Firestop selector Hilti

Altijd de juiste brandwerende oplossing bij de hand

De planning, installatie en het beheer van brandbeveiligingssystemen is uiterst complex. Daarom kost dit vaak veel tijd. Met de Hilti Firestop Selector leer je brandbeveiliging beter te begrijpen en heb je binnen enkele stappen de juiste, goedgekeurde brandbeveiligingsoplossingen. Hierdoor zijn al jouw oplossingen geïnstalleerd in overeenstemming met de ETA-goedkeuring. Beheer jouw oplossingen eenvoudig in je persoonlijke projectenoverzicht – op kantoor of op de bouwplaats.

Hoe de Hilti Firestop Selector jou helpt

Screen shot of Firestop Selector digital approval library

Digitale bibliotheek met brandbeveiligingsoplossingen

De Hilti Bibliotheek biedt je de nieuwste productgoedkeuringen voor elke oplossing. Meerdere documenten die de belangrijkste informatie uit de goedkeuring per aanvraag samenvatten, evenals DWG-tekeningen per aanvraag en goedkeuring, geven je een uitgebreid overzicht.

Automatic detection solution

Eenvoudige brandbeveiligingsplanning

De Firestop Selector helpt je al in in de planningsfase bij het selecteren van de juiste oplossing en bij het ontdekken van het toepassingsgebied van het product voor het specificatiedoel.

Gemakkelijk zoeken

Kies tussen direct zoeken en de geavanceerde zoekfunctie om een oplossing voor jouw doorvoering te vinden of om meer informatie te krijgen over een specifieke productgoedkeuring.

Firestop Selector project dashboard

Overzicht van jouw projecten

Wijs geselecteerde brandwerende oplossingen toe aan jouw projecten in een projectdashboard en creëer zo transparantie voor de installateurs ter plaatse.

Firestop selector on tablet display

Mobiel op cloudgebaseerd platform

Krijg overal toegang tot jouw brandbeveiligingsplanning en installatiegegevens via laptop, computer of tablet. De Firestop Selector slaat alle gegevens op een cloudgebaseerd platform op. 

Hilti Brandschutzselektor Mobile App

Applicatie voor de mobiele telefoon

Op de bouwplaats, onderweg of op kantoor - met behulp van de mobiele app heb je overal toegang tot jouw oplossingen.

Download de app (Android) Download de app (Apple)

Voordelen van de Hilti Firestop Selector

Snel en gemakkelijk 

De goedkeuringen worden voortdurend bijgewerkt: dankzij de begeleide zoekopdracht kun je uit duizenden beschikbare kabel- en leidinginvoerscenario's de juiste oplossing voor jouw project kiezen.

Risicominimalisatie

Je kunt erop vertrouwen dat al jouw oplossingen uit de Firestop Selector voldoen aan de goedkeuring: Met de Firestop Selector kun je de kenmerken van jouw doorvoering selecteren om een ​​geschikte oplossing te vinden in onze bibliotheek. 

Samenwerking in het project 

Dankzij de intuïtieve software voor materiaalplanning en het genereren van projectgerelateerde stuklijsten kun je jouw inkoop beter plannen en betrouwbare aanbiedingen voor jouw eindklanten creëren. Via het projectdashboard heb je op elk moment toegang tot jouw geselecteerde oplossingen in je projecten. Altijd mobiel op de bouwplaats – veilig met jouw individuele login. 

Download de Firestop Selector app

Mainstage_T3

Digitale documentatie van ontwerp en installatie tot aan de inspectie

Genereer eenvoudig professioneel bewijs voor een complete brandbeveiliging met onze brandbeveiligingsdocumentatie. Probeer hem zelf!

Naar de brandbeveiligingsdocumentatie

Ons assortiment brandwerende en brandbeveiligingsproducten

Hilti heeft een uitgebreid assortiment aan brandwerende producten waarmee jij je toepassingen conform de laatste goedkeuringen kunt uitvoeren. Nieuwsgierig geworden?

Bekijk de producten