Hilti DG 130

HILTI DIAMANT-SLIJPMACHINES

Perfect uitgerust: onze speciale diamant-handslijpsystemen voor wanden en vloeren zijn perfect afgestemd op uw wensen

Polijsten, egaliseren, opruwen en verwijderen van beton - met de slijpmachines van Hilti bent u goed uitgerust: de beproefde diamant-slijpmachine DG 150 van Hilti is ideaal voor grondwerkzaamheden. En met de nieuwe Hilti diamant-slijpmachine DGH 130 kunt u uw werk aan de muur afwerken op een productieve en hoogwaardige manier. Dankzij het bijzonder ergonomische ontwerp van beide machines, zult u altijd comfortabel en bijna stofvrij werken - zelfs als het wat langer duurt.

HOE WORDT HET GEBRUIKT?

Slijpen op de wand: 

De diamant-slijpmachine DGH 130 is speciaal ontworpen en ideaal geschikt voor gebruik op de wand: deze machine kan worden gebruikt om betonwanden moeiteloos glad te maken en voor te bereiden op schilderen. Gebruik voor blootliggend beton onze nieuwe afwerkingskussens voor perfect gepolijste oppervlakken - zonder vervelende, tijdrovende nabewerking.


Slijpen van betonnen vloer: 

De diamant-slijpmachine DG 150 is een krachtig, uitgebalanceerde machine voor gebruik op de betonvloer: deze machine is uw ideale partner voor glad maken, egaliseren en opruwen, evenals het verwijderen van lak, verf en andere coatings.

 

 

Klantenrecensie: Diamant-slijpmachine DGH 130

Stofvrij werken met Hilti
1 / 2
Stof bij het schuren

Met de diamanttechnologie schuurt en polijst u snel en gemakkelijk. Vaak veroorzaken deze toepassingen helaas een grote hoeveelheid aan mogelijk schadelijk stof. Naleving van de stofvoorschriften is daarom een must, niet in de laatste plaats om de bescherming van uw gezondheid te garanderen. Maar slijpen betekent nu eenmaal stof - toch?

Efficiënt en stofarm
2 / 2
Efficiënt en stofarm

Met onze diamant-betonschuurmachines in combinatie met de Hilti stofzuiger VC geeft u stof geen kans. Onze diamant-betonschuurmachines zijn ontworpen om naadloos te passen op Hilti stofzuigers. Op deze manier werkt u nagenoeg stofvrij. De slang klikt er eenvoudig in en u kunt de hoogte van de stofkap op de juiste manier instellen. Wanneer u in krappe hoeken werkt, kan de stofkap worden gedraaid, zodat u elke hoek kunt bereiken.

DE DIAMANT-BETONSCHUURMACHINE DGH 130: UW SPECIALIST VOOR DE WAND

Hilti diamant-betonschuurmachine DGH 130 voor wanden

Dit nieuwste lid van ons team voor schuurmachines is speciaal ontworpen om betonwanden moeiteloos te bewerken. De DGH 130 helpt u om uw productiviteit in schuur- en polijsttoepassingen te maximaliseren.

 • De ergonomische kopgreep en de vermoeidheidsreducerende zuigwerking houdt de machine vrijwel zonder inspanning van uw kant op de wand. Dit maakt uw werk gemakkelijker: U kunt langer door schuren en daardoor tot 50% meer wanden per dag bewerken dan met een conventionele haakse slijper.
 • Met de innovatieve nieuwe Hilti-finishing pads kunt u met één machine schuren en polijsten
 • De stofoverlast wordt tot een minimum beperkt dankzij de gebruiksvriendelijke vacuümaansluiting met hoekinvoer en hoogte-instelling. 

Maak nu kennis: DGH 130

KOMSCHIJVEN EN POLIJSTPADS

Met onze uitgebreide portfolio komschijven voor de DGH 130, aangevuld met een nieuw assortiment van polijstpads, is de optimale oppervlaktekwaliteit slechts twee stappen verwijderd.

Hilti SPX Universele diamant-slijpschijven
Universele slijpschijven - kies uit de SPX-, SP- of P-categorieën afhankelijk van uw prestatie-eisen.
 
 • Speciale segmentverscherping tijdens de productie vermindert krassen. Hierdoor vervalt de noodzaak voor nabewerking.
 • Het grote aantal segmentoverlays biedt uitstekende randtoegang.
 • Dankzij een geoptimaliseerde diamantmix en een geavanceerd ontwerp met stalen behuizing kunt u op hoge snelheid werken.

Nu in de Hilti Online Store ontdekken

Hilti SPX-slijpschijven voor diamant-slijpmachines

Finishing- of polijstpads speciaal ontworpen voor de DGH 130 maken een enorm verbeterde oppervlaktekwaliteit mogelijk.

 • Perfecte betonnen oppervlakken: geen krassen, geen bewerkingssporen van korrels.
 • Van "grof" voor een kleine, snelle correctie tot "extra fijn" voor het bewerken van zichtbeton.
 • Uitstekende prijs-kwaliteitsverhouding.

Nu in de Hilti Online Store ontdekken

DG 150 DIAMANT-SLIJPMACHINE: DE VLOEREXPERT

Hilti diamant-slijpmachine DG 150 voor vloeren

De DG 150 was één van de eerste draagbare vloerschuurmachines op de markt en wordt al meer dan tien jaar met succes toegepast in nieuwbouw en renovatie. Hij is licht, comfortabel en gemakkelijk te gebruiken. Dankzij de borstelloze motor kunt u erop vertrouwen dat de DG 150 zijn concurrenten te boven gaat en zelfs de zwaarste taken aankan.

 • Dankzij de ongeëvenaarde verwijderingssnelheid kunt u tot 100% meer vloeren per dag schuren op alle gangbare materialen dan met een haakse slijper. 
 • Stofregulering wordt gehandhaafd dankzij de gebruiksvriendelijke vacuümaansluiting met hoekingang en hoogte-instelling.

Maak kennis met: DG 150

UNIVERSELE- EN SPECIALE SCHUURPADS

Voor de DG 150 hebben we een reeks premium slijpschijven ontwikkeld die een ongeëvenaarde snelheid en duurzaamheid bieden. Alle SPX-slijpschijven hebben een op maat gemaakte mix van diamantformaten in een hoogwaardige matrix, met geavanceerde koelprestaties en weinig trillingen.

Gerelateerde producten

 • Hilti SPX Universele diamant-slijpschijf

  SPX Universeel

  De ultieme allrounder voor het slijpen van beton, dekvloeren en natuursteen.

  Naar product
  Hilti SPX Universele slijpschijven met diamant-slijpschijf

  SPX abrasief

  Biedt snel slijpen en een lange levensduur op abrasieve materialen en vers beton.

  Naar product
  SPX Coatingverwijderaar

  SPX Coatingverwijderaar

  Hoogwaardige diamantkomschijf van topklasse voor het verwijderen van alle soorten dunne coatings zoals verven, lijmen en epoxy

  Naar product
  SPX Epoxy

  SPX Epoxy

  Diamantkomschijf in de hoogste prestatieklasse voor het verwijderen van alle soorten dikke coatings zoals polyurethaan, epoxy en kunststof

  Naar product
  SPX Fijne afwerking

  SPX Fijne afwerking

  Diamantkomschijf voor de hoogste eisen bij het fijn slijpen van beton, natuursteen en dekvloeren van ieder type

  Naar product
  Hilti SP Universeel

  SP Universeel

  Hoogwaardige komschijf voor snel slijpen van beton, dekvloeren en natuursteen.

  Naar product
  P Universeel

  P Universeel

  Standaard diamantkomschijf voor het slijpen van alle soorten beton, dekvloeren en natuursteen

  Naar product