De uitvoering

Een slimme bouwplaats voor een geoptimaliseerde uitvoering

BIM – Efficiëntie en productiviteit op de bouwplaats

Please enter alternative text here (optional)

De Hilti BIM aanpak zorgt in de elke fase van uw bouwproject voor maximale transparantie en nauwkeurigheid. Dit is optimale basis voor een efficiënte, kosteneffectieve uitvoering van uw BIM project. De Hilti BIM aanpak biedt u tijdens de uitvoeringsfase:

  • Een betrouwbaar en geoptimaliseerd model met eventueel gedetailleerde werkplaats- en overzichtstekeningen tijdens de uitvoering van de bouw. Dit zorgt voor de nodige transparantie en kwaliteit voor een succesvolle uitvoering. 
  • Gedetailleerde stuklijsten en kwantiteitsberekeningen besparen u tijd en geld en bieden de kostenbeheersing die u nodig hebt. 
  • Prefabricage en voormontage optimaliseren de montagewerkzaamheden tijdens de uitvoeringsfase. Tevens vergemakkelijkt het de montage op de bouwplaats zonder concessies te doen aan veiligheid. Afhankelijk van uw behoefte kunnen wij gezaagde componenten zoals rails en ankerstangen aanleveren. Ook het aanleveren van gecodeerde geprefabriceerde (sub)samenstellingen is mogelijk.
  • Door in het voortraject met het BIM model inzicht te krijgen in de benodigde materialen, kan Hilti hier een logistieke planning aan koppelen. Afhankelijk van de uitdagingen op uw project kunnen wij meedenken in oplossingen om de bouwlogistiek zo optimaal te laten verlopen.

Efficiëntie en transparant met Hilti ON!Track app

Please enter alternative text here (optional)

Efficiëntie door transparantie met Hilti ON!Track voor materieelbeheer. 

Wanneer belangrijke gereedschappen niet beschikbaar zijn, loopt de gehele planning van uw project gevaar. Teams werken op verschillende locaties, bouwlocaties zijn wijd verspreid en de bouwmachines en verbruiksmaterialen die u nodig hebt voor uw bouwproject zijn altijd in beweging. Daarom is efficiënt materieelbeheer op de bouwplaats de sleutel tot succes. ON!Track, onze software voor digitaal voorraadbeheer, ondersteunt u bij het afwikkelen van uw project zonder problemen. 

Meer informatie

Please enter alternative text here (optional) 

Meer informatie