Verbeter uw bedrijfsmiddelenbeheer

Verhoog de productiviteit en verminder stilstand met digitaal gereedschapsbeheer

Bouwondernemingen besteden gemiddeld bijna 100 uur per maand aan het opsporen van ontbrekende machines, terwijl de kosten voor het aanschaffen van meer zulke gereedschappen en benodigdheden snel oplopen. Lees hoe u kostbare stilstand kunt voorkomen, de productiviteit kunt verhogen en een betere controle over uw voorraad en kosten kunt krijgen met Hilti's digitale oplossingen voor het beheren van uw bedrijfsmiddelen en het optimaliseren van uw gereedschapsuitgaven.

Behoud het overzicht over uw machines

Heeft uw onderneming moeite om het overzicht over machines of de onderhoudsschema's voor gereedschap bij te houden? Vereenvoudig uw processen met ON!Track voor bedrijfsmiddelenbeheer. ON!Track combineert robuuste machinetags en -labels met intuïtieve software en zorgt dat u overal snelle toegang heeft tot informatie over de locatie en status van uw machines. Met ON!Track kunt u ook verbruiksmaterialen volgen, waardoor het handhaven van een optimaal voorraadniveau veel eenvoudiger wordt.

Meer weten over ON!Track?

Verminder stilstand

Hilti-gereedschap is gemaakt om een eeuwigheid mee te gaan. Maar soms gaat zelfs gereedschap van hoge kwaliteit kapot. En als dat gebeurt, lopen uw teams het risico achterop te raken. Wij helpen met onze gegarandeerde snelle reparaties uw teams aan het werk te houden. Bestel reparaties direct op de bouwplaats via onze website, met de Hilti ON!Track app of door contact op te nemen met onze klantenservice. Met onze machineparkbeheerservice betaalt u een vast maandelijks bedrag dat alle gereedschapsreparaties dekt en zorgt dat u terwijl u wacht een leengereedschap krijgt. En met het ON!Track bedrijfsmiddelenbeheersysteem kunt u stilstand voorkomen dankzij een automatische alarm voor gereedschapsonderhoud.

Machineparkbeheer

Beheer uw machine- en gereedschapskosten

Een goede geoptimaliseerde gereedschapsuitgave kan u helpen kosten te besparen, omdat u alleen betaalt voor het gereedschap en de machines die u echt nodig heeft. Maak een afspraak voor een analyse en laat u door een expert adviseren hoe u de uitgave van uw gereedschap optimaal kunt organiseren voor uw onderneming. Wilt u nog meer grip krijgen op uw kosten? Met het machineparkbeheer van Hilti kiest u alleen het gereedschap dat u nodig heeft en betaalt u een vaste maandelijkse prijs voor een bepaalde periode, zonder dat u vooraf een investering hoeft te doen. Bovendien krijgt u kosteloze reparaties en leengereedschap.

Machineparkbeheer Mijn Hilti machines

Neem de controle over uw machinepark

Vereenvoudig uw gereedschaps- en machinebeheer met ON!Track