INSTALLATIESYSTEMEN

Onze totaaloplossingen voor installatiesystemen in de bouw

Bij Hilti bieden wij u een totaaloplossing voor het ophangen en vastzetten van leidingen. Wij leveren ook gereedschap voor mechanische, elektrische en industriële branches. 

Wij helpen u bij iedere stap, van ontwerp tot het afronden van de installatie. 

Wij produceren en ontwikkelen innovatieve installatiesystemen voor lichte, gemiddelde en zware toepassingen. 

Daarnaast bieden wij ontwerp software en diensten, zoals berekeningen, trainingen en tests op locatie. Dit doen wij met de volledige focus op sneller en efficiënter bouwen.

Referenties uit de praktijk

REFERENTIEPROJECTEN

Neem een kijkje bij onze werkzaamheden aan de metro in Barcelona, de internationale luchthaven van Denver en andere grote bouwprojecten van over de hele wereld.

Meer informatie
Ask Hilti

Ask Hilti Community

Een platform waar u vragen kunt stellen aan onze ingenieurs, webinars kunt volgen en kennis kunt opdoen middels technische artikelen en whitepapers.

Meer informatie
Ontwerprichtlijnen voor installatiesystemen

ONTWERP RICHTLIJNEN VOOR INSTALLATIESYSTEMEN

Vind uw oplossing voor permanente belastingen, seismische trillingen, brandbestendigheid, thermische uitzetting en corrosie.

Meer informatie
Hilti technische ondersteuning

TECHNISCHE ONDERSTEUNING

Ontvang hulp bij uw berekeningen. Krijg daarnaast gespecialiseerd technisch advies van onze ervaren Hilti-engineers.

Meer informatie

GOEDKEURINGEN & NORMEN

Meer informatie

CAD & BIM DETAILS

In de BIM/CAD-bibliotheek bevindt zich een uitgebreide keuze aan Hilti-producten in de vorm van verschillende BIM-objecten. Met de Hilti-PROFIS-designsoftware kunnen vervolgens berekeningen worden gemaakt. Hilti levert niet alleen BIM-objecten voor het ontwerpproces. Ook de uiteindelijke uitvoering heeft de aandacht bij Hilti. Bijvoorbeeld „BIM to Field“-gereedschappen zoals de Hilti Total Station maken het mogelijk om het BIM-model tot uitvoering te brengen.

Meer informatie
Hilti profis installatie software

Software center

Maak het ontwerpen van installatiesystemen een stuk eenvoudiger met onze Hilti software-oplossingen. Ontdek welke oplossing geschikt is voor uw project.

Meer informatie

Mobiele Apps

Wij bieden tal van mobiele apps om het werk op de bouwplaats te vereenvoudigen. Download onze apps gratis.

Meer informatie

Uw project partner voor modulaire installatiesystemen

Dagelijks helpen wij bij Hilti onze klanten over de hele wereld bij het ontwerp en bouwen van modulaire installatiesystemen. Bij Hilti streven wij ernaar onze klanten hun projecten op tijd en onder budget te voltooien. Dit doen wij door ons te richten op productiviteit en efficiëntie.

Meer informatie