ONTWERPRICHTLIJNEN VOOR MODULAIRE INSTALLATIESYSTEMEN

Hoe ontwerpt u installatiesystemen

Hilti heeft jarenlange ervaring in het ontwerpen en bouwen van modulaire installatiesystemen wereldwijd. 

Daardoor kunnen we onze eigen ervaring inzetten om u te helpen bij het ontwerpen van uw eigen bouw-projecten. Dit kan betrekking hebben op allerlei toepassingen. Van statische belasting tot specialistische installaties zoals brandbeveiliging, geluidsinstallatie en seismische toepassingen. 

Wij bieden allerlei soorten oplossingen inclusief ontwerpsoftware, technische gegevens en deskundig advies van onze Hilti ingenieurs.

Hilti engineering services calculaties

SEISMISCH ONTWERP

Bij een bouwontwerp is het aardbevingsbestendig maken van gebouwen een steeds belangrijkere voorwaarde. Onze ingenieurs helpen u bij het vinden van producten en specifieke oplossingen. Hierbij ondersteunen zij bij complexe berekeningen, van ontwerp tot op de bouw.

Meer informatie

Please enter a subline

Please enter link
Aardgas verwerkingsbedrijf

CORROSIEBESTENDIG ONTWERPEN

Onze Hilti modulaire installatiesystemen zijn verkrijgbaar in allerlei materiaalsoorten en coatings. Onze toepassingen zijn geschikt voor toepassingen in droge binnenruimtes tot offshore omstandigheden. Dankzij ons langetermijnonderzoek en ontwikkeling, hebben we veel expertise opgedaan en kunnen we u adviseren over hoe u een geschikte oplossing kiest om corrosie te voorkomen.

Meer informatie
Hilti verwarming oplossingen MFP

ONTWERPEN BIJ THERMISCHE UITZETTING

De grote uitdaging bij het bevestigen van verwarmingsbuizen is thermische uitzetting van de leidingen en de invloed ervan op de leidingsteunen en omgeving. Ontdek hoe u samen met Hilti, aan de hand van vier kernbeginselen, thermische uitzetting in leidingen kunt beheersen.

Meer informatie