Baseplate Fastening

REALISEER UW VISIE MET STAALCONSTRUCTIES

Onmogelijkheden behoren tot het verleden

Tegenwoordig bieden staalconstructies mogelijkheden die slechts een paar jaar geleden voor onmogelijk werden gehouden.

Laten we eens kijken naar de uitdagingen en oplossingen van staalconstructies.

3 mljrd

verankeringen
worden ieder jaar in Nederlaand geplaatst.

24.000

Verlies
per ongeval voor de nationale economie

3,3 Mil

Bedrijven
in de bouwsector in de EU

UITDAGINGEN

Alles begint met een visie. De belangrijkste uitdaging voor bestekschrijvers is de daadwerkelijke uitvoering van het ontwerp van de architect. De bouwtechnieken van vandaag de dag maken het mogelijk constructies te bouwen die nog maar een paar jaar geleden onmogelijk waren geweest. Hogesterktebeton, met de computer ontworpen staal- en glasconstructies, en zwaar gewapend beton zijn maar een paar voorbeelden van wat er in de laatste jaren op de markt is gekomen.

Tegelijkertijd hebben bestekschrijvers te maken met ingewikkelde vereisten bij het bouwen van een gebouw.

Ze dienen

  • te voldoen aan de hoogste en meest geavanceerde kwaliteitseisen
  • het project op tijd en binnen de begroting af te ronden, te zorgen dat het gebouw flexibel kan worden gebruikt
  • de samenwerking met onderaannemers te organiseren
  • te zorgen dat het gebouw flexibel kan worden gebruikt

Staalconstructies

Staalconstructies vormen de ruggengraat van moderne gebouwen. Iedere staalconstructie dient te worden vastgemaakt aan het basismateriaal, voornamelijk beton.

Hoewel dit een minder belangrijk onderwerp lijkt in vergelijking tot het gehele bouwproces, is het belangrijk dat het bouwkundige ontwerp al in een vroeg stadium laat zien wat mogelijk is. Detaillering in een later stadium maakt duidelijk hoe het kan worden gerealiseerd.

De praktijk wijst uit dat zelfs de best doordachte plannen soms niet gerealiseerd kunnen worden zoals we ze hadden bedacht. We kennen allemaal voorbeelden van projecten die vertraging opliepen of duurder uitvielen dan begroot.

AANBEVELING

Please enter alternative text here (optional)
1 / 4
Optimale werkplanning

Tijd is geld. In de huidige wereld waarin alles snel gaat, is het cruciaal dat alle betrokken partijen goed samenwerken. Software en dienstverlening leveren ondersteuning voor alle leden van het team, zodat ze de grootste uitdagingen aankunnen. Tijdige communicatie en samenwerking binnen een groot team is een essentieel onderdeel van een succesvol project.

Please enter alternative text here (optional)
2 / 4
Een geïntegreerde oplossing voor een financieel haalbaar ontwerp

Het halen van deadlines en binnen begrotingen blijven. Een bestekschrijver dient op de volgende vragen een antwoord te geven: wat is de beste oplossing voor mijn project? Hoe kan ik ervoor zorgen dat ik alle relevante aspecten integreer, van kosten tot leverbaarheid en technische beperkingen. Geïntegreerde oplossingen helpen bij het vinden van de juiste antwoorden op deze vragen.

Please enter alternative text here (optional)
3 / 4
Voorkomen van problemen

Het voorkomen van problemen is beter dan ze oplossen. Problemen kunnen worden vermeden met een goed opgeleid team, de juiste software & dienstverlening en met slimme oplossingen.

Please enter alternative text here (optional)
4 / 4
Oplossen van problemen

Niemand is perfect. Hoe goed de planning ook is, u komt altijd voor onverwachte problemen te staan op de bouwplaats. Op dat moment moeten ze op een professionele manier en zo snel mogelijk worden opgelost. Het helpt om op zo'n moment een sterk team tot uw beschikking te hebben en een sterke partner om u te ondersteunen.

OPLOSSINGEN

Optimale planning ​

Hilti biedt een compleet pakket met dienstverlening en software om bestekschrijvers te ondersteunen bij het realiseren van een project.

Voorbeelden zijn de PROFIS software

Advies van ingenieurs van Hilti, vanuit kantoor of op locatie

Geïntegreerde oplossingen voor een financieel haalbaar ontwerp​

Ook bij ingewikkelde problemen worden de bestekschrijvers ondersteund door de uitstekende dienstverlening, software en producten bij het realiseren van een financieel haalbaar ontwerp. Maar ook bij het besparen van geld gedurende het proces. Bijvoorbeeld door het aantal ankers of de installatietijd te verminderen, en de omvang van funderingsplaten te reduceren.

Voorkomen van problemen​

Slimme services en trainingen die de bestekschrijver en installateur helpen om problemen te voorkomen.​ Hilti biedt een compleet pakket met ondersteunende dienstverlening: geoptimaliseerde ontwerppatronen kunnen worden aangeleerd. Voorbeelden hiervan zijn de manier waarop en wanneer een anker moet worden geselecteerd, hoe een ankerontwerp kan worden gekoppeld aan andere software, etc.

Oplossen van problemen​

Ons voortdurende en internationale succes laat zien dat wij bij Hilti de ervaring heben om problemen in iedere fase van een project op te lossen. Van het beginstadium tot aan last-minuteoplossingen op de bouwplaats zelf, zelfs onder strikte technische beperkingen.​

Voorbeelden zijn technische beoordelingen: met het project samenhangende goedkeuring van een bouwtype, ontwerp van verbindingen voor lage-/hogesterkte beton / oud metselwerk, of oplossingen ter plekke voor incorrect installatiewerk (verkeerde boorgatdoorsnee, verkeerde plaats boorgat, zwaar gewapend beton)​.

 

BOUWEN AAN UW EIGEN VERHAAL

Hilti biedt een veelvoud aan diensten, software en hulpmiddelen die u bij de planning efficiënt ondersteunen

Please enter alternative text here (optional)

Diensten

Wij weten hoe tijdrovend het kan zijn om complexe planningen up to date te houden.

Hier vindt u enkele voorbeelden van onze diensten, die u kunnen ondersteunen bij uw dagelijkse werkzaamheden:

PROFIS Software

Trainingen

Technische ondersteuning

 

Portfolio

Onze producten zijn zodanig ontworpen dat ze u erbij helpen om uw projecten probleemloos af te wikkelen. Hier kunt u kiezen uit een aantal mogelijkheden om u te helpen bij het bevestigen van deuvels.

HIT-HY 200-A  hoogste prestatie injectiemortel bij heavy duty montage en aansluitingen in de wapening.

HIT-HY 270  hoogste prestatie injectiemortel  bij metselwerk

HUS3  hoogste prestatie schroefanker

HST3  hoogste prestatie boutanker bij gescheurd beton en seismische belastingen