Projectleider

Arbeitssicherheit

Productiviteit en veiligheid zijn de sleutelwoorden voor een succesvol bouwproject. Met onze producten helpen wij u om te voldoen aan het projectplan zonder de veiligheid van uw werknemers in gevaar te brengen. En om uw werknemers efficiënter te kunnen laten werken, bieden wij u trainingen over verschillende onderwerpen van de bevestigingstechniek tot de actieve brandveiligheid.

Veiligheid voor uw medewerkers en het opbouwen van hun competentie

Please enter alternative text here (optional)

Medewerkers die in staat zijn om hun expertise uit te breiden en vervolgens flexibel aan uiteenlopende projecten kunnen meewerken, leveren een doorslaggevende bijdrage aan bouwprojecten. Het zijn tenslotte de competente medewerkers die weten hoe ze snel en productief kunnen werken - en fouten te voorkomen die anders tot een langdurige nabewerking kunnen leiden. 

Hilti biedt u met uitgebreide trainingen de juiste vereisten zodat uw medewerkers zich steeds verder kunnen ontwikkelen. 

AVR trillingsreductie - Reduceer de trillingen tot 2/3

Speciale contragewichten compenseren tot twee derde van de hoogfrequente trillingen in een apparaat en zorgen voor trillingsdemping. Bovendien ontkoppelen bijv. veersystemen de handgreep van de behuizing en stabiliseren op die manier het apparaat. Dit biedt effectieve bescherming tegen de langetermijnrisico's van blootstelling aan trillingen.

Dust Removal System (DRS) - Verklaar uw bouwplaats tot stofvrije zone

Het Hilti Dust Removal Sytem (DRS) beschermt machines en medewerkers tegen stof op de bouwplaats. Het is ontworpen om perfect te passen bij de machines die u gebruikt.

Active Torque Control (ATC) - gebruikersbeveiliging op het hoogste niveau

Volledige controle, zelfs in de moeilijkste omstandigheden - Active Torque Control (ATC) helpt u om het risico op letsel door kantelen van machines te verminderen. Als de geïntegreerde sensor tijdens het werken, detecteert dat een machine wordt geblokkeerd, zoals vastgelopen boren of schijven in metaal of een hard voorwerp in hout of metselwerk, wordt de motor binnen een fractie van een seconde uitgeschakeld. 

getest en onderhouden

Please enter alternative text here (optional)

Met ons Hilti materieelbeheer On! Track heeft u altijd de laatste inspectie- en onderhoudsdatums van uw machines in zicht. Op die manier kunt u zorgen dat uw machines altijd veilig te gebruiken zijn en klaar voor gebruik.

Bovendien beschikken uw medewerkers altijd over alle benodigde machinedocumenten, veiligheidsinstructies en trainingsdatums via de app.