Iemand gebruikt bij het boren de Hilti Nuron SF 4-22

Nuron is het innovatieve 22V accu platform voor de elektrotechniek

Maximaal vermogen en flexibiliteit voor alle toepassingen

Werken boven het hoofd en installaties in krappe ruimtes zijn de orde van de dag.  

Met het nieuwe 22V accu platform Nuron wordt de elektromontage en het beheer van uw machinepark vanaf nu eenvoudiger. Meer dan 70 machines voor lichte en zware toepassingen werken op één voltage waardoor u flexibeler te werk kunt gaan.

Dankzij het nieuwe ontwerp van de machines zijn ze beter te hanteren in krappe ruimtes en minder belastend als u boven het hoofd werkt. Ook kunt u veiliger aan de slag met de Nuron machines door de innovatieve veiligheidsfuncties.

De slimme accu's sturen tijdens het laden informatie naar de Hilti Cloud over het gebruik, de laadlocatie en de conditie van de accu. U houdt hierdoor het overzicht over uw machinepark en u weet tijdig wanneer een accu aan vervanging toe is, om zo stilstand te voorkomen.

Veiliger en eenvoudiger werken met Nuron

Überkopf-Serienbohren mit optimierten, sicheren und leistungsstarkem Bohrhammer TE 4-22 mit TE DRS-4/6

Snoerloze flexibiliteit, hoge prestaties

Met Nuron kunt u meer dan 70 machines gebruiken op slechts één 22V platform. De Nuron accu's en machines hebben hetzelfde vermogen als vergelijkbare 18, 22 of 36V platforms en als een machine op snoer. Zo krijgt u maximaal vermogen voor uw projecten en kunt u machines en accu's voor verschillende toepassingen flexibeler gebruiken. 

Nuron accu's en machines zijn zo ontworpen dat ze met minder gewicht dezelfde prestaties kunnen leveren als eerdere, vergelijkbare platformen. Dit maakt toepassingen boven het hoofd, zoals het maken van sleuven of het bevestigen van kabels aan wanden en plafonds, eenvoudiger en minder belastend voor u en uw personeel.

Akku-Schrauber SF 4-22 am Karabiner beim Verschrauben einer Elektroschiene

Compact ontwerp, hoge arbeidsveiligheid

Voor betere arbeidsveiligheid zijn de ergonomie, het gewicht en de robuustheid van de Nuron machines verbeterd. Daarnaast zijn de machines uitgerust met innovatieve veiligheidstechnologieën. Zo zijn de stofafzuigsystemen (DRS) beschikbaar voor alle relevante machines. Deze helpen de blootstelling aan stof op bouwplaatsen te verminderen - vooral bij boorwerkzaamheden boven het hoofd is dat een belasting.

Active Torque Control (ATC) is ook beschikbaar op alle machines en voorkomt dat de machine uitbreekt als deze tijdens het werken vast komt te zitten. Het 3D ATC systeem en SensTech schakelen een machine automatisch uit als er een schokkende, ongecontroleerde beweging wordt gedetecteerd of als een machine per ongeluk valt.

Akku-Setzgerät BX3-22 Konnektivität

Eenvoudig beheer van alle machines en accu's

Ook het beheer van uw machinepark wordt eenvoudiger met Nuron. Tijdens het laden sturen Nuron accu's automatisch data over het gebruik en de laadlocatie naar de Hilti Cloud, zodat u eenvoudig het overzicht houdt over uw machinepark. U kunt bijvoorbeeld zien welke machines vaak en minder vaak worden ingezet en op basis van deze informatie uw machinepark optimaliseren. 

Daarnaast kunt u de conditie van een accu inzien en tijdig een vervanging aanvragen. Zo zijn uw machines altijd klaar voor gebruik en voorkomt u stilstand.

De juiste machines voor uw projecten

Of het nu gaat om boren en bevestigen, ankers plaatsen of beitelen - Nuron helpt u bij uw dagelijkse werk met één accu platform en krachtige prestaties. Ontdek hier een paar van de belangrijkste machines voor uw branche:

BX 3-22

Schiethamer op accu BX 3-22

De BX 3-22 levert een hoge snelheid en gaat langer mee. Het maakt niet uit of u bevestigt in staal of beton, de
BX 3-22 kan tot wel 850 nagels per volle accu plaatsen. Met de compacte accu is ook het werken boven het hoofd makkelijker. 

Naar de machine
TE 6-22

Hamerboor op accu TE 6-22

Veiliger en comfortabeler: de hamerboor op accu ligt fijn in de hand en is perfect in balans. Om veiliger te kunnen werken is hij uitgerust met active torque control (ATC) en trillingsreductie AVR. Een module voor stofafzuiging kan ook met één klik op de machine worden aangesloten.

Naar de machine
AG 6D-22

Haakse slijper op accu AG 6D-22

Compact maar krachtig: de haakse slijper is zelfs geschikt voor de zwaarste toepassingen - met twee keer de slijpsnelheid. De nieuwe Senstech functie biedt de gebruiker maximale veiligheid.

Naar de machine
SF 4-22

Schroefboormachine op accu SF 4-22

De compacte, krachtige schroefboormachine is uitgerust met Active Torque Control (ATC). Dit voorkomt dat de machine ongecontroleerd doordraait, bijvoorbeeld als de boor vastloopt. De LED lamp zorgt daarnaast voor een duidelijk zicht op uw werkgebied.

Naar de machine

Stap over op Nuron

Wilt u met uw bedrijf overstappen op Nuron? We laten u zien hoe u snel en eenvoudig kunt overstappen naar het nieuwe 22V accu platform voor uw lopende projecten - of neem direct contact met ons op voor persoonlijk adviesgesprek.

Dit is mogelijk ook voor u interessant:

SID 6-22 Akkuwechsel

Eén accu platform: voor meer dan 70 machines

Alle Nuron machines, voor lichte en zware toepassingen, kunnen op slechts één 22V accu platform worden gebruikt.

Meer over de 22V accu's voor alle machines
DSH 600-22 Betonschnitt

Krachtige prestaties: meer vermogen en looptijd

Nuron levert het vermogen van machines met snoer en benzine, zelfs voor zware toepassingen, en u kunt langer werken met een volle accu.

Meer over de krachtige prestaties
BX 3-22 verbunden mit der Connect App

Verbonden accu's: voor een hogere productiviteit

De datagedreven services geven u meer inzicht en zorgen voor een eenvoudiger machineparkbeheer.

Meer over slimme accu's
Eine Person arbeitet mit dem Hilti TE 4-22 Akku-Bohrhammer TE 4-22 über Kopf

Veiligheid: bescherming voor uw personeel

Om de veiligheid van de gebruikers zo hoog mogelijk te maken, hebben we met Nuron innovatieve veiligheidsfuncties ontwikkeld. 

Meer over de veiligheidskenmerken van Nuron

Nuron in het kort

Krijg snel een overzicht van Nuron en alle functies van het nieuwe accu platform van Hilti.

Nuron in één oogopslag

De Nuron accutechnologie

Lees hier hoe wij de Nuron accu's hebben ontworpen, zodat u gebruik kunt maken van maximaal vermogen voor uw projecten.

Naar de Nuron technologie