Hilti DG 130

HILTI DIAMANT-SLIJPMACHINES

Perfect uitgerust: onze speciale diamant-handslijpsystemen voor wanden en vloeren zijn perfect afgestemd op uw wensen

Polijsten, egaliseren, opruwen en verwijderen van beton – met de slijpmachines van Hilti bent u goed uitgerust: de krachtige diamant-slijpmachine DGH 150 van Hilti is ideaal voor grondwerkzaamheden. En met de handige diamant-slijpmachine DGH 130 kunt u uw werk aan de muur afwerken op een productieve en hoogwaardige manier. Dankzij het bijzonder ergonomische ontwerp van beide machines, zult u altijd comfortabel en bijna stofvrij werken – zelfs als het wat langer duurt.

HOE WORDT HET GEBRUIKT?

Slijpen op de wand: 

De DGH 130 betonslijper is speciaal ontworpen voor gebruik op muren: Hij kan worden gebruikt om betonnen muren moeiteloos glad te maken en voor te bereiden op het schilderen. Bij sierbeton gebruikt u onze nieuwe polijstpads voor perfect gepolijste oppervlakken - zonder omslachtig en tijdrovend afwerkingswerk. Met de nieuwste update van de DGH 130 is het nu mogelijk om zonder gereedschap de slijpschijven en polijstpads te verwisselen. Dit elimineert het vervelende zoeken naar de juiste sleutel en het werk kan snel worden voortgezet na een slijpschijfwissel zonder veel onderbreking.

Slijpen van betonnen vloer: 

De diamant-slijpmachine DGH 150 is een krachtig, uitgebalanceerde machine voor gebruik op de betonvloer: deze machine is uw ideale partner voor glad maken, egaliseren en opruwen, evenals het verwijderen van lak, verf en andere coatings.

 

 

Klantenrecensie: Diamant-slijpmachine DGH 130

Stofvrij werken met Hilti
1 / 2
Stof bij het schuren

Met de diamanttechnologie schuurt en polijst u snel en gemakkelijk. Vaak veroorzaken deze toepassingen helaas een grote hoeveelheid aan mogelijk schadelijk stof. Naleving van de stofvoorschriften is daarom een must, niet in de laatste plaats om de bescherming van uw gezondheid te garanderen. Maar slijpen betekent nu eenmaal stof - toch?

Efficiënt en stofarm
2 / 2
Efficiënt en stofarm

Met onze diamant-betonschuurmachines in combinatie met de Hilti stofzuiger VC geeft u stof geen kans. Onze diamant-betonschuurmachines zijn ontworpen om naadloos te passen op Hilti stofzuigers. Op deze manier werkt u nagenoeg stofvrij. De slang klikt er eenvoudig in en u kunt de hoogte van de stofkap op de juiste manier instellen. Wanneer u in krappe hoeken werkt, kan de stofkap worden gedraaid, zodat u elke hoek kunt bereiken.

DE DIAMANT-BETONSCHUURMACHINE DGH 130: UW SPECIALIST VOOR DE WAND

De diamant-betonschuurmachine DGH 130: uw specialist voor de wand

Deze nieuwste toevoeging aan ons slijpmachine portfolio is speciaal ontworpen om moeiteloos betonnen muren af te werken. De DGH 130 helpt u uw productiviteit te maximaliseren bij het slijpen en polijsten.

 • De ergonomische kopgreep en de vermoeidheidsreducerende afzuiging houden het gereedschap bijna zonder uw tussenkomst tegen de muur. Dit maakt uw werk gemakkelijker: u kunt langer achter elkaar schuren en zo tot 50% meer muren per dag bewerken dan met een conventionele haakse slijper.
 • Met de innovatieve nieuwe Hilti polijstpads kunt u schuren en polijsten met één gereedschap.
 • U reduceert de stofuitstoot tot een minimum dankzij de gebruiksvriendelijke stofzuigeraansluiting met hoekinstap en hoogteverstelling. Bovendien kan de stofkap moeiteloos in hoogte worden versteld en zijn hoeken en randen gemakkelijk bereikbaar.
 • De productiviteit wordt verhoogd dankzij de gereedschapsloze wisseling van slijpschijven en polijstpads. Dit elimineert het vervelende zoeken naar de juiste sleutel en het werk kan snel worden voortgezet na een slijpschijfwissel zonder veel onderbreking.

Maak nu kennis: DGH 130

KOMSCHIJVEN EN POLIJSTPADS

Met onze uitgebreide portfolio komschijven voor de DGH 130, aangevuld met een nieuw assortiment van polijstpads, is de optimale oppervlaktekwaliteit slechts twee stappen verwijderd.

Hilti SPX Universele diamant-slijpschijven
Universele slijpschijven - kies uit de SPX-, SP- of P-categorieën afhankelijk van uw prestatie-eisen.
 
 • Speciale segmentverscherping tijdens de productie vermindert krassen. Hierdoor vervalt de noodzaak voor nabewerking.
 • Het grote aantal segmentoverlays biedt uitstekende randtoegang.
 • Dankzij een geoptimaliseerde diamantmix en een geavanceerd ontwerp met stalen behuizing kunt u op hoge snelheid werken.

Nu in de Hilti Online Store ontdekken

Hilti SPX-slijpschijven voor diamant-slijpmachines

Finishing- of polijstpads speciaal ontworpen voor de DGH 130 maken een enorm verbeterde oppervlaktekwaliteit mogelijk.

 • Perfecte betonnen oppervlakken: geen krassen, geen bewerkingssporen van korrels.
 • Van "grof" voor een kleine, snelle correctie tot "extra fijn" voor het bewerken van zichtbeton.
 • Uitstekende prijs-kwaliteitsverhouding.

Nu in de Hilti Online Store ontdekken

Slijphulpstuk en turbokopschijf voor de DGH 130

Phasenschleifaufsatz und Turbo Topfscheibe DGH 130

Dit speciaal voor de DGH 130 ontwikkelde stofkapje maakt nauwkeurig, veilig en stofvrij slijpen en corrigeren van betonschuine kanten mogelijk. Het systeem moet worden gebruikt met de speciale Turbo-cupschijf om een perfect resultaat te bereiken.

DGH 150 DIAMANT-SLIJPMACHINE: DE VLOEREXPERT

Hilti Diamantschleifer DGH 150 für Böden

De DGH 150 is de opvolger van de beproefde DG 150 en wordt nog handiger door de integratie van de stroomomvormer. Hij is licht, comfortabel en gemakkelijk te gebruiken. Dankzij de borstelloze motor kunt u erop vertrouwen dat de DGH 150 zijn concurrenten te boven gaat en zelfs de zwaarste taken aankan.

 • Dankzij de ongeëvenaarde verwijderingssnelheid kunt u tot 100% meer vloeren per dag schuren op alle gangbare materialen dan met een haakse slijper.
 • Stofregulering wordt gehandhaafd dankzij de gebruiksvriendelijke vacuümaansluiting met hoekingang en hoogte-instelling.

Maak kennis met: DGH 150

Presentatie: DGH 150 DIAMANT-SLIJPMACHINE

UNIVERSELE- EN SPECIALE SCHUURPADS

Wij hebben voor onze slijpmachines een reeks premium komschijven ontwikkeld die een ongeëvenaarde snelheid en duurzaamheid bieden. Alle SPX komschijven hebben een op maat gemaakte mix van diamantformaten in een hoogwaardige matrix, geavanceerde koelprestaties en lage trillingen.

Gerelateerde producten

 • Hilti SPX Universele diamant-slijpschijf

  SPX Universeel

  De ultieme allrounder voor het slijpen van beton, dekvloeren en natuursteen.

  Naar product
  Hilti SPX Universele slijpschijven met diamant-slijpschijf

  SPX abrasief

  Biedt snel slijpen en een lange levensduur op abrasieve materialen en vers beton.

  Naar product
  SPX Coatingverwijderaar

  SPX Coatingverwijderaar

  Hoogwaardige diamantkomschijf van topklasse voor het verwijderen van alle soorten dunne coatings zoals verven, lijmen en epoxy.

  Naar product
  SPX Epoxy

  SPX Epoxy

  Diamantkomschijf in de hoogste prestatieklasse voor het verwijderen van alle soorten dikke coatings zoals polyurethaan, epoxy en kunststof.

  Naar product
  SPX Fijne afwerking

  SPX Fijne afwerking

  Diamantkomschijf voor de hoogste eisen bij het fijn slijpen van beton, natuursteen en dekvloeren van ieder type.

  Naar product
  Hilti SP Universeel

  SP Universeel

  Hoogwaardige komschijf voor snel slijpen van beton, dekvloeren en natuursteen.

  Naar product
  P Universeel

  P Universeel

  Standaard diamantkomschijf voor het slijpen van alle soorten beton, dekvloeren en natuursteen.

  Naar product