ONS BEDRIJFSMODEL

Hilti is een wereldwijde leverancier van technologie, software en diensten

Hilti business model

Als internationaal bedrijf zijn wij aanwezig in meer dan 120 landen wereldwijd.

Wij bieden een complete oplossing voor de professionele bouwsector. Daarbij leveren we over de hele wereld technologie, software en diensten.

Het is onze missie om als wereldleider te groeien en producten te creëren die innovatief, anders en onderscheidend zijn.

DIRECTE KLANTENSERVICE

Wij geloven sterk in een hechte en vertrouwde relatie met onze klanten.

Ongeveer 15.000 van onze Hilti teamleden werken rechtstreeks met onze klanten, wereldwijd.

Wij werken nauw samen met onze klanten. Online, telefonisch en op locatie. We hebben ook onze eigen Hilti Centers waar de bouwsector rechtstreeks Hilti producten kan kopen.

Onze verkopers en ingenieurs komen bij u ter plaatse om oplossingen te vinden. Of het nu gaat om het kiezen van de juiste spijker of het ontwerpen van een wapening voor een groot metrosysteem.

Dit alles wordt teruggekoppeld naar onze ontwerplaboratoria, waardoor we weten wat nodig is om nog betere en uitdagendere projecten te creëren.

WIJ ONTWIKKELEN EN MAKEN ONZE PRODUCTEN ZELF

Bij Hilti weten wij dat de bouw vol risico's en uitdagingen zit.

Daarom zijn wij voortdurend bezig oplossingen te vinden om het werk op de bouwplaats sneller, gemakkelijker en veiliger te maken.

Wij hebben onze eigen onderzoeks- en ontwerplaboratoria, met onze eigen gespecialiseerde wetenschappers en ingenieurs. Ook werken wij samen met de beste technische universiteiten van over de hele wereld. Zo kunnen wij onderzoek delen en onze grenzen nog verder verleggen.

De producten van Hilti rollen van de band in onze eigen fabrieken in Europa, Mexico, de Verenigde Staten, India en China. Wij werken ook samen met externe gespecialiseerde leveranciers. Alleen zo kunnen wij ervoor zorgen dat alles wat we doen voldoet aan dezelfde hoge kwaliteitseisen, zowel intern als extern.

ONZE MENSEN MAKEN ONS ONDERSCHEIDEND

Onze mensen zijn Hilti. Onze teamleden zijn leidend in ons dagelijks werk en onze dagelijkse beslissingen.

Wij zijn gepassioneerd over ons werk en velen van ons werken al 10,15 of zelfs 20 jaar bij Hilti. Wij laten ons leiden door onze vier Hilti waarden: integriteit, moed, samenwerken en betrokkenheid.  Dit wordt iedere dag door ons bij Hilti nageleefd, waar ook ter wereld.

MEER OVER HILTI

Hilti core purpose and values

KERNDOELEN EN WAARDEN

Meer informatie
Hilti corporate strategy

BEDRIJFSSTRATEGIE

Meer informatie
Hilti corporate responsibility

MAATSCHAPPELIJK VERANTWOORD ONDERNEMEN

Meer informatie