Slijpen en doorslijpen van beton en metselwerk

Veilig en stofarm werken op de bouwplaats met krachtige doorslijp- en snijmachines

DSH 600-22 snijden in betonnen muur

Doorslijpen en slijpen zijn belangrijke toepassingen in de bouw. Krachtige doorslijp- en slijpmachines zouden u moeten ondersteunen om nauwkeurig, snel en met name veilig te kunnen werken.

Daarom hebben wij een compleet assortiment machines en nieuwe diamantzaagbladen ontwikkeld om u te helpen sneller, veiliger en gemakkelijker te slijpen - in een verscheidenheid aan materialen. Met onze diamant-benzinedoorslijpmachines, elektrische doorslijpmachines, wandzagen en haakse slijpers kunt u dus zowel veilig als productief werken. Voor optimale veiligheid op de werkvloer worden hoge prestaties, geavanceerde diamanttechnologie, eenvoudige bediening met efficiënte veiligheidsfuncties en technologieën in deze machines gecombineerd.

Doorslijpmachines

DSH 600-22 bij het doorslijpen van beton

ACCUGEDREVEN DOORSLIJPMACHINE DSH 600-22

Slijp net zoveel beton als met een volle brandstoftank

De accudoorslijpmachine DSH 600-22 doet hetzelfde werk als de vorige doorslijpmachines op benzine - maar zonder de uitlaatgassen, het lawaai, extra onderhoud of de problemen met het brandstofmengsel.

Door het combineren van slimmere, efficiëntere Nuron-accu's en accu-geoptimaliseerde zaagbladen zaagt u met twee B 22-170 accupacks net zoveel beton als met een volle tank brandstof. De borstelloze elektromotor van de accu-afkortzaag heeft een tweemaal zo lange levensduur als die van de benzinezaag en met slechts 12.2 kg inclusief accu kan de machine in elke situatie beter worden gehanteerd.

Met de DSH 600-22 behoort ergernis over stijgende benzineprijzen, onderhoud, reparaties na verkeerd vullen of andere uitdagingen met benzine tot het verleden. Dankzij onze accudoorslijpmachine werkt u op de lange termijn voordeliger, veiliger en beter voor mens en milieu.

DSH 700-22 bij het doorslijpen van asfalt

Hilti Innovatie

ACCUGEDREVEN DOORSLIJPMACHINE DSH 700-22

Met achterhandgreep voor gebruik bij grondbewerking

Onze nieuwe accu-doorslijpmachine DSH 700-22 maakt het doorslijpen van betonnen oppervlakken nu nog comfortabeler.

Met een naar achter geplaatste handgreep en optionele wielen biedt onze nieuwe doorslijpmachine op het Nuron accu platform de gebruiker de perfecte oplossing voor lange sneden in beton. Bovendien kunnen door minder trillingen de sneden ook nauwkeuriger worden gemaakt dan met een doorslijpmachine op benzine.

Net als de DSH 600-22 biedt de nieuwe versie alle voordelen van een accu-afkortzaag, zoals eenvoudige bediening bij het starten van de machine, geen uitlaatgassen, een elektrische rem voor de doorslijpschijf en een lange levensduur van de machine.

Bij gebruik van de geoptimaliseerde zaagbladen voor onze accu-doorslijpmachines bereikt u met twee B 22-170 accupacks hetzelfde slijpvermogen als vergelijkbare doorslijpmachines op benzine.

Doorslijpmachine op benzine


Een gemakkelijk te starten motor, het ergonomische ontwerp en de bijzonder robuuste slijtdelen (bijv. startkabels) zorgen voor een comfortabel, ononderbroken werkproces. De motor is goed beschermd door een robuuste behuizing, speciale cilindercoating en een bijzonder krachtig luchtfilter en is bestand tegen het ruwe dagelijkse gebruik op de bouwplaats.

Motorslijpmachine op benzine DSH 600-X bij het doorslijpen van beton

Een machine met maximale flexibiliteit

De Hilti DSH 600-X benzinedoorslijpmachine is licht, wendbaar
en compact. Slijp tot 120 mm diep in verschillende standen met
de ongelooflijk krachtige 60cc motor.  

Benzinedoorslijpmachine DSH 600-X
Motorslijpmachine DSH 700-X bij het doorslijpen van beton

Werken op zowel de vloer als de wand

De Hilti DSH 700-X benzinedoorslijpmachine kan met de 70cc motor dieptes tot 125 mm in vloeren slijpen, maar is ook licht
genoeg voor incidentele toepassingen in wanden.  

Benzinedoorslijpmachine DSH 700-X
Motorslijpmachine DSH 900-X bij het doorslijpen van metaal

Krachtige prestaties voor toepassingen in vloeren

De Hilti DSH 900-X benzinedoorslijpmachine is met de krachtige 80 cc motor de professional voor zware toepassingen en diepe vloersneden tot 150 mm. 

Benzinedoorslijpmachine DSH 900-X

Het voordeel van slijtdelen bij machineparkbeheer

Uitrusting met actuele machines, gratis reparatie en machinevervanging, evenals online gereedschapsbeheer. Onze machineparkanalyse zorgt voor een compleet overzicht van uw situatie.

Hilti machineparkbeheer – meer dan het leasen van gereedschap

Doorslijpschijven

Diamantdoorslijpschijven SPX SP P

Ultimate, Premium en Standard doorslijpschijven

Het nieuwe assortiment werkt tot 35% sneller, heeft een langere levensduur en is universeel inzetbaar

Om voor elke prestatieklasse de passende oplossing te kunnen bieden, hebben we een compleet assortiment diamantdoorslijpschijven ontwikkeld waarmee u sneller, veiliger en gemakkelijker materialen kunt doorslijpen en slijpen. Afhankelijk van uw eisen kunt u kiezen uit Ultimate, Premium en Standard doorslijpschijven. De frequentie van gebruik en de gewenste prestatie zijn de beslissende selectiecriteria. 

Met behulp van het nieuwe assortiment is het slijpen en afkorten van diverse minerale ondergronden, in het bijzonder hard en gewapend beton, metselwerk en natuursteen, geen enkel probleem. U kunt de doorslijpschijven gebruiken met alle Hilti diamantdoorslijpmachines voor gebruik met de hand. U bespaart extra met onze materiaalbesparende sets van 6 en 30 stuks.

Ook voor onze accu-doorslijpmachines vindt u in ons assortiment de perfecte oplossing. Voor gebruik met de twee Nuron-doorslijpmachines DSH 600-22 en DSH 700-22 hebben wij de speciaal ontwikkelde zaagbladen geoptimaliseerd voor nog meer bereik bij het doorslijpen van beton.

De juiste doorslijpschijven voor uw project

SPX universeel diamantblad

Hoogwaardige diamantdoorslijpschijf voor het doorslijpen en afkorten van diverse ondergronden, met name hard en gewapend beton, metselwerk en natuursteen.

SP universeel diamantblad

Goede prestaties in alle soorten ongewapend beton, metselwerk en minerale blokken en gewapend beton.

P universeel diamantblad

Stabiele prestaties in alle soorten ongewapend beton, metselwerk en minerale blokken. Beperkte prestaties in gewapend beton.

SPX diamantdoorslijpschijf Universal A

Universele diamantdoorslijpschijf van de allerhoogste prestatieklasse voor maximale snelheid en sneden per laadcyclus met accu-doorslijpmachines.

AC-D GS staaldoorslijpschijf

Duurzame staaldoorslijpschijf voor doorslijpmachines op accu en benzine.

Snijden, zagen, slijpen

DCH 300-X droogslijpen

Nat en droog slijpen met de doorslijpmachine

Onze DCH 300 en DCH 300-X doorslijpmachines combineren enorme kracht met hoge precisie in een onverslaanbaar pakket. Dat betekent dat u nu nog maar één machine nodig heeft voor al uw dagelijkse taken – of het nu om nat of droog slijpen gaat. Met de nieuwe, bijzonder stofarme, natslijpfunctie kunt u met de DCH 300-X uw slijpsnelheid enorm verhogen. 

Veiligheid blijft hier niet achter:
De schijven draaien weg van het lichaam van de gebruiker, waardoor de veiligheid aanzienlijk wordt verhoogd. De nieuwe functie voor natslijpen vermindert de vorming van potentieel gevaarlijk stof. En omdat de DCH 300 en DCH 300-X elektrisch worden aangedreven, is de belasting door lawaai en gasvervuiling in vergelijking met een benzinemotor aanzienlijk minder.

Naar het product
DST 20-CA wandsnede

Nauwkeurig uitslijpen en doorbreken in betonnen muren en vloeren

De elektrische diamant-wandzaag DST 20-CA is de eerste 32 A elektrische wandzaag met hoge frequentie zonder externe schakelkast. Dit betekent ongeveer 60% minder systeemgewicht en een maximale zaagdiepte tot 73 cm met een zaagblad van 1600 mm. Het nauwkeurig slopen van muren
en vloeren, maar ook gevel- en balkonrenovaties zijn geen enkel probleem.

Naar het product
Haakse slijper AG 230-27DB

Flexibel beton slijpen

Verder ontwikkelen staat bij Hilti centraal. Daarom hebben wij de Hilti haakse slijper AG 230-27DB uitgerust met nog meer vermogen, een ergonomische, draaibare D-handgreep en natuurlijk een schijfrem. Deze slijpt moeiteloos door metselwerk en aggregaatbeton, freest betonnen onderdelen eenvoudig, en is in te zetten voor het afkorten van prefab beton.

Veiligheidskenmerken:

  • AVR voor actieve trillingsreductie
  • Smart Power voor een gecontroleerde slijpsnelheid op verschillende ondergronden
  • Zaagbladrem voor gecontroleerd, snel stoppen
  • Verbeterde beveiliging tegen oververhitting en overbelasting voor veilig werken
Naar het product

Veiligheidstrainingen

Goed getraind is het halve werk

Zelfs het meest veilige gereedschap is zo goed als de gebruiker. Blijf zelf op de hoogte en informeer uw medewerkers altijd over de nieuwste technologie als het gaat om arbeidsveiligheid: onze ervaren, gecertificeerde trainers van Hilti ondersteunen u daarbij. 

Ontdek onze veiligheidstrainingen

Veiligheidstraining voor stofvrij werken

Stof ontstaat tijdens verschillende processen in de bouwsector. Dit kan leiden tot ongemakkelijke werkomstandigheden en ernstige gezondheids-problemen. 

Onze veiligheidstraining voor stofvrij werken leert u hoe u uzelf kunt beschermen en stofontwikkeling tot een minimum kunt beperken.

Boek nu uw veiligheidstraining voor stof

Veiligheidstraining voor handzaagmachines

De hoge rotatiesnelheden van zaagmachines kunnen het risico op ernstige schade of letsel vergroten, vooral bij onzorgvuldig of onjuist gebruik.

In onze veiligheidstrainingen over handzaagmachines geven we u inzicht in hoe u het
risico op letsel kunt verkleinen.

Boek nu uw veiligheidstraining voor handzaagmachines

Veiligheidstraining voor haakse slijpers

Onjuiste omgang met haakse slijpers kan leiden tot het risico op letsel, bijvoorbeeld door rondvliegende vonken. 

Om het risico op letsel te verminderen, behandelt de veiligheidstraining van Hilti onder meer preventieve maatregelen en veiligheidskenmerken van haakse slijpmachines. 

Boek nu uw veiligheidstraining voor haakse slijpers

Veiligheidstraining voor benzinedoorslijpmachines

Onjuiste omgang met doorslijpmachines op benzine kan leiden tot verwondingen, bijvoorbeeld door het vastzetten van de machine in het materiaal. 

De veiligheidstraining omvat praktische oefeningen en tips over het gebruik van benzinedoorslijpmachines om het risico op letsel te verminderen. 

Boek nu uw veiligheidstraining voor benzinedoorslijpmachines