Planner

Planer

Economische uitvoerbaarheid en efficiëntie zijn de belangrijkste punten van elk bouwproject. Met onze producten helpen we u om te voldoen aan het projectplan, zowel in termen van tijd als financieel. Hoe productiever uw werknemers kunnen werken, hoe meer tijd en geld u bespaart. 

Met directe bevestiging tijd en geld besparen

Please enter alternative text here (optional)

De bevestiging met geschoten montage maakt snelle vooruitgang in elektrotechnische installaties met minimale inspanning mogelijk. Met het accugedreven Hilti-bevestigingsapparaat BX 3, werkt u bovendien met pure accuvoeding. Dit betekent dat uw werknemers hun werk niet alleen efficiënt kunnen voltooien - ook de verbruiksmaterialen kunnen met bijna dezelfde belastingwaarden economischer worden gebruikt dan bevestigingen die tijdrovender zijn om te installeren. 

Elektrische systemen snel en eenvoudig bevestigen

Please enter alternative text here (optional)

Vooral aan plafonds moeten vaak verschillende kabelsystemen in een krappe ruimte veilig worden gemonteerd. We bieden een brede selectie aan flexibel inzetbare en snel te installeren montagesystemen, van eenvoudige ankers tot ankerrails. Neem bijvoorbeeld de Hilti-schroefankers van de HUS-reeks: in vergelijking met de installatie van een keilbout bespaart u tot de helft van de werktijd, maar worden dezelfde belastingen afgeleid. De HUS bespaart nog meer tijd door gewone montagefouten te voorkomen, omdat het schroefanker niet met een nauwkeurig gespecificeerde koppel zoals bij conventionele keilbouten hoeft te worden aangedraaid.