ONZE PRODUCTIELOCATIES

Waar we onze gereedschappen, verbruiksgoederen en technologieën maken.

Schaan, Liechtenstein

Hilti plant Schaan Liechtenstein

Onze productielocatie in Schaan is gespecialiseerd in metalen ankers, elementen voor directe bevestiging, zoals nagels, bevestigingsmateriaal en onderdelen voor diamantboren en zaagbladen.

De fabriek is gebouwd in 1941 en was de eerste productielocatie van Hilti. In de loop van de jaren is de locatie verder uitgebreid en gemoderniseerd.

In de fabriek is in eerste instantie begonnen met de productie van elementen voor directe bevestiging. In de loop van de tijd zijn er andere producten aan de productielijn toegevoegd.

De fabriek bevindt zich dichtbij het Hilti R&D centrum. De locatie in Schaan richt zich dan ook op de ontwikkeling en fabricage van innovatieve producten, voordat ze beschikbaar komen voor de fabrieken elders in de wereld.

360 werknemers werken op de locatie in Schaan, waaronder 80 in een leertraject.

De fabriek is één van de grootste trainingsfaciliteiten voor beroepsopleidingen in de regio Rijnvallei. In 2013 won de fabriek de Swiss Lean Award, een prijs voor een topprestatie in lean management.    

Thüringen, Oostenrijk

Hilti plant Thüringen Austria

Onze fabriek in Thüringen, Oostenrijk, is gespecialiseerd in verspaningstechnologie, componentassemblage en eindassemblage. De assemblage van de volgende gereedschappen vindt daar plaats: drillen en slopen, diamantboren, zaaggereedschappen en bevestigingstechnieken.

Fabriek 4 speelt een belangrijke rol in innovatie en maakt het mogelijk om nieuwe producten snel te lanceren. Dit dankzij gespecialiseerde teams voor de ontwikkeling van productietechnologieën, ontwerp en bouw van machines, en de fabricage van prototypes van gereedschappen.

De fabriek werd in 1970 geopend en is sindsdien steeds verder uitgebreid.

De meest recente uitbreidingen betroffen in 2009 de opening van een nieuwe productiehal en in 2010 de verplaatsing van de eindassemblage vanuit de fabriek in Mauren, Liechtenstein, naar Thüringen.

400 werknemers werken op de locatie in Thüringen, waaronder 70 in een leertraject, waarmee de fabriek één van de grootste centra van de regio is voor trainingen in het beroepsonderwijs. In 2009 werd de fabriek uitgeroepen tot de beste locatie voor trainingen in het beroepsonderwijs in Oostenrijk.

Kaufering, Duitsland

Hilti plant Kaufering Germany

Onze fabriek in Kaufering, Duitsland (Hilti GmbH Industriegesellschaft für Befestigungstechnik) produceert motoren, premiumbitjes voor drilboren, ankerrails, gebonden ankers en producten voor Firestop.

Bij onze locatie in Kaufering ontwikkelen wij moderne fabricageconcepten, -technologieën en processen en brengen deze in de praktijk. Daarna worden deze gedeeld met onze productielocaties in de rest van de wereld. Kaufering creëert ook innovatieve producten in samenwerking met onze afdelingen Marketing en Ontwikkeling.

Bij de fabriek werken wij met succes volgens de principes van lean management. Wij hebben meerdere keren de Manufacturing Excellence Award gewonnen.

De fabriek werkt met een gestructureerd energiemanagementsysteem, waarbij verantwoord gebruik van energie en hulpbronnen centraal staat. Deze is ISO 50001 gecertificeerd.

De productiefaciliteit is vlakbij München gelegen en is in 1971 in productie gegaan.

De locatie telt 500 werknemers, waaronder 65 in een leertraject.    

Strass, Duitsland

Hilti plant Strass Germany

Onze fabriek in Strass (Hilti Kunststofftechnik GmbH) is onze belangrijkste locatie voor kunststoftechnologie.

De fabriek produceert bevestigingselementen zoals kunststof ankers en -elementen voor onze Hilti producten.

Wij hebben de fabriek in 1975 verworven van de Fürstlich Hohenzollersche Hüttenverwaltung. Sindsdien is de fabriek meerdere keren uitgebreid, tot de laatste uitbreiding in 2010.

De fabriek is een centrum van excellentie en richt zich op product- en productietechnologie, maar ook op aspecten die gerelateerd zijn aan gebruikte materialen.

De locatie telt 215 werknemers, waaronder 15 in een leertraject.

Kecskemét, Hongarije

Hilti plant Kecskemét Hungary

Beitels, speciale en duurzame bitjes voor drilboren, steenboren, holle boren en zaagbladen voor muurzagen en bitjes voor diamantboren worden geproduceerd in de Hilti fabriek in Kecskemét, Hongarije.

Het bedrijf werd in 1989 opgericht en de productiecapaciteit is sindsdien gestaag toegenomen. Vanaf 2004 zijn, naast de fabricageprocessen, ook de testactiviteiten uitgebreid. Sinds 2013 heeft de locatie het NQA-programma gelanceerd voor de fabricage van HDA-producten.

De eerste productiehal werd voltooid in 1994 en aanzienlijk uitgebreid in 2010. In 2012 werd het aantal vierkante meters productieoppervlak uitgebreid tot ongeveer 12.000.

De fabriek in Kecskemét heeft nauwe banden met een aantal Hongaarse universiteiten en technische hogescholen.

Op deze locatie werken ongeveer 250 werknemers.    

Matamoros, Mexico

Hilti plant Matamoros Mexico

Onze fabriek in Matamoros in Mexico produceert metalen bevestigers voor de bouw, voor marktpartijen op het westelijk halfrond.

Hierbij gaat het onder andere om geavanceerde productietechnologieën, waaronder metaalbewerking, stansen, machinebewerking, plateren door middel van electrogalvanisatie en geautomatiseerde assemblage.

De productie in Matamoros startte in 2009 en deze fabriek is de meest recente in ons netwerk. Dankzij deze locatie is de productiecapaciteit voor klanten op het westelijk halfrond significant toegenomen.

De locatie telt ongeveer 170 werknemers.    

Zhanjiang, China

Hilti plant Zhanjiang China

Onze fabriek in Zhanjiang in China werd in 1995 geopend en is gedurende de jaren gestaag uitgebreid. De meest recente uitbreiding vond plaats in 2005 en zorgde voor een verdubbeling van het productieoppervlak van 55.000 vierkante meters.

De fabriek is gespecialiseerd in de productie en afwerking van metalen accessoires en chemische ankers.

Hierbij gaat hij onder andere om afwerking, coating en assemblage van ankers, maar ook om de fabricage van nagels en basisepoxy.

De fabriek telt ongeveer 330 werknemers.    

Shanghai, China

Hilti plant Shanghai China

Onze productielocatie in Shanghai opende in 2004 en is gespecialiseerd in de productie van licht elektrische gereedschappen. Hieronder vallen elektro-pneumatische boorhamers, schroefmachines, draadloze zagen en haakse slijpers.

De locatie telt ongeveer 470 werknemers die gereedschappen ontwikkelen, assembleren en testen, voordat ze verzonden worden naar locaties overal ter wereld.

De fabriek is gelegen op het Xinzhuang Industrial Park en heeft een oppervlakte van 14.500 vierkante meters.    

Eurofox, Oostenrijk

Hilti plant Eurofox Lanzenkirchen Austria

Eurofox is gevestigd in Lanzenkirchen, Oostenrijk, en werd opgericht in 1993.

De Hilti Group nam het bedrijf in juli 2011 over en heeft de fabriek in 2015 uitgebreid. Op dit moment produceert Eurofox niet alleen verschillende innovatieve varianten onderbouw voor geventileerde of regenwerende gevels, maar het is ook Hilti's kenniscentrum voor buisklemmen en zware modulaire installatiesystemen.

Gevels van Eurofox zijn gebruikt in vele toonaangevende projecten zoals de Gazprom Arena in Sint-Petersburg, de Corniche-torens in Londen of de 264 meter hoge Triomfpaleis in Moskou.

Geventileerde gevelsystemen van Eurofox staan bekend om hun hoge kwaliteit, lange levensduur, hoge draagkracht en energie-efficiency. De integratie van flexibele en vastpuntfunctie in de beugels van Eurofox vermindert het aantal verschillende soorten componenten. Hiervoor is gekozen om de materiaalplanning te vereenvoudigen en de installatie te vergemakkelijken.    

Los Angeles, Amerika

Hilti plant Los Angeles USA

Onze fabriek in Los Angeles, Hilti US Manufacturing Inc. produceert zware diamantapparatuur.

Ze werd opgericht in 1983 en levert boorbitjes en zaagbladen aan aannemers die gebruik maken van diamantboren.

Wij namen het bedrijf in 2009 over en veranderden de naam van Diamond B naar Hilti US Manufacturing Inc.

Dankzij deze fabriek hebben wij onze positie kunnen verstevigen als een wereldwijd leverende producent van gereedschappen en accessoires voor professionele dienstverleners op het gebied van beton, boren en zagen.

Het ervaren verkooppersoneel van de fabriek heeft het ook mogelijk gemaakt voor ons om toe te treden op de veeleisende markt van de diamantsector in Noord-Amerika.

De fabriek biedt klantafhankelijke producten op maat, maar ook standaardproducten. Specificatie, fabricage en verzending van deze producten vindt in de meeste gevallen binnen één werkdag plaats.    

Hilti Manufacturing India Private Limited, India

Hilti plant Navsari India

Hilti Manufacturing India Private Limited produceert doorslijpschijven, grote bladen, slijpschijven en boorbitjes voor de wereldwijde aannemersmarkt en de markt voor dienstverleners in de diamantindustrie.

Het bedrijf werd in 1971 opgericht als Bhukhanvala Diamond Systems Private Ltd. In 2008 nam de Hilti Group 80% van de aandelen van het bedrijf over. In 2010 namen wij ook het laatste minderheidsaandeel over van de familie die het opgericht had.

Het bedrijf kreeg in 2010 een nieuwe naam als Hilti Manufacturing India Private Limited. De vier afdelingen van HMIPL in Navsari, Gujarat, bestaan uit meer dan 500 teamleden en beschikken over hun eigen teams en faciliteiten voor R&D en testen.

HMIPL is ISO-gecertificeerd onder ISO 9001:2015 en ISO 14001:2015 richtlijnen en is gespecialiseerd in technologieën voor het mixen en verdichten van poedervormige producten, vrij sinteren en laser- en CD-lassen. De afdeling is het enige Indiase lid van de Organisation for Safety of Abrasives (oSa).