Hilti innovaties in de droogbouw

Loading

GOED TOEGERUST IN DE INTERIEURBOUW

Er zijn tal van toepassingen in de droogbouw, van het maken van een vloeraansluiting tot het plaatsen van verlaagde plafonds. Bij Hilti streven wij ernaar u en uw onderneming te ondersteunen in de gehele toepassingsketen voor wand- en plafondsystemen. 

Graag willen wij u kennis laten maken met onze innovatieve producten en oplossingen die uw dagelijkse werk in elke fase van de gipsplaatbouw gemakkelijker maken: van meetapparatuur voor interieurbouw tot accucirkelzagen voor het zagen, schiethamers en nagels voor directe montage, schroeftechniek voor gipsplaatwanden tot brandbeveiligingssystemen voor doorvoeren van kabels en leidingen en een efficiënt systeem voor bedrijfsmiddelenbeheer en machinemanagement.

Meten

PMD 200 groene laserstraal op grondtoepassing

Nauwkeurig, snel en ongecompliceerd

Met het lay-outapparaat PMD 200 voor de bouw worden uitzettaken voor twee medewerkers nu ongecompliceerde toepassingen voor één persoon. Met de PMD 200 brengt u punten, radii en hoeken nauwkeurig, snel en eenvoudig over. 

Naar het layout-apparaat PMD 200

PD-I met Bluetooth

Meten, documenteren, digitaliseren

Met het veelzijdige PD-I-lasermeetapparaat met Bluetooth-functie kunt u meetgegevens eenvoudig naar uw app (bijv. Magicplan) overzetten voor verdere verwerking. 

Naar het lasermeetapparaat PD-I

Mainstage_T1_2020

Vast loodpunt dankzij slimme bodemplaat

Met de meerlijnslaser PM 30-MG vermijdt u fouten en vergroot u de nauwkeurigheid bij het uitlijnen. Het compacte apparaat heeft maar één knop en is gemakkelijk te gebruiken. 

Naar de meerlijnslaser PM 30-MG

Naar het overzicht
Meten met de PR 30-HVSG A12

Tot 80% tijdwinst over lange afstanden

Bij het uitlijnen over lange afstanden is eenvoudige bediening belangrijk. De roterende laser PR 30-HVSG A12 maakt een snelle uitlijning van afstanden tot 200 meter mogelijk met slechts één persoon.

Naar rotatielaser PR 30-HVSG A12
Doorslijpen en zagen

VONKVRIJ PROFIELSNIJDEN

Vonkvrij profielsnijden met de SCM 22-A

Bij het snijden van gipsplaatprofielen had u de keuze tussen twee compromissen: met de haakse slijper accepteert u vliegende vonken, met de blikschaar verliest u kostbare tijd. 

Met de accu-cirkelzaag SCM 22-A werkt u met een 'koude snede', dat wil zeggen vonkvrij, schoon en snel. Een geïntegreerd spanenreservoir en een zaagbladrem zorgen voor arbeidsveiligheid van een hoog niveau. 

Lees meer over onze accu-cirkelzagen


Directe montage voor gipsplaat

Bevestigen met BX 3-22 gipsplatenrail

Innovatief met accu

Met de BX 3-L-22 accu-schiethamer werkt u zonder gas en onderhoudsvrij. De mechanische aandrijving garandeert de beste schietkwaliteit. Onze klanten waarderen de terugslagarme, geurvrije en stille functie. De BX 3-L-22 is de eerste schiethamer met SMART-technologie: gebruik de Hilti Connect-app om service en herhaalbestellingen te beheren.

Naar accu-schiethamer BX 3-L-22


Bevestigen met GX3 gipsplatenrail

De beproefde variant

Met de GX 3 schiethamer werkt u puur op gas zonder extra accu. Omdat u op moeilijk bereikbare plaatsen en boven het hoofd moet werken, hebben wij de GX 3 slank en licht gemaakt. Met onze innovatieve sensorbesturing stellen wij u in staat om zelfs bij temperaturen onder nul betrouwbaar te schieten. 

Ga naar de GX 3 gasaangedreven schiethamer
Plafondverbinding met de DX 6 MX

Aansluiting schuifplafond

Schuifplafondaansluitingen worden steeds vaker aangebracht. Met de DX 6 MX-magazijnschiethamer bespaart u tot 90% tijd in vergelijking met ankers en werkt u volledig stofvrij. Samen met Knauf hebben wij het systeem succesvol getest. 

Ga naar de kit voor de DX 6-schiethamer

 

Schroeftechniek

EEN HAND VRIJ TIJDENS HET SCHROEVEN

Een gipsplaat schroeven met de SD 5000-22

Het aan elkaar bevestigen van panelen met enkele schroeven vereist de nodige vaardigheid en is vooral aan het plafond onpraktisch, omdat u dan beide handen nodig heeft. En de doos met schroeven is nooit waar je hem nodig hebt. 

Maar met ons handige schroevenmagazijn heeft u altijd één hand vrij om vast te houden en kunt u prestatiewerk draaien! De magazijnstrips zijn snel geladen, stabiel en passen in de lengte precies in uw gereedschapsriem. Hierdoor verwerkt u de schroeven nog sneller en vooral zonder vervelende vastlopers in het magazijn. 


Lees meer over onze gipsplaatschroevendraaiers en magazijnen

Openingen in wand en plafond

Pijpdoorvoeringen boren met de SF 4H-22

UW VEILIGE ALLROUND-SCHROEFBOORMACHINE

Voor pijpdoorvoeringen met een gatenzaag of voor het boren en schroeven op een houten onderconstructie heeft u een universele, krachtige schroevendraaier nodig. De SF 4H-22 is uitgerust met Active Torque Control (ATC). Het apparaat detecteert wanneer de boor vastloopt en schakelt direct uit. Zo staat u veilig op elke ladder.

Naar de accu-schroefboormachine SF 4H-22
Gaten zagen met de accu-reciprozaag SR 4-22

Ideaal voor openingen in het plafond

Met de accu-reciprozaag SR 4-22 zaagt u moeiteloos met één hand door hout, gipsplaat en ook metalen en kunststof buizen. Vanwege zijn compacte vorm is de reciprozaag perfect voor smalle, krappe werkruimtes.

Naar de accu-reciprozaag SR 4-22
Gipsplaten snijden met de SJT 6-22

Accu-decoupeerzagen voor hoge precisie

De draadloze accu-decoupeerzagen met knop- of lushandvat zijn geschikt voor een groot aantal materialen en maken precieze zaagsneden mogelijk: ze zijn zeer gemakkelijk vast te houden en uiterst wendbaar.

Naar de accu-decoupeerzaag SJT 6-22
Opening zagen met de SCO 6-22

Beheers het aanbrengen van moeilijke openingen

De SCO 6-22 is ideaal als het gaat om het uitzagen van kleine oppervlakken op moeilijk bereikbare plaatsen in gipsplaat. Uiteraard werkt de SCO 6-22 ook in combinatie met het DRS stofafzuigsysteem en onze stofzuiger. Zo loopt u geen onnodige gezondheidsrisico's.

Naar het accu-uitsnijgereedschap SCO 6-22

Plafond verlagen

Werken aan het verlaagd plafond met de DX6

Veiligheid en efficiëntie spelen een cruciale rol als het gaat om verlaagde plafonds. Deze vereisen geteste, goedgekeurde systemen. Met ons assortiment van drie verschillende oplossingen voor plafondmontage hebben wij de juiste oplossing voor alle gevallen. 

Lees meer over onze oplossingen voor verlaagde plafonds


Brandveiligheid

A025_C037_1109W1

Brandbeveiligingstraining voor monteurs

In de brandbeveiligingstraining leren bouwopzichters en installateurs hoe ze Hilti brandbeveiligingsproducten succesvol kunnen gebruiken. Ervaren, gecertificeerde Hilti-specialisten leggen belangrijke theoretische grondbeginselen uit en laten u praktische oplossingen zien. 

Training boeken
CFS-RCC

Doorvoeringen flexibel en veilig afdichten

Met de brandwerende kabelmanchet CFS-RCC kunt u de meest uiteenlopende media conform de toelatingseisen afdichten. U installeert de manchet eenvoudig voor de lege of reeds bezette opening - koven en verwijderen van oud materiaal zijn niet meer nodig.

Naar de brandwerende kabelmanchet CFS-RCC Naar de brandbeveiligingscatalogus van Knauf
Documentatie brandbeveiliging

Documenteer grondig en bespaar tijd

Met de Hilti Brandbeveiliging Docu-Manager kunt u uw werk uitgebreid documenteren. Hiermee werkt u cloud-based via de app, bespaart u waardevolle werkuren en hebt u altijd toegang tot de laatste productinformatie.

Nu meer weten?

Slopen in interieurbouw

VC 40M-X wordt de bouwplaats opgereden

Snel ter plaatse - stof maakt geen kans

Dankzij het strakke ontwerp en een geïntegreerde handgreep om de stofzuiger vooruit te rollen, zorgt de VC 40M-X nat-/droogbouwstofzuiger voor hoge productiviteit, mobiliteit, flexibiliteit en eenvoudig transport naar de bouwplaats. 

Naar de nat-/droogbouwstofzuiger VC 40M-X

Beton slijpen met de betonslijper DGH 150

Slijptaken kunnen nu snel worden voltooid

Met een geïntegreerde spanningsomvormer en een verbeterd ontwerp is de betonslijper DGH 150 ideaal voor zware slijptaken. 

Naar de betonslijper DGH 150

Zaagwerk met de accu-reciprozaag SR 6-22

Specialist voor draadloos zagen in de interieurbouw

De accu-reciprozaag SR 6-22 vervangt uw bekabelde reciprozaag voor alle sloopwerkzaamheden zonder prestatieverlies. Zo werkt u mobiel en flexibel.  

Naar de accu-reciprozaag SR 6-A22

Naar het overzicht

Schuren aan wand en plafond

Schuren met de DWS 225 schuurmachine met lange hals

Het schuren van wanden en plafonds is dagelijks werk in de interieurbouw. Voortaan kunt u dit moeiteloos op ergonomische wijze met de nieuwe schuurmachine met lange hals doen, want deze overtuigt door het lage gewicht en de goede balans van het apparaat. 

In combinatie met de serie bouwstofzuigers VC-X en het innovatieve schuurrooster wordt het ontstane stof direct bij de schuurkop afgezogen. Hierdoor blijft de bouwplaats schoon en de gezondheid van de gebruikers beschermd. 

Naar de schuurmachine met lange hals DWS 225

Overzicht bowstofzuigers
ON!Track

Vereenvoudig het beheer van uw arbeidsmiddelen

Bedrijfsmiddelenbeheer via smartphone

De cloud-based ON!Track App geeft u duidelijkheid over al uw arbeidsmiddelen, hun gebruik en de bijbehorende documenten - en dit alles eenvoudig via uw smartphone. 

Wij bieden u een unieke service: 
Wij analyseren uw behoeften in detail, verzorgen de labels en het invoeren van gegevens in het systeem voor u en helpen met de implementatie met trainingen en regelmatige updates bij uw dagelijkse werk. 

Lees meer over ON!Track

De radiolader op basis van 22 V

Wij zorgen voor rock & roll op de bouwplaats

Bouwplaatsradio RC 4/36-DAB

De Hilti radiolader combineert een geweldig geluid met geschiktheid voor de bouwplaats. Hij levert zowel accustroom voor uw apparaten als muziek en het laatste nieuws voor u en uw medewerkers. Uiteraard kunt u via Bluetooth uw smartphone verbinden. 

Naar de bouwplaatsradio RC 4/36-DAB

Naar de Hilti Playlist