ONTWERPSOFTWARE, APPS EN BIM-OPLOSSINGEN

Van ontwerp en bouw naar bouwmanagement

Wilt u uw bouwprojecten eenvoudiger, veiliger en efficiënter maken? Verbeter uw manier van werken door ingewikkelde berekeningen te automatiseren en uw behoefte aan gedetailleerde technische expertise te verminderen.

Maak uw projecten veiliger door handmatige overdracht van gegevens en mogelijke fouten weg te nemen.

Lever betere projecten af met BIM-planning voor uw kantoor om op de bouwplaats conflicten te vermijden en tijd te besparen. Toepassingen via de cloud maken het mogelijk om de samenwerking binnen uw projectteam te verbeteren en directe toegang tot actuele projectgegevens verkrijgen. 

De ontwerpsoftware en -apps van Hilti en de BIM-oplossingen zijn gebaseerd op geteste en goedgekeurde Hilti-technologieën en internationale richtlijnen. De ontwerpmethodes van Hilti verzekeren u van veilige en betrouwbare ontwerptoepassingen.

Vertrouw op de ingenieurs en medewerkers van Hilti die met u samenwerken op locatie, online en via de telefoon, in meer dan 120 landen wereldwijd.

ONDERSTEUNING VAN HILTI-PRODUCTEN DOOR BIM-ONTWERPSOFTWARE

Hilti PROFIS Anchor software

SOFTWARE VOOR ANKERBEVESTIGINGEN

Ontwerp ankers en ankerrailsystemen, vloerplaten en leuningen.

Meer informatie
Hilti PROFIS rebar 3D design software

SOFTWARE VOOR ACHTERAF AANGEBRACHTE WAPENING

Met Hilti PROFIS Rebar ontwerpt u een grote variatie aan toepassingen aan de hand van Eurocode 2 en Hilti ontwerpmethodes.

Meer informatie
Hilti fire protection software

FIRESTOP SOFTWARE

Ontwerp en specificeer Firestop-systemen. Beheer alle documentatie met de Hilti Firestop Button en de Hilti Documentation Manager.

Meer informatie
Hilti installation software

SOFTWARE MODULAIRE INSTALLATIES

Ontwerp, specificeer en bestel wat u nodig hebt om een modulair installatiesysteem te bouwen.

Meer informatie
Hilti PROFIS DF Diaphragm design software

ONTWERPEN VAN STALEN BEDEKKING, VLOEREN EN DAKEN

Met Hilti PROFIS DF Diafragma software ontwerpt u stalen bedekkingstoepassingen. Het is in lijn met richtlijnen, gebaseerd op de Diaphragm Design Method van het Steel Deck Institute.

Meer informatie
Hilti PROFIS Detection software

DETECTIE VAN VERBORGEN LEIDINGEN, KABELS EN WAPENING

Met de Hilti PROFIS detectiesoftware kunt u de indeling en de afmetingen van verborgen metalen en niet-metalen objecten vinden met niet-destructieve testen. Het geeft een gedetailleerde analyse van scangegevens van Hilti detectiesystemen.

Meer informatie
Hilti PROFIS Layout design software

IN KAART BRENGEN VAN DE BOUWPLAATS

Ontwerp van indelingspunten met of zonder gedetailleerde technische expertise en met of zonder CAD-ontwerpsoftware, met Hilti PROFIS Layout Office en PROFIS Field points en Point Creator Plug-ins.

Meer informatie
Hilti software for large industrial plants

BEVESTIGEN VAN LEIDINGSYSTEMEN IN GROTE INDUSTRIËLE PROJECTEN

Hilti Button for Pipe Supports (PDMS/SP3D Plug-in) helpt bij het ontwerpen van ingewikkelde installatiesystemen van leidingen voor industriële complexen, zoals raffinaderijen, fabrieken en kerncentrales.

Meer informatie
Hilti BIM/CAD library

HILTI BIM/CAD BIBLIOTHEEK

Raadpleeg de Hilti BIM/CAD-bibliotheek 2D en 3D Hilti-producten via Hilti Online of via onze partners AutoCAD ®, Revit ®, Tekla, Dlubal en bimobjects.com.

Meer informatie