Perstang op accu NPR 32 P-22 voor het persen van metalen buizen

De juiste perstang op accu voor uw persverbindingen

Onze perstangen en persbekken zijn universeel en flexibel inzetbaar

Wij bieden u universele perstangen en persbekken voor een groot aantal buisfabrikanten, perscontouren en -diameters. Hierdoor bieden wij u een hoge mate van flexibiliteit bij het realiseren van uw persverbindingen in de werktuigbouwkunde.

Universele perstang voor vele perssystemen

Bij het persen van buizen moet altijd de juiste combinatie van buizen, persfittingen, persbekken en perstangen worden gebruikt voor een veilige en dichte verbinding. Al deze 4 componenten van een buissysteem moeten worden gecontroleerd en goedgekeurd door de buisfabrikanten. 

Dankzij de goedkeuring van verschillende buisfabrikanten in Europa zijn al onze perstangen op accu, persbekken, persringen en adapters compatibel met in totaal meer dan 70 buissystemen. Controleer nu in één oogopslag of uw buissysteem geschikt is voor gebruik met de persoplossingen van Hilti.

Assortiment van perstangen

Zo profiteert u van het gebruik van perstangen op accu

 • Apparaatvergrendeling: Alle perstangen hebben een gepatenteerd veiligheidsmechanisme waardoor de bout in de juiste positie wordt vergrendeld. Zo wordt de persbek veilig in de perstang vastgezet. Bovendien waarschuwt een LED-signaallampje voor noodzakelijke inspecties of technische problemen. 
 • Ergonomie: De 350° draaibare kop, het gebruiksvriendelijke ontwerp van de handgreep,de bedieningsschakelaar en de werkruimteverlichting zorgen altijd voor comfortabel werken. 
 • Veiligheid: Een druksensor zorgt ervoor dat de bek alleen terug beweegt als de druk correct is. Bovendien waarschuwt een geluid u voor onjuiste persingen. 

Of het nu gaat om een pistoolgreep of staafvorm, veelzijdig gebruik of compact en handzaam - wij dekken al uw behoeften met onze perstangen. Kies uw favoriet uit ons 22 volt Nuron accu platform:

 • NPR 19-22 – compact en handzaam
 • NPR 32-22 – veelzijdig inzetbaar
 • NPR 32 P-22 – snel apparaat met pistoolgreep
 • NPR 32 XL-22 – krachtpakket met een grote slag

Het persen met de perstangen in 4 stappen

Keuze van de buis

Persverbindingen kunnen worden gebruikt voor een grote verscheidenheid aan soorten buizen: koolstofstalen buizen, roestvaststalen buizen, koperen buizen, meerlaagse composietbuizen.

Keuze van de fitting

Het buissysteem, de diameter en het materiaal van de buis bepalen welke fitting moet worden gebruikt.

Keuze van de persbekken/persringen

De persbek moet overeenkomen met de perscontour (M, V, U, UP, TH, etc.) van de persfitting.

Keuze van de perstang

Gebruik voor de 19 kN perstang (NPR 19-22) onze mini-persbek NPR PM. Gebruik voor alle 32 kN perstangen (NPR 32-22, NPR 32 P-22, NPR 32 XL-22) de standaard persbek NPR PS of persring NPR PR in combinatie met een adapter NPR PA.

Vervanging van persringen bij de perstang op accu met Hilti Fleet Management

Zorgeloos met Hilti Fleet Management

Een ontbrekende inspectie? Oververwachte uitval van een machine? Ontbreken de juiste persringen op de bouwplaats? Deze problemen kunt u achter u laten met Hilti Fleet Management.

 • Jaarlijkse inspectie van de perstangen, persbekken en persringen is inbegrepen
 • Tijdens kosteloze reparatie recht op een leenmachine 
 • Verhuur van machines voor drukke piek periodes
 • Eenvoudige identificatie van de machines door middel van een label met NFC en QR-code
 • Beheersing van de kosten voor alle machines en gereedschappen