Image alt text (optional)

Uw betrouwbare partner in de werktuigbouwkunde

In de installatie branche hebben we te maken met actuele uitdagingen zoals het tekort aan geschoolde arbeidskrachten, toenemende concurrentie, de noodzakelijke verhoging van de productiviteit, digitale transformatie en duurzaamheid.

Met innovatieve producten voor de installatie van leidingen en ventilatiekanalen, brandbeveiligingsoplossingen en aanvullende diensten zoals onze prefabricageservice, ondersteunen wij u bij het overwinnen van deze uitdagingen.

Machineparkbeheer

Kom te weten welke machines geschikt zijn voor uw projecten en toepassingen. Met de Nuron 22V accu's bedient u nu al uw apparaten met slechts één platform. Verhoog uw productiviteit en verminder stilstand door al uw tools digitaal te beheren.

Nuron voor werktuigbouwkunde Persverbindingen met perstangen op accu Bus inventarismodule Hilti Fleet Management ON!TRACK: Software voor bedrijfsmiddelenbeheer

Buisbevestiging

Lees meer over flexibele, eenvoudige en veilige montagesystemen voor buisbevestiging. Kies snel en eenvoudig uit een groot aantal losse componenten in onze online keuzehulp en stel direct uw buisbevestiging samen.

Het installatiesysteem voor alle toepassingen Zware installaties in pijpleidingbouw Buisbevestiging op plafond, muur en staal Koelbuisklemmen

Brandwerendheid

Maak kennis met onze uitgebreide ondersteuning voor brandwerenheid van technische installaties. Voor vrijwel iedere leidinginstallatie bieden wij u de juiste en goedgekeurde leidingisolatie. Met de productselector, documentatiemanager en online en on-site trainingen ondersteunen wij u in alle fasen van uw installatieproject.

Firestop Selector voor selectie juiste brandbeveiliging Documentatiemanager voor brandbeveiligingsdocumentie toegang

Partner in projecten

Maak kennis met onze projectondersteuning. Hilti kan ondersteunen bij uw project op het gebied van (BIM-)software, services en producten. Hilti kan daarmee uw partner zijn op het gebied van machines, maar ook uw projectpartner zijn op het gebied van ontwerp, uitvoering en documentatie.

Installatie projecten: Economisch en duurzaam ontwerpen BIM-services Prefabricageservice Vluchtwegen en nooduitgangen Boorrobots