Accu-combihamer TE 30-22 bij het bevestigen van een stalen balk in een industriële hal

Nuron, het 22V accu platform voor alle industriële toepassingen

Werk zonder snoer met verbeterd vermogen en looptijd

Elke dag liggen er nieuwe uitdagingen op u te wachten waarbij u vaak wisselt van machine.

Om dit wisselen van machines makkelijker te maken, is er nu Nuron, één 22V accu platform met meer dan 70 machines. Zelfs zware toepassingen kunt u op accu uitvoeren. Ook kunt u veiliger aan de slag door het verbeterde ontwerp en de innovatieve veiligheidsfuncties van de Nuron machines.

De slimme Nuron accu's sturen tijdens het laden automatisch data over het gebruik, de laadlocatie en de conditie van de accu naar de Hilti Cloud. Zo kunt u uw machinepark makkelijker beheren.

Meer veiligheid en maximaal vermogen in één 22V accu platform

Haakse slijper op accu AG 6D-22 met SensTech-technologie

Veiliger en meer ergonomisch werken 

Uw hoogste prioriteit is onze prioriteit: het beschermen van uw medewerkers. De Nuron machines zijn daarom qua design en ergonomie verbeterd en met innovatieve veiligheidsfuncties uitgerust. Bij het slijpen of polijsten van metaal zorgt de SensTech-technologie in combinatie met de 3D ATC-functie op de haakse slijper AG 6D-22 ervoor dat de machine stopt zodra de gebruiker de handgreep loslaat of de haakse slijper schokkend beweegt. Active Torque Control (ATC) is ook geïntegreerd in machines zoals de boorhamer op accu TE 30-22 en de boor- en schroefmachine op accu SF 6-22. Wederom is trillingsreductie (AVR) ook toegevoegd aan verschillende machines om vermoeidheid te voorkomen en het werk comfortabeler en veiliger te maken.

Accu-slagschroefmachine SIW 8-22 bij het plaatsen van HUS schroefankers

Klus snel geklaard

De machines van Nuron werken allemaal op een 22V accu platform, zelfs machines die veel vermogen nodig hebben, zoals haakse slijpers of combihamers. De Nuron accu's en machines hebben hetzelfde vermogen als vergelijkbare 18, 22 of 36V platforms en machines op snoer. Dankzij de innovatieve accutechnologie en verbeterde machines kunt u bijvoorbeeld in korte tijd HUS-schroefankers plaatsen of segmentankers inschroeven. Met de Nuron haakse slijper AG 6D-22 en zijn borstelloze motor kunt u meer slijpen per volle accu dan met eerdere modellen van Hilti.

Overdracht van gegevens van Nuron-accu met behulp van de lader C 4-22

Beter overzicht, minder uitval van gereedschap  

Het is belangrijk dat u over accu's en machines beschikt die bij uw projecten passen en direct klaar zijn voor gebruik. Nuron maakt het voor u gemakkelijker dan ooit om uw machinepark te beheren. Tijdens het opladen geven de Nuron accu's automatisch data over het gebruik, de laadlocatie en de conditie van de accu door aan de Hilti Cloud. Zo houdt u eenvoudig het overzicht over uw bedrijfsmiddelen en indien nodig optimaliseert u de inventaris van de machines of vraagt u services aan. 

Om geen stilstand te riskeren, kunt u de conditie van uw accu's achterhalen met behulp van een knop op de accu of een automatische melding wanneer u Hilti Fleet Management gebruikt. Op deze manier kunt u de accu altijd op tijd vervangen.

De juiste machines voor uw toepassingen

Ankers plaatsen, installatiesystemen bevestigen of staal bewerken - voor elk van uw industriële toepassingen is er een Nuron accu machine beschikbaar.

SF 4-22

Boor- en schroefmachine op accu SF 6-22

Boor en schroefmachine op accu met een hoog vermogen, active torque control (ATC) en een uitstekende ergonomie voor universeel gebruik in metaal.

Naar de machine
AG 6D-22

Haakse slijper op accu AG 6D-22

Compact maar krachtig: de haakse slijper is zelfs geschikt voor de zwaarste toepassingen - met twee keer de slijpsnelheid. De nieuwe Senstech functie biedt de gebruiker maximale veiligheid.

Naar de machine
SIW 4AT-22

Slagmoersleutel op accu SIW 4AT-22

Compacte slagmoersleutel op accu met de ultieme balans tussen vermogen en hanteerbaarheid.

Naar de machine
TE 6-22

Hamerboor op accu TE 6-22

Veiliger en comfortabeler: de hamerboor op accu ligt fijn in de hand en is perfect in balans. Om veiliger te kunnen werken is hij uitgerust met active torque control (ATC) en trillingsreductie AVR. Een module voor stofafzuiging kan ook met één klik op de machine worden aangesloten.

Naar de machine

Stap over op Nuron

Wilt u voor uw projecten aan de slag met Nuron accu's en machines? We laten u zien hoe u snel en eenvoudig kunt overstappen naar het nieuwe 22V accu platform voor uw lopende projecten - of neem direct contact met ons op voor persoonlijk adviesgesprek.

Dit is mogelijk ook voor u interessant:

SID 6-22 accuvervanging

Eén accu platform: voor meer dan 70 machines

Alle Nuron machines, voor lichte en zware toepassingen, kunnen op slechts één 22V accu platform worden gebruikt.

Meer over de 22V accu's voor alle machines
DSH 600-22 beton zaagsnede

Krachtige prestaties: meer vermogen en looptijd

Nuron levert het vermogen van machines met snoer en benzine, zelfs voor zware toepassingen, en u kunt langer werken met een volle accu.

Meer over de krachtige prestaties
BX 3-22 verbonden met de Connect App

Verbonden accu's: voor een hogere productiviteit

De datagedreven services geven u meer inzicht en zorgen voor een eenvoudiger machineparkbeheer.

Meer over slimme accu's
Iemand werkt boven het hoofd met de Hilti TE 4-22 accuboorhamer

Veiligheid: bescherming voor uw personeel

Om de veiligheid van de gebruikers zo hoog mogelijk te maken, hebben we met Nuron innovatieve veiligheidsfuncties ontwikkeld. 

Meer over de veiligheidskenmerken van Nuron

Nuron in het kort

Krijg snel een overzicht van Nuron en alle functies van het nieuwe accu platform van Hilti.

Nuron in één oogopslag

De Nuron accutechnologie

Lees hier hoe wij de Nuron accu's hebben ontworpen, zodat u gebruik kunt maken van maximaal vermogen voor uw projecten.

Naar de Nuron technologie

Oplossingen voor energie en industrie

Ontdek hoe Hilti uw energieprojecten en industriële projecten ondersteunt met innovatieve producten en services.

Meer over energie en industrie