Image alt text (optional)

GOED TOEGERUST IN DE AFBOUW

Er zijn tal van toepassingen in de droogbouw, van het maken van een vloeraansluiting tot het installeren van verlaagde plafonds. Bij Hilti streven wij ernaar u en uw onderneming te ondersteunen in de gehele toepassingsketen voor wand- en plafondsystemen.

Graag willen wij u kennis laten maken met onze innovatieve producten en oplossingen die uw dagelijkse werk in elke fase van de gipsplaatbouw gemakkelijker maken: van meetapparatuur voor interieurwerkzaamheden tot accucirkelzagen voor het zagen, schiethamers en nagels voor directe montage, schroeftechniek voor gipsplaatwanden tot brandbeveiligingssystemen voor doorvoeren van kabels en leidingen en een efficiënt systeem voor bedrijfsmiddelenbeheer en machinemanagement.

Droogbouw

Bij Hilti streven wij ernaar om u en uw onderneming te ondersteunen in de gehele toepassingsketen voor gipsplaatsystemen. 

Meer informatie:

Meten Doorslijpen en zagen Directe montage gipsplatenwand Schroeftechniek Wand- en plafonduitsparingen Schuren van wand en plafond

Brandbeveiliging

Wanneer het om brandbeveiliging gaat, zijn wij van Hilti uw betrouwbare partner. Van brandbeveiligingstrainingen voor installateurs tot de selectie van geschikte Hilti brandbeveiligingsoplossingen en documentatie met de Hilti Docu-manager voor brandbeveiliging. 

Meer informatie:

Training voor installateurs Brandbeveiligingsoplossingen Documentatiemanager brandbeveiliging

Machineparkbeheer

Hilti-machineparkbeheer biedt meer dan uitsluitend het leasen van gereedschap. U werkt met professioneel beheerde machine-uitrustingen tegen een vast maandelijks bedrag. Met huurmachines kunt u de piekvraag naar extra bouwmachines eenvoudig opvangen.

 Meer informatie:

ON!Track bedrijfsmiddelenbeheer

Verlaagde plafonds

Veiligheid en efficiëntie zijn van belang als het gaat om verlaagde plafonds. Deze vereisen geteste, goedgekeurde systemen. Met ons assortiment van 3 verschillende oplossingen voor plafondmontage hebben wij de juiste oplossing voor alle gevallen. 

Meer informatie:

Meten Doorslijpen en zagen Bevestigingssystemen voor verlaagde plafonds

Geventileerde vliesgevel

Energiezuinig, economisch en duurzaam: geventileerde vliesgevels voldoen optimaal aan al deze eisen. Hilti heeft voor elk van uw gevelprojecten de juiste onderbouw. 

Meer informatie:

Meettechniek Overmaat Ontwerp Montage Projectondersteuning