Kabeldoorvoering met CFS-BL brandwerende stenen

Efficiënte brandbeveiliging voor kabeldoorvoeringen

Voor elk schot de optimale oplossing

Bij veel projecten op het gebied van technische gebouwuitrusting, met name op het gebied van elektrotechniek, is structurele brandbeveiliging een voorwaarde voor een goede werking van de inrichting.

Onze afdichtingsproducten voor kabels voldoen aan nationale en internationale vereisten, zodat de brandwerende oplossingen jarenlang blijvende bescherming bieden tegen rook en brand. U kunt hiermee alle kabel- en lege buisdoorvoeringen in de meest uiteenlopende toepassingsgebieden afdichten.

Onze experts ondersteunen u met de juiste afdichting van kabeldoorvoeringen.

Flexibele brandafdichtingsoplossingen

Vooral in bedrijfs- en serverruimtes moeten kabelafdichtingen vaak steeds opnieuw worden geopend. Onze specialisten hebben daarom een aantal innovatieve brandbeveiligingsoplossingen ontwikkeld die ook bij wijzigingen van bekleding achteraf betrouwbaar hun functionaliteiten behouden.

Onze producten zijn ontworpen voor flexibiliteit in gebruik. Of het nu gaat om een kabelgoot, stijgschacht of elektrische leiding: oplossingen van Hilti voor kabelafdichtingen kunnen op veel verschillende manieren worden gebruikt. Vind nu het juiste product voor uw project.

Gebruiksvriendelijk, veelzijdig brandwerend schuim voor de productie van brandwerende afdichtingen voor kabel- en combi-doorvoeringen en kabelbuizen. 

Brandwerend schuim CFS-F FX

Voorgevormde brandbeveiligingsafdichting - opnieuw te bekleden en eenvoudig te installeren voor een breed scala aan toepassingen.

Brandwerende steen CFS-BL

Flexibele afdichtingsoplossing voor het implementeren van kabeldoorvoeringen, kabelgoten en combi-doorvoeringen. Bestaande, oude brandbeveiliging hoeft niet te worden verwijderd.

Kabelmanchet CFS-RCC

Snelle en eenvoudige afdichtingsoplossing voor kabeldoorvoeringen en speciale kabelbuizen. 

Kabelmanchet CFS-CC

Modules om kabel/buizen af te dichten in een transitframe wanneer er dichtheid tegen hoog water en gas en brandbestendigheid nodig is. 

Kabelmodule CFS-T

CFS-SL GA

Montageklaar brandbeveiligingselement voor het veilig afdichten van afzonderlijke kabels en kabelbundels, speciaal voor netwerk- en serverruimten en eenvoudig achteraf te gebruiken. 

Brandwerende huls CFS-SL GA

Afdichting van kabel-, buis- of combi-afdichtingen voor grote openingen. 

Brandwerende mortel CFS-M RG

Eenvoudig onderhoud en opnieuw doorvoeren van kabels zonder extra brandwerende coating. 

Brandwerende stoppen CFS-PL

Volledige ondersteuning bij brandbeveiliging

Elk project brengt nieuwe uitdagingen met zich mee op het gebied van structurele brandbeveiliging. Door de interactie van product-selector, documentatiemanager en training bieden wij individuele oplossingen en begeleiden wij u in elke fase van het proces. Zo is elke vorm van afdichting van kabels, kabelbundels of kabelbuizen mogelijk. 

Brandbeveiliging-selector

Weet u niet zeker welke brandwerende afdichtingsoplossing geschikt is voor u en uw project? Brandbeveiliging-selector helpt u het geschikte product voor uw toepassing te vinden.

Naar de software

Brandbeveiligingsdocumentatie

Snel en eenvoudig: professionele en digitale documentatie in slechts een paar klikken.

Naar de software

Combi-afdichting van kabel- en buisdoorvoeringen

Om leegloop of materiaalachterstanden op uw bouwplaats te voorkomen, is een vlotte interactie van cruciaal belang. Met combi-afdichtingen kunt u buizen en kabels voor de verwarmings- of elektrische installatie met slechts één afdichting brandveilig afdichten. Hierdoor hoeven wanden of plafonds niet meerdere keren geopend te worden voor de afdichting, wat de kans op fouten vermindert. 

Met deze combi-oplossingen sluit u afdichtingen brandveilig en rookdicht af met de meest uiteenlopende bezetting:

Dit is mogelijk ook voor u interessant:

Demonstratie brandbeveiliging docu-manager

Uw partner voor veilige brandbeveiliging

Ook bij andere projecten kunt u profiteren van onze jarenlange expertise en goedkeuringsconforme producten. 

Meer over brandbeveiliging bij Hilti

Brandbeveiliging in de houtbouw

Brandbeveiliging in de houtbouw

Of het nu gaat om een houten frame, massief hout of hybride constructie met gewapend beton: wij tonen u de juiste oplossingen voor uw project.

Meer informatie over brandbeveiliging in de houtbouw

Boven het hoofd werken met exoskelet

Exoskelet voor boven het hoofd

Meer comfort op de bouwplaats - dit exoskelet ondersteunt de drager en helpt zo het risico op letsel te verminderen. 

Naar het product

Persoon met stofmasker

Stof op de bouwplaats

Van gezondheidsrisico's en hoge maar onnodige kosten tot stilleggen van de bouwplaats en boetes - stof op de bouwplaats mag niet worden onderschat. Wij vertellen u alles wat u moet weten over stof. 

Naar de informatie