Part of the welding in a large new automobile factory

Toepassingen voor energie en industrie

De industrie omvat een veelheid aan verschillende toepassingen en uitdagingen, zoals ontwerp, productie, montage en onderhoud.

Bij Hilti hebben wij ons tot doel gesteld om u en uw onderneming in de gehele toepassingsketen te ondersteunen. Wij hebben de juiste machines, flexibele en modulaire oplossingen voor uw dagelijkse bevestigings- en montagetoepassingen voor beton, metselwerk en staal, voor dynamische en statische belastingen.

Hier presenteren wij u onze innovatieve producten en oplossingen waardoor uw dagelijkse klussen in elke fase gemakkelijker en productiever worden.

Optimale machinepark voor de industrie

Beste prestaties zonder kabels - veilig en voor elke toepassing

 Meer informatie:

Nuron voor industrietoepassingen Elke klus snoerloos klaren 7 feiten over accu's 5 tips voor accu's zodat machine-accu's langer meegaan

Ankerbevestigingen van installaties en uitrustingen

De beste ankeroplossing voor uw bevestigingen

Meer informatie:

Bevestiging in de installatie- en machinebouw Hilti-ankerstangen Adaptieve koppelmodule Training over ankertechnologie voor monteurs PROFIS Engineering

Installatiesystemen in de industrie

Van de standaard montage naar het plafondrooster systeem

Meer informatie:

Installatiesysteem voor gemiddelde belastingen Installatiesysteem voor zware belasting Prefabricage service Bevestiging van installatiesystemen
L076581.tiff

Geschroefde bevestiging op staal

Geschroefde bevestiging op staal met goedkeuring S-BT 

Meer informatie:

Bevestiging op staal

Oplossingen voor uw segment

Energie

Ongeacht of uw focus ligt op thermische energieopwekking, hernieuwbare energiebronnen, kernenergie, aardgas of elektriciteitsvoorzieningen of onderstations, wij kunnen zowel hoogwaardige machines en producten leveren als deskundige technische ondersteuning en projectondersteuning. Ons aanbod voor de energiesector varieert van systemen voor eenvoudigere installatie en verwijdering van traanplaat in energiecentrales tot gespecialiseerde draadloze kabelknippers en krimptangen voor transmissie- en distributiewerkzaamheden. Deze oplossingen worden gedekt door uitgebreide garanties en zijn ontworpen om vertragingen als gevolg van defecte machines en producten te verminderen en projectschema's te versnellen.

Ontdek de oplossingen voor onderstations

Industrie

Ongeacht of u een autofabriek ombouwt of pijpleidingen ontwerpt voor een nieuwe farmaceutische faciliteit, onze oplossingen garanderen zowel veiliger en sneller ontwerpen en installeren, als volledige operationele flexibiliteit en minder uitvaltijd als gevolg van onderhoud. U krijgt ook uitgebreide, doorlopende ondersteuning om u te helpen aan de vereiste goedkeuringen te voldoen en kosten te verlagen. Voor Original Equipment Manufacturers (OEM's) zijn wij uw leverancier van innovatieve ankers en machines voor een veiligere installatie. Bovendien zorgt onze op maat gemaakte logistiek voor een slankere, betrouwbaardere toeleveringsketen.

Ontdek de oplossingen voor datacenters Ontdek de magazijn- en stellingoplossingen