoer of benzine kunt vervangen

Fleet Management – zorgt voor eenvoudig en efficiënt machineparkbeheer

Hilti Fleet Management biedt een complete oplossing voor jouw machines. Als je voor Fleet Management kiest, geniet je zowel van de nieuwste geavanceerde machines als van kosteloze reparaties op korte termijn en heb je diefstaldekking. Ook kun je gebruik maken van een verhuurservice om gemakkelijk piekmomenten in de vraag op te vangen. Je betaalt een vaste maandelijkse prijs voor een bepaalde periode, zonder investering vooraf. Zo ben je beschermd tegen onaangename verrassingen wat betreft machinekosten.

Ontdek de voordelen van Fleet Management nu

ON!Track – geeft je volledige transparantie over jouw bedrijfsmiddelen

Heb je er genoeg van om jouw kostbare tijd te verspillen aan het zoeken naar ongebruikte of zoekgeraakte machines en geld uit te geven aan onnodige vervangingen? Met ON!Track komt daar nu een eind aan. Met deze digitale oplossing kan je jouw bedrijfsmiddelen in realtime volgen en ontvang je ook geautomatiseerde herinneringen over essentiële zaken zoals de certificering van werknemers en aankomend onderhoud van machines. ON!Track biedt jou een perfect overzicht van al jouw machines, bedrijfsmiddelen en verbruiksmaterialen - van backoffice tot het magazijn naar de bouwplaats.  

Meer informatie over ON!Track

Nuron machines op accu – maak jouw bouwplaatsen productiever

Wij bieden meer dan 100 Nuron machines op accu die bijna al jouw uitdagingen op de bouwplaats oplossen - met één enkel 22-volt accu platform. Naast sterke prestaties en een geoptimaliseerd machinepark, heeft Nuron nog veel meer te bieden. Het tilt Hilti Fleet Management naar een geheel nieuw niveau. Dankzij ongeëvenaarde transparantie, mogelijk gemaakt door datagedreven diensten, weet je op elk moment waar jouw machines zich ongeveer bevinden en hoe ze worden gebruikt. De unieke combinatie van Nuron, ON!Track en Fleet Management maakt jouw werkzaamheden productiever en efficiënter dan ooit.

Verhoog jouw productiviteit met Nuron

Van probleem naar oplossing

230927_Hilti_Full_Fleet_Timber_Illustration

Dagelijkse uitdagingen

Het ontbreken van een duidelijk overzicht van het machinepark en het gebrek aan transparantie over de locatie van het materieel is een van de dagelijkse uitdagingen op de bouwplaats.

230927_Hilti_Full_Fleet_Timber_Illustration

Uitgebreid servicepakket

Of het nu gaat om meettechnologie, engineering of projectadvies - Hilti biedt ondersteuning.

230927_Hilti_Full_Fleet_Timber_Illustration

Analyse van het machinepark

Hoe efficiënt is jouw machine-inventaris afgestemd op jouw dagelijkse activiteiten? Beschik jij over het juiste materiaal? Onze analyse van het machinepark biedt een compleet overzicht.

230927_Hilti_Full_Fleet_Timber_Illustration

Machinetest op locatie

Live productdemo's op jouw bouwplaats. Test en overtuig jezelf en jouw werknemers van onze nieuwste innovaties.

230927_Hilti_Full_Fleet_Timber_Illustration

Presentatie van de resultaten

In deze presentatie worden kostenbesparingen en optimalisatiemogelijkheden besproken.

230927_Hilti_Full_Fleet_Timber_Illustration

Overdracht van jouw nieuwe machinepark

Op basis van jouw vereisten leveren wij op maat gemaakte machines aan jou en jouw werknemers met instructies voor gebruik en onderhoud.