Image alt text (optional)

Bus inventarismodule

Houd controle over uw gereedschap en bedrijfsmiddelen in bussen, dankzij geautomatiseerde lokalisering en inventarisaties

Weet u zeker wat er in uw bussen ligt wanneer ze het magazijn verlaten en wanneer ze terugkeren?

Bent u veel tijd kwijt aan het zoeken naar materieel, terwijl u gereedschappen en bedrijfsmiddelen ook automatisch zou kunnen lokaliseren?

Onze inventarismodule voor bussen maakt gebruik van gateways die uw bussen verbinden met uw bedrijfsmiddelen waardoor u altijd weet wat er in uw bussen ligt. Deze functionaliteit in ON!Track helpt u projectvertragingen en onnodige kosten te minimaliseren.

Dit is hoe het werkt

Image alt text (optional)

Inventarisaties op afstand

Onderbreek uw drukke bouwploegen niet met vragen over hun materieel. Controleer in plaats daarvan op afstand via de ON!Track-app wat er onderweg is naar bouwplaatsen en wat er in uw bussen en magazijnen ligt. Zo bespaart u geld door de bouwplaatsen productief te houden en niet onnodige, handmatige controles te doen.

Image alt text (optional)

Verhoogde transparantie over bedrijfsmiddelen

Weet als eerste wanneer er iets niet klopt. ON!Track waarschuwt u als materieel uit de bus wordt gehaald of als ze onverwachts gescand worden op een afwijkende locatie of opslag. Vervolgens kunt u uw materieel binnen enkele seconden lokaliseren.

En nu met onze Bouwmaterieel Beheermodule kunt u ook uw bouwmaterieel volgen en het gebruik en onderhoud ervan controleren.

 

Image alt text (optional)

Plug-and-play

Sluit de gateway aan op uw bus om het materieel in de bus te volgen en monitoren. Met ON!Track heeft u toegang tot informatie over uw bedrijfsmiddelen en hoeft u minder tijdrovende en foutgevoelige taken uit te voeren, zoals handmatig zoeken of gegevens invoeren.

Altijd alles op orde dankzij materieel tracking

Loading

Volg meer dan alleen Hilti gereedschap

Met ON!Track beheert en lokaliseert u elk type gereedschap of machine van ieder merk, dus niet alleen van Hilti. Daarnaast kunt u ook magazijn voorraden beheren en meldingen ontvangen zodra de voorraad bijna op is. Het plannen van onderhoud, keuringen en reparaties behoren ook tot de mogelijkheden, net zoals het verkrijgen van toegang tot machinedocumentatie en inzicht in wat vervangen moet worden.

Meer informatie over ON!Track

Ontdek ons slim en snoerloos gereedschapsportfolio

Vereenvoudig gereedschapsbeheer met Nuron, een krachtig 22V platform voor al uw snoerloze gereedschap, van boormachines tot breekhamers. Onze slimme Nuron machines sturen uw gegevens naar ON!Track en geven u waardevolle inzichten zonder de werkzaamheden op de bouwplaats te onderbreken.
 
Meer informatie over Nuron

Kosten onder controle krijgen

Met Fleet Management kiest u het gereedschap dat u nodig heeft en betaalt u een vast maandelijks bedrag dat het gebruik, de reparaties en de diefstaldekking dekt. In combinatie met ON!Track biedt Fleet Management een efficiënte en uitgebreide oplossing voor gereedschapsbeheer.

Meer informatie over Fleet Management

Begin nu

Vraag een gratis consult aan

Wilt u weten hoe Hilti u kan helpen bij het bijhouden van uw gereedschap, bouwmaterieel of verbruiksartikelen? Vraag een deskundig consult aan om te bespreken hoe ON!Track u tijd en kosten kan besparen. De gateway oplossingen zijn beschikbaar voor klanten die gebruik maken van onze ON!Track- en Fleet Management-services. Wij kunnen u alles vertellen wat u nodig heeft om aan de slag te gaan.

Veel Gestelde Vragen

Welke technologie zit er achter de Bus Gateway?

De gateways zijn uitgerust met GPS en mobiele telefoonverbinding, daarnaast scannen zij constant hun omgeving op signalen van onze smarttags. De smarttags maken gebruik van BLE-technologie (Bluetooth Low Energy).

In welke voertuigen kan ik de gateways installeren?

De Bus Gateways kunnen worden geïnstalleerd in elk voertuig met een OBD-2-connector (dit zou in elke Europese auto en bestelwagen vanaf 2001 aanwezig moeten zijn).

Hoe kan deze gateway worden geïnstalleerd?

U installeert de gateway door deze aan te sluiten op de OBD2-poort van uw voertuig en monteert deze vervolgens op een handige locatie. Zorg ervoor dat de gateway goed vastzit en de werking van het voertuig niet hindert! 

Wat is het bereik van deze oplossing?

De gateways detecteren de signalen van de BLE Smart Tags tot een afstand van ~30 meter (zonder obstakels).

Hoe lang gaat de accu van de gateways en de BLE Smart Tags mee?

De gateways zijn aangesloten op de accu van het voertuig en worden bij normaal gebruik van het voertuig voornamelijk door deze bron gevoed en opgeladen. Wanneer de batterij van het voertuig wat zwakker wordt, schakelt de gateway over op de interne batterij, die ongeveer 1 week meegaat. De BLE Smart Tags hebben een interne batterij met een levensduur van ~4 jaar.

Hoe kan ik ervoor zorgen dat de oplossing voldoet aan de wetgeving inzake gegevensbescherming?

In ON!Track beheert u zelf de privacy instellingen zodat deze naar wens kunnen worden ingericht of aangepast. U kunt tracking bijvoorbeeld helemaal uitschakelen of medewerkers privétijden laten instellen.