Houd uw bouwkosten onder controle

Oplossingen die helpen projecten op tijd en binnen budget af te ronden

Tijdens de bouw ontstaan problemen. Projecten groeien meer dan hun oorspronkelijke omvang en er worden fouten gemaakt, wat vaak resulteert in budgetoverschrijdingen en kostbare vertragingen. U kunt uw onderneming echter helpen om meer winst te maken en de uitgaven onder controle te houden door producten, diensten en software te kiezen die zijn ontworpen om verspilling te minimaliseren, menselijke fouten te verminderen, te besparen op arbeidskosten en de uitgifte van gereedschap te optimaliseren. Wij bieden u ondersteuning bij het identificeren en vinden van de kosteneffectieve oplossingen die nodig zijn om projecten op tijd en binnen het budget af te ronden.

Correcte dosering van de mortelhoeveelheid met behulp van een uitknijpapparaat op batterijen

Bespaar op materiaalkosten

Door het afval van bouwmateriaal te verminderen, kunt u concurrerend blijven en tegelijkertijd het milieu beschermen. Onze oplossingen voor op de bouwplaats variëren van de HDE 500 voor nauwkeurige controle tijdens de injectie van hybride/epoxy/injectiemortel tot voorgevormde brandwerende afdichtingen die helpen bij het voorkomen van verspilling van mortel en prefabricageservices zoals kitting. Zorg er tijdens de plannings- en ontwerpfase van uw project voor dat uw teams op locatie alleen de hoeveelheden product gebruiken die zij nodig hebben door het ontwerp te optimaliseren met onze software en BIM-services (Building Information Modelling).

Eenvoudige bediening en nauwkeurige dosering van mortel in alle ondergronden Voorgevormde brandwerende afdichting Prefab services BIM - Ontwerp en modellering
Diamantboren met de DD 150-U

Bespaar arbeidskosten

Arbeidsuren op locatie zijn één van de belangrijkste factoren in de projectkosten. Tegelijkertijd is er veel vraag naar gekwalificeerde werknemers, maar die zijn schaars. Kies voor snellere, arbeidsbesparende oplossingen om de kosten van uw bouwprojecten beter te kunnen beheersen - zonder concessies te doen aan veiligheid en kwaliteit.

Diamantboren voor bediening door 1 persoon
Controle van een brandwerende afdichting met de documentatiebeheerder CFS-DM

Verlaag het foutpercentage

Zorg voor minder fouten en vermijd kostbare herbewerkingen en projectvertragingen met Hilti's digitale documentatietools die de kwaliteit van de installatie van brandwerende afdichtingen en bevestigingsmiddelen volgen. Uw teams op locatie kunnen profiteren van oplossingen zoals bijv. modulaire MEP-beugels voor snellere en eenvoudigere montage of de adaptieve aanhaalmodule voor een verbeterde montagekwaliteit van ankers.

Software voor brandbeveiligingsdocumentatie

Beheers de kosten voor uw machinepark

Met het Hilti-machineparkbeheer hoeft u geen gereedschap te kopen, u kiest gewoon het gereedschap dat u nodig heeft en betaalt een vast maandelijks bedrag voor een bepaalde periode. wij ondersteunen u bij het repareren, vervangen en upgraden van uw gereedschap zonder extra kosten, zodat u kunt blijven doorwerken. ON!Track helpt u de kosten te beheersen doordat u snel ontbrekende of opgeslagen gereedschappen en uitrustingen kunt vinden, zodat u geen tijd en geld hoeft te besteden aan het huren of kopen van nog meer gereedschap. Bovendien kunnen onze productiviteitsexperts de door ON!Track verstrekte gegevens analyseren om uw uitgifte van gereedschap te optimaliseren.

Machineparkbeheer ON!Track bedrijfsmiddelenbeheer

Geen verborgen kosten meer

Gereedschap, reparatie en diefstalverzekering - allemaal voor een vast maandelijks bedrag met onze machineparkservice