Bouwplaats met zware bevestigingen

Bespaar tijd bij bevestigingen voor zware toepassingen op beton

Snellere en veiligere oplossingen voor uw verbindingen

Wilt u zware bevestigingen of dragende elementen aan gescheurd beton bevestigen? Met betrouwbare en ETA-goedgekeurde ankersystemen voor afzonderlijke bevestiging in gescheurd beton, bent u zeker van uw zaak! Vind hier de juiste oplossing voor uw uitdaging.

Hier vindt u verschillende toepassingsoplossingen

Loading

Voor elke uitdaging de juiste oplossing

Leuningen aan beton bevestigen

Leuningen aan beton bevestigen

Leuningen en balustrades kunnen snel en gemakkelijk worden gemonteerd met zowel betonschroeven als segmentankers. De betonschroef is visueel aantrekkelijk, gemakkelijk in gebruik en kan ook worden toegepast bij kleine rand- en hart-op-hart afstanden. Een bijkomend voordeel is dat het eenvoudig op hoogte kan worden bijgesteld als dat nodig is.

Het HST4-R segmentanker is ook verkrijgbaar met een geïntegreerde dopmoer, waardoor je het snel kunt monteren, zonder tijdrovende reiniging van het boorgat. Dankzij de variabele inplantingsdiepte en de enorme belastbaarheid heb je in veel gevallen de mogelijkheid om de inplantingsdiepte of zelfs de diameter te verkleinen.

Zware bevestiging aan wand en plafond

Zware bevestiging aan wand en plafond

Onderschat nooit het belang van het aanhaalmoment bij het bevestigen van stalen liggers aan wanden en plafonds! Het anker voor zware toepassingen HSL4-B "kent" daarom zijn ideale aanhaalmoment: zijn beschermkap breekt af zodra het juiste aanhaalmoment voor de montage is bereikt. De montage is daardoor automatisch veilig.

Het anker voor zware toepassingen kunt u ook zonder momentsleutel met een accu-schroevendraaier bevestigen. Met de adaptieve koppelmodule kunt u in één stap tot een diameter van M16 plaatsen en aanhalen.

Stalen liggers aan beton bevestigen

Stalen liggers aan beton bevestigen

De snelle en eenvoudige oplossing voor het bevestigen van stalen liggers op beton conform de goedkeuring: Bij het bevestigen van stalen liggers op gescheurd beton is het bijzonder belangrijk dat er betrouwbare en goedgekeurde ankersystemen worden gebruikt.

Door ons schroefanker te combineren met de HUS4-MAX hybride schroefankercapsule zijn er minder werkstappen nodig en bevindt zich altijd de juiste hoeveelheid mortel in het boorgat. Hierbij hoeft u geen uithardingstijden in acht te nemen en kan de bevestiging direct worden voltooid.

Combineer voetplaten met al onze oplossingen en services

PROFIS Engineering

Ontwerp verbindingen vijf keer sneller

Het ontwerpen van een voetplaat kan moeilijk en tijdrovend zijn. Het ontwerpen vindt plaats op de intersectie van staal, anker en basismateriaal en alle relevante richtlijnen moeten in overweging worden genomen.

Met PROFIS ontwerpt u ook binnen enkele minuten complete leuningverbindingen voor platforms, balkons en trappen.

Probeer PROFIS Engineering gratis

Verminder het risico van dure nabewerking

Verborgen wapening is de vijand van voetplaattoepassingen. Verminder het risico op structurele schade en ontwerpwijzigingen op het laatste moment door met behulp van een betonscanner zoals de PS 300 Ferroscan een gedetailleerde structurele analyse van uw basismateriaal uit te voeren.

Gebruik roterende lasers en total stations om een nauwkeurige layout van de voetplaat te maken die het falen van bevestigingsmiddelen helpt voorkomen.

Ontdek de meetinstrumenten en scanners

Versnel het aanhalen met SafeSet

  • Boorfase: Maak een eind aan het handmatig reinigen van gaten door onze holle boren te combineren met een Hilti stofzuiger.
  • Mortelinjectiefase: bespaar tot 20% op het gebruik van het product met onze slimme accu-mortelspuit.
  • Aanhaalfase: bespaar tot 80% op de installatietijd en minimaliseer het risico van een onveilig te hoog of te laag aanhaalmoment met ons slimme Adaptive Torque (AT)-systeem.
Lees meer over Safeset

Controleer en verifieer de installatie van de bevestigingen

Onze getrainde en ervaren technici kunnen uittrektesten van uw bevestigingen uitvoeren om te controleren of er aan uw technische ontwerpnormen wordt voldaan.

U kunt ook de documentatie vereenvoudigen en inspecties helpen stroomlijnen met de Hilti TraceFast-technologie: volg afzonderlijke bevestigingen met een mobiele telefoon, bekijk of ze zijn geïnstalleerd en leg de installatiekwaliteit vast.

Vraag nu aan