Image alt text (optional)

GOED UITGERUST IN HOUT- EN INTERIEURBOUW

Welke richtlijnen moeten in acht worden genomen bij duurzaam bouwen? Welke productinnovaties maken uw project veiliger en efficiënter? Hoe kunt u profiteren van de huidige stand van de techniek in uw hout- en droogbouw?

Of het nu gaat om digitale meettechniek, deuveltechniek, brandbeveiligingsexpertise of materieelparkmanagement - Hilti ondersteunt u in elke bouwfase met innovatieve impulsen en compatibele producten.

Houtbouw

Ontdek oplossingen op maat voor elke fase van uw houtbouwproject.

Projectondersteuning van Hilti Innovatieve verbinding van hout op hout en hout op beton Houtbouwschroeven

Droogbouw

Bij Hilti streven wij ernaar om u en uw onderneming te ondersteunen in de gehele toepassingsketen voor gipsplaatsystemen. 

Meer informatie:

Meten Doorslijpen en zagen Directe montage gipsplatenwand Schroeftechniek Wand- en plafonduitsparingen Schuren van wand en plafond

Brandbeveiliging

Wanneer het om brandbeveiliging gaat, zijn wij van Hilti uw betrouwbare partner. Van brandbeveiligingstrainingen voor installateurs tot de selectie van geschikte Hilti brandbeveiligingsoplossingen en documentatie met de Hilti Docu-manager voor brandbeveiliging. 

Meer informatie:

Training voor installateurs Brandbeveiligingsoplossingen Documentatiemanager brandbeveiliging

Machineparkbeheer

Hilti-machineparkbeheer biedt meer dan uitsluitend het leasen van gereedschap. U werkt met professioneel beheerde machine-uitrustingen tegen een vast maandelijks bedrag. Met huurmachines kunt u de piekvraag naar extra bouwmachines eenvoudig opvangen.

 Meer informatie:

ON!Track bedrijfsmiddelenbeheer

Verlaagde plafonds

Veiligheid en efficiëntie zijn van belang als het gaat om verlaagde plafonds. Deze vereisen geteste, goedgekeurde systemen. Met ons assortiment van 3 verschillende oplossingen voor plafondmontage hebben wij de juiste oplossing voor alle gevallen. 

Meer informatie:

Meten Doorslijpen en zagen Bevestigingssystemen voor verlaagde plafonds

Geventileerde vliesgevel

Energiezuinig, economisch en duurzaam: geventileerde vliesgevels voldoen optimaal aan al deze eisen. Hilti heeft voor elk van uw gevelprojecten de juiste onderbouw. 

Meer informatie:

Meettechniek Overmaat Ontwerp Montage Projectondersteuning