REGISTRERENMakkelijk online bestellen en gepersonaliseerde online servicesMeer informatie

Exoskeletten en montageondersteuningssystemen

Ontdek hoe onze apparaten en exoskeletten u kunnen helpen om vermoeidheid te verminderen, verwondingen te voorkomen of de productie kunnen verhogen tijdens dagelijkse bouwwerkzaamheden

Afbeelding: Bouwvakker met exoskeletbeitels op batterijen moeiteloos op hoofdhoogte

Exoskeletten

Verbeter jouw prestaties met de exoskeletten van Hilti

Hilti’s exoskeletten zijn ontworpen om de efficiëntie op de bouwplaats te helpen verbeteren en tegelijkertijd vermoeidheid en pijn in het bovenlichaam als gevolg van repetitieve taken boven het hoofd te verlichten.

Met onze EXO-T op accu voor machines worden boor- en hakhamers bijna gewichtloos voor een eenvoudiger bediening en minder vermoeidheid. De EXO-S helpt om vermoeidheid tegen te gaan bij werkzaamheden boven het hoofd.

Hoe gebruik je een exoskelet?

 • De EXO-T instellen

  De EXO-T wordt als een wandelrugzak aan jouw lichaam bevestigd. Voor de juiste pasvorm verstel je de heup- en schouderbanden. Vervolgens plaatst je een machine in één van onze twee robuuste machinehouders en kun je aan de slag.

  Bestel de EXO-T
 • Hoe de EXO-S kan worden aangepast

  De EXO-S maakt gebruik van mechanische katroltechnologie om het gewicht van de schouders naar de heupen te verplaatsen, die het gewicht beter kunnen dragen. In deze video leer je hoe je de EXO-S kunt afstellen voor jouw lichaam.

  Bestel de EXO-S
 • Ontdek meer oplossingen van Hilti

  Jouw partner voor veiligheid

  De bouw is nog steeds een van de gevaarlijkste sectoren ter wereld. Bij Hilti werken wij samen met jou om een veiligere sector voor iedereen te helpen creëren.

  Ontdek onze oplossingen voor veiligheid

  Eén platform voor al jouw machines

  Wil je meerdere accu platforms en stroombronnen ruilen voor één krachtig accu platform? Stap dan over op het Nuron 22V accu platform.

  Ontdek het Nuron accu platform