VEILIGHEID EN GEZONDHEID

Wij zorgen voor meer veiligheid en efficiency op de bouwplaats

Health and safety at Hilti

ERGONOMISCH ONTWORPEN EN VOORKOMT ONGELUKKEN

Wij weten dat het werk op een bouwplaats risico's met zich meebrengt. Of het nu gaat om werk op grote hoogte of op moeilijk bereikbare plaatsen.

Daarom ontwikkelen wij gereedschap dat bijdraagt aan het voorkomen van ongelukken. Ook beschermt het de gezondheid van de mensen die ermee werken. Hierdoor worden bouwplaatsen veiliger, maar kan ook tijd worden bespaard doordat de bouw efficiënt en volgens planning door kan gaan.

Onze innovatieve technologieën zijn ontwikkeld om een oplossing te bieden in geval van:

Hilti dust removal system

Stof

Ons DRS stofafzuigsysteem zuigt stof efficiënt op bij de bron. Wij bieden daarnaast ook alternatieve werkmethodes zoals directe bevestiging.

Whitepaper stofvrij werken

Hier vindt u alle informatie  rondom het thema stofvrij werken wat u als professional binnen de bouw moet weten.

Van wetgeving, handhaving, boetes, praktische informatie tot een volledig overzicht van oplossingen.

Tevens staan hier de links die verwijzen naar websites van oa TNO en Arbouw.

Whitepaper downloaden

Hilti active vibration reduction (AVR) TE 1000-AVR breaker

Hand-/armtrillingen

Hilti's AVR Trillingsreductie vermindert trillingen tot wel twee derde in vergelijking tot conventioneel gereedschap. Hieraan gerelateerde gezondheidsproblemen kunnen zo voorkomen worden. Ook kan gereedschap zo gedurende een langere tijd worden gebruikt.

Meer informatie

Hilti TE 6-A36 rotary hammer

Werken op hoogte

Werken op hoogte is één van de meest voorkomende oorzaken van verwondingen in de bouwsector. Onze systemen kunnen hiervoor een oplossing bieden. Met onder andere Hilti's Active Torque Control technologie (ATC), accu gereedschap, het DX-verlengstuk, snel te monteren installatierails en lasergereedschappen voor meten en uitlijnen kunnen wij de veiligheid vergroten.

Hilti SID 8-A22 impact driver

Ergonomische producten

Al onze producten zijn ergonomisch ontworpen 

Hilti TE 60-ATC combihammer

Geluidsreductie

Hard geluid op de bouwplaats kan leiden tot gehoorbeschadiging. Wij streven er voortdurend naar om het geluidsniveau van onze gereedschappen en technologieën te verminderen. 

TRAINING EN DIENSTEN OP HET GEBIED VAN GEZONDHEID EN VEILIGHEID

Hilti health and safety trainings

Wij bieden ook een breed aanbod aan trainingen op het gebied van veiligheid en gezondheid, passend bij uw behoefte op locatie.

Onze trainingen zijn zeer interactief en praktisch ingericht. Wij laten u zien en voelen hoe onze eigen technologieën werken. Daarbij kunnen we bijvoorbeeld onze stofvrije producten vergelijken met andere, meer stofproducerende technieken.

Neem contact op

Hilti advanced layout training onsite

INTERNATIONALE VEILIGHEIDS- EN GEZONDHEIDSNORMEN VOOR DE BOUWSECTOR

Bij Hilti zijn veiligheid en gezondheid van groot belang. Wij ontwerpen onze technologieën met als doel onze klanten veilig en efficiënt te laten werken.

Maar wij zijn er ook van overtuigd dat er internationale normen met betrekking tot gezondheid en veiligheid nodig zijn voor de algehele wereldwijde bouwsector.

Daarom werken wij samen met onze klanten, partners en brancheorganisaties en andere bedrijven om gemeenschappelijke richtlijnen en doelstellingen te formuleren.

Wij zijn lid geworden van ENCORD, een uitgebreid netwerk van Europese bouwbedrijven, onderzoekers en ontwikkelaars. Op dit platform bespreken en lanceren wij nieuwe oplossingen om bouwplaatsen veilig te houden.

Wij hebben ook de HSE Manager Conference opgericht. Dat is, een gemeenschappelijk platform voor de bouwsector, waar ervaringen en best practices kunnen worden gedeeld. Ook kunnen behoeften van onze klanten worden besproken. 

MEER OVER MAATSCHAPPELIJK VERANTWOORD ONDERNEMEN

Hilti social responsibility

MAATSCHAPPELIJKE VERANTWOORDELIJKHEID

Meer informatie
Hilti team members

ONZE TEAMLEDEN

Meer informatie
Hilti core purpose and values

KERNDOELEN EN WAARDEN

Meer informatie