Werknemer op een steiger op de bouwplaats

Uw betrouwbare partner in hoogbouw en civiele techniek

In de bouwsector worden wij geconfronteerd met een verscheidenheid aan uitdagingen, zoals het tekort aan vakmensen, toenemende concurrentiedruk, een vereiste verhoging van de productiviteit, de noodzaak van digitale transformatie maar ook meer duurzaamheid.

Bij Hilti hebben wij ons tot doel gesteld om u en uw onderneming te ondersteunen bij toepassingen in de bekistings- en betonconstructie, maar ook bij saneringen en renovatie, en met behulp van innovatieve producten, oplossingen en services u te helpen de uitdagingen het hoofd te bieden.

Bekistings- en betonconstructie

Kom meer te weten over productieve, eenvoudige en veilige systemen voor de lay-out op de bouwplaats, evenals de bevestiging van bekisting en schoren, en inlegdelen in ter plaatse gestort beton of prefabriceerde bouwelementen.

BIM-to-Field: digitale constructiegegevens Eenvoudige overdracht van hellingen met de Hilti rotatielasers Betrouwbare bevestiging van bekisting in de betonconstructie Ankerrails

Renovatie & sanering

Van fijne renovatiewerkzaamheden tot zware sloopklussen. Hier vindt u verschillende methoden voor verschillende behoeften op het gebied van ergonomie en productiviteit.

Diamantboren Diamant-handslijpsystemen Sloopwerkzaamheden Doorslijpen en slijpen van beton en metselwerk

Achteraf aangebrachte wapeningverbindingen

Of het nu gaat om renovatie of late planning in nieuwbouw: een revolutionaire methode maakt een tijdsbesparing tot 60% mogelijk en zorgt voor veiligheid in gebruik. Meer informatie:

Achteraf aangebrachte wapeningverbindingen tegenwoordig Injectiemortel voor achteraf aangebrachte wapeningverbindingen en zware verankeringen Mortelspuiten voor chemische ankers Productieve installatie met SafeSet Ankerstangen assortiment