Image alt text (optional)

HILTI ALS PARTNER VAN SUCCESVOLLE SAMENWERKING

Zowel in de metaal- en staalbouw als in de bouwschil zijn er dagelijks verschillende klussen te doen en uitdagingen op de bouwplaats of in de werkplaats. Een tekort aan vakkrachten, toenemende concurrentiedruk, knelpunten in de toeleverketen, de noodzaak om de productiviteit te verhogen door digitale transformatie en toenemende vraag van klanten naar meer duurzaamheid. 

Naast deze uitdagingen heeft Hilti het tot zijn taak gemaakt om een partner te zijn in de hele toepassingsketen, van de planning en montage tot de documentatie.

Toepassingen in de werkplaats

Productieve en veilige systemen voor metaalbewerking en voormontage. 

Meer informatie:

Metaal slijpen en polijsten Metaal boren en voormontage Metaal doorslijpen en slijpen

Bevestigingstechniek

Hilti biedt u op elkaar afgestemde systemen, van dimensionering tot installatie en documentatie. waardoor u productiever en veiliger kunt werken. 

 Meer informatie:

Training over ankertechniek PROFIS Engineering Ankerstangen assortiment Bevestigingen van zware aanbouwdelen Bevestigingen in de stalen compositieconstructie

Geventileerde gevels

De juiste achterconstructie en keuze van de bevestigingsmiddelen zijn van belang. Wij ondersteunen u in het gehele project.

 Meer informatie:

Geventileerde gevels
Gebruik van SDT 9 op trapeziumvormig plaatstalen dak

Industriële lichtgewicht constructie

Het juiste systeem voor dak- en wandtoepassingen. Wij ondersteunen u graag bij de uiteenlopende eisen van een industriële lichtgewicht constructie. 

Meer informatie:

Bevestiging van dak- en wandsystemen