Toepassing van wapening met Nuron accu-mortelspuit HDE 500-22

Nuron, het 22V accu platform voor alle werkzaamheden in de bouw

Maximaal vermogen voor zelfs de krachtigste machines bij alle toepassingen

Of het nu gaat om renovatie of nieuwbouw, zware sloopwerkzaamheden of onvoorziene klussen bij een verbouwing: Nuron stelt nu een accu platform ter beschikking dat u voor alle toepassingen kunt inzetten, van licht tot zwaar. Zelfs de zwaarste klussen, zoals het doorslijpen of zagen van beton, kunnen op accu worden uitgevoerd met Nuron. Daarom kunt u steeds vaker zonder gereedschap dat wordt gebruikt met een snoer, benzine of verschillende spanningen. Zo wordt uw machinepark overzichtelijker en het accu management eenvoudiger.

Tijdens het opladen geven de Nuron accu's automatisch gegevens over het gebruik, de capaciteit en de locatie van uw Nuron machines door aan de Hilti Cloud, zodat u deze gegevens kunt gebruiken om uw machinepark indien nodig te optimaliseren. U kunt de status van uw accu's in de gaten houden doormiddel van een handmatige controle of door de geïntegreerde diagnosefunctie in Hilti Fleet Management. Door de accu tijdig te vervangen wanneer de prestaties teruglopen vermindert u stilstand van uw werkzaamheden.

Bovendien wordt de arbeidsveiligheid op uw bouwplaats verhoogd door extra veiligheidsfuncties. Lees hier hoe u Nuron het beste voor uw projecten in de hoogbouw kunt inzetten.

Snoerloos vermogen voor al uw projecten

De Hilti Nuron accu-doorslijpmachine DSH 600-22 in actie.

Het vermogen van snoer of benzine, maar dan zonder snoer of benzine 

Van schroefmachines tot mortelspuiten en sloophamers op accu: met Nuron lopen meer dan 70 machines op één 22V platform dat hetzelfde vermogen heeft als vergelijkbare 36V, 54V en 72V platforms. Nuron beschikt over een hoger vermogen, vergelijkbaar met dat van een machine op snoer.

Zelfs zware klussen die u voorheen alleen met machines op snoer, benzine of 36V en meer kon uitvoeren, kunnen nu op accu worden uitgevoerd. Dit zorgt ervoor dat u minder tijd kwijt bent aan het zoeken van de juiste accu's en laders en minder met benzine hoeft te werken. 

Boorwerkzaamheden voor wapeningen met de Hilti Nuron TE 60-22 combihamer en de accu-stofafzuiging VC 10-22


Ergonomisch ontwerp, veilig werken 

De Nuron machines hebben uitgebreide of geoptimaliseerde veiligheidsfuncties zodat uw teams nog beter worden beschermd: stofafzuiging is nu beschikbaar voor alle machines, zodat de blootstelling aan fijne deeltjes aanzienlijk verminderd wordt. Denk bijvoorbeeld aan het boren en beitelen in beton of aan het doorslijpen van materialen met een diamantschijf. 

Voor hoge prestaties bij nog lagere trillingen is de trillingsreductie (AVR) nu beschikbaar op nog meer machines, zoals de Nuron combihamer op accu TE 60-22. Ook in de haakse slijper AG 6D-22 hebben wij de innovatieve SensTech technologie gecombineerd met 3D ATC: zodra de gebruiker de handgreep loslaat, stopt de machine automatisch en schakelt het 3D ATC systeem de doorslijpschijf uit. de machine wordt ook uitgeschakeld wanneer schokkende, ongecontroleerde bewegingen worden gedetecteerd.

22V voor al uw klussen

Het accu platform Nuron biedt u meer flexibiliteit en helpt u productiever te werken met slechts één platform. De nieuw ontworpen accu interface maakt een vermogen mogelijk zoals die van een machine op snoer. De vernieuwde Nuron accu's zijn ook duurzamer en voorzien van een robuuste glasvezelversterkte behuizing en externe schokdempers. Dit beschermt de accu's zelfs onder de zwaarste omstandigheden en bij zware klussen. De elektronica is ook volledig afgedicht om deze te beschermen tegen vocht en stof.

De juiste machines voor uw projecten

Wat staat er op uw planning vandaag? Of het nu gaat om beitelen en sloopwerk, doorslijpen en zagen in harde oppervlakken zoals beton, staal of steen of het bevestigen van bekistingen en schoren - ontdek de juiste Nuron machines voor uw projecten.

TE 2000-22

Hakhamer op accu TE 2000-22

De krachtige hakhamer op accu heeft de prestaties en het vermogen van een machine op stroom, maar dan zonder snoer. Het lage gewicht en de lage hoeveelheid trillingen van de machine geven comfort en tegelijkertijd de beste bescherming voor de gebruiker. 

Naar de machine
DSH 600-22

Doorslijpmachine op accu DSH 600-22

Klaar voor de zwaarste uitdagingen: met de krachtige Nuron accu's en geoptimaliseerde zaagbladen kunt u met twee Nuron accu's net zo veel beton doorslijper als met één gevulde brandstoftank.

Naar de machine
AG 6D-22

Haakse slijper op accu AG 6D-22

Compact maar krachtig: de haakse slijper is zelfs geschikt voor de zwaarste toepassingen - met twee keer de slijpsnelheid. De nieuwe Senstech functie biedt de gebruiker maximale veiligheid.

Naar de machine
Er wordt een productafbeelding van de Hilti Nuron TE 60-22 accu-combihamer weergegeven

Combihamer op accu TE 60-22

Ook de efficiënte combihamer op accu voor boren en breken is verkrijgbaar op het 22V platform, maar geeft hetzelfde vermogen als een machine op snoer. Daarnaast heeft de machine verschillende veiligheidsfuncties zoals active torque control (ATC) en trillingsreductie (AVR).

Naar de machine

Stap over op Nuron

Wilt u op uw projecten in de hoogbouw en civiele techniek aan de slag met Nuron accu's en machines? Lees verder over de overstap naar Nuron - of neem direct contact met ons op voor een persoonlijk adviesgesprek.

Dit is mogelijk ook voor u interessant:

SID 6-22 accuvervanging

Eén accu platform: voor meer dan 70 machines

Alle Nuron machines, voor lichte en zware toepassingen, kunnen op slechts één 22V accu platform worden gebruikt.

Meer over de 22V accu's voor alle machines
DSH 600-22 beton zaagsnede

Krachtige prestaties: meer vermogen en looptijd

Nuron levert het vermogen van machines met snoer en benzine, zelfs voor zware toepassingen, en u kunt langer werken met een volle accu.

Meer over de krachtige prestaties
BX 3-22 verbunden mit der Connect App

Verbonden accu's: voor een hogere productiviteit

De datagedreven services geven u meer inzicht en zorgen voor een eenvoudiger machineparkbeheer.

Meer over slimme accu's
Lemand werkt boven het hoofd met de Hilti TE 4-22 accuboorhamer.

Veiligheid: bescherming voor uw personeel

Om de veiligheid van de gebruikers zo hoog mogelijk te maken, hebben we met Nuron innovatieve veiligheidsfuncties ontwikkeld. 

Meer over de veiligheidskenmerken van Nuron

Nuron in het kort

Krijg snel een overzicht van Nuron en alle functies van het nieuwe accu platform van Hilti.

Nuron in één oogopslag

De Nuron accutechnologie

Lees hier hoe wij de Nuron accu's hebben ontworpen, zodat u gebruik kunt maken van maximaal vermogen voor uw projecten.

Naar de Nuron technologie