Bevestigingssystemen voor de verlaagde plafonds

Snelle, betrouwbare en eenvoudige oplossingen voor het werken boven het hoofd

Verlaagd plafond wordt boven het hoofd geïnstalleerd

Verlaagde plafonds zijn secundaire plafonds die aan het daar bovenliggende plafond worden bevestigd.

Als belangrijk onderdeel van de structuur worden deze ontworpen met het doel om esthetiek, akoestiek, omgevingsfactoren en integratie in de infrastructuur van het gebouw te waarborgen. Dit alles kan leiden tot een optimalisatie van de bouwkosten en de bedrijfskosten op lange termijn.

Hilti biedt een compleet assortiment aan oplossingen voor verlaagde plafondbevestigingen volgens de vereisten van de klant. 

 • Please enter alternative text here (optional)

  DX Kwik - schieten in plaats van verankeren

  Het verlaagde plafond vereist geteste en goedgekeurde systemen - en aangezien de veiligheid zo belangrijk is, staat de arbeidsefficiëntie vaak op de tweede plaats. Dat is niet zo met ons DX KWIK-systeem. Hier boort u even voor met een aanslagboor - u 'kwikt' aan, om de nagel bij het binnengaan van het beton de nodige sturing te geven. U boort echter minder diep dan de wapening - dat voorkomt stress en slijtage van de boor en bespaart tijd. Daarna schiet u de nagel er gemakkelijk in met onze DX 6 - klaar. Het gaat snel, is absoluut veilig en biedt maximaal werkcomfort zonder stof en trillingen.

  🛒 Nu direct bestellen
  HUS3-P Schraubanker

  HUS3-P Schroefanker – comfortabel en veilig

  Voor een eenvoudige en comfortabele verwerking van verlaagde plafonds in slechts enkele stappen met het HUS3-P schroefanker. Bespaar uzelf het hameren boven uw hoofd en schroef het anker er eenvoudig in.

  🛒 Nu direct bestellen
  DBZ Wiganker – goedkoop en bewezen

  DBZ Wiganker – goedkoop en bewezen

  Het wiganker DBZ heeft zich als eenvoudige en voordelige oplossing voor het afhangen bewezen. Betrouwbaar te plaatsen met behulp van visuele controle, zonder plaatsingsgereedschap - een hamer is voldoende.

  🛒 Nu direct bestellen

  HFB Nagelankers - Eenvoudig en betrouwbaar

  Wanneer een eenvoudige, betrouwbare en beproefde oplossing nodig is, kan de HFB het juiste anker zijn. Het kan eenvoudig worden geïnstalleerd met een combinatiehamer zoals TE 4-A22 in combinatie met het nieuwe instelgereedschap om een kosteneffectieve oplossing met Hilti-kwaliteitsnormen te verkrijgen.