Image alt text (optional)

Bevestigings-systemen voor verlaagde plafonds

Snelle, betrouwbare en eenvoudige oplossingen voor werken boven het hoofd

Voorbeelden van bevestigingsoplossingen

X-SC ophangclips - De meest productieve oplossing

Verhoog uw productiviteit en bevestig uw plafondhangers duidelijk sneller zonder te boren. Daarnaast profiteert u van een hoog comfort tijdens het werken boven het hoofd dankzij verminderde blootstelling aan stof en geluid. Keuze uit 3 verschillende ophangclips:

  • X-SCO/N universele clip voor oogdraad en noniushangers
  • X-SCH clip voor draadhaken 
  • X-SCR clips voor M6- of M8-draadstangen
Bekijk onze ophangclips

Schroefanker HUS3-P - Comfortabel en veilig

Het HUS3-P-schroefanker is ideaal voor het eenvoudig en comfortabel verwerken van verlaagde plafonds met slechts enkele handelingen. U schroeft het anker er simpelweg in het plafond, waardoor het hameren overbodig wordt.

Naar het schroefanker HUS3-P

Wiganker DBZ - Goedkoop en bewezen

Het DBZ segmentanker heeft bewezen een eenvoudige en goedkope oplossing te zijn. Ze worden betrouwbaar bevestigd door middel van visuele inspectie en er is geen gereedschap voor nodig - een hamer is voldoende.

Naar het segmentanker DBZ

HFB slagpluggen - Eenvoudig en betrouwbaar

Wanneer een eenvoudige, betrouwbare en bewezen oplossing nodig is, kan HFB het juiste anker zijn. Het kan eenvoudig worden geïnstalleerd met een combihamer zoals TE 4-A22 in combinatie met het nieuwe montagegereedschap voor een kosteneffectieve oplossing volgens de Hilti-kwaliteitsnormen.

Naar de HFB keilnagels

Apparaten voor het bevestigen van het verlaagde plafond

DX 6 kit

Volautomatische kruitschiethamer voor losse nagels of nagels op strip

Naar de kruitschiethamer DX 6

SID 4-22 (Nuron)

Compacte borstelloze accu-slagmoersleutel, geoptimaliseerd voor een betrouwbaardere en efficiëntere bevestiging op beton, staal en hout (Nuron accu platform)

Naar de accu-slagmoersleutel SID 4-22

TE 4-22 (Nuron)

Compacte SDS Plus accuboorhamer met onze beste vermogen-gewichtsverhouding, ideaal voor boorwerkzaamheden boven het hoofd (Nuron accu platform)

Naar de accuboorhamer TE 4-22

SD 5000-22 (Nuron)

Gipsplaatschroevendraaier op een krachtige Nuron-accu voor meer koppel en meer schroeven per acculading bij het bevestigen van lichtgewicht gipsplaten, houten panelen en gevelbekleding

Naar de accu-gipsplaatschroevendraaier SD 5000-22

PM 30-MG

Compacte multilijnlaser - zelfnivellerende groenlichtlaser 3 x 360 graden voor het sneller uitzetten van loodlijnen en rechte hoeken, nivelleren en uitlijnen (12V-accu platform)

Naar de multilijnlaser PM 30-MG