Metaal slijpen met Nuron haakse slijper op accu AG 6D-22

Nuron voor alle toepassingen in de staal en metaalbouw

Maximaal vermogen en meer flexibiliteit tijdens het werk

Nuron is het nieuwe accu platform waarmee u zowel lichte als zware toepassingen in de staal- en metaalbouw op slechts één platform kunt uitvoeren. De 22V Nuron accu's zorgen dat machines - van schroevendraaiers tot haakse slijpers - werken op accu, maar met het vermogen hebben van een machine op snoer. Het werken op accu biedt u flexibiliteit op de bouwplaats.

De machines van Nuron zijn verbeterd op het gebied van ergonomie en robuustheid zodat uw medewerkers nog gemakkelijker kunnen werken. De innovatieve veiligheidstechnologieën verhogen de arbeidsveiligheid in uw projecten. 

Met name in de staal-, metaal- en industriebouw bent u voor de diverse toepassingen afhankelijk van veel verschillende machines. Hier helpen de op data gebaseerde services u om het overzicht te houden over uw machines en de conditie van de accu's. Lees nu met welke functies en datagestuurde diensten Nuron u bij uw dagelijkse werk ondersteunt.

één accu platform

Iemand slijpt metaal met de snoerloze Hilti Nuron haakse slijpmachine AG 6D-22.


Hoger vermogen voor hogere productiviteit 

Het gebruik van machines met verschillende energiebronnen, zoals machines op snoer, benzine of accu's met verschillende voltages, maakte het machineparkbeheer in uw projecten vaak complex en niet erg flexibel. Met Nuron heeft u nu een 22V accu platform waarmee u zelfs zware metaalbewerkingen op accu kunt uitvoeren. De volledig opnieuw ontworpen accu-interface van Nuron biedt het vermogen van een machine op snoer. Dit geeft de Nuron machines de kracht om zelfs metaal op accu door te slijpen, te polijsten of in metaal te boren. U kunt uw belangrijkste toepassingen nu flexibel op accu uitvoeren - zonder op kracht te hoeven inleveren.

Accuvervanging bij de haakse slijper AG 6D-22


Transparantie – voor een optimaal machinepark 

Het Nuron accu platform ondersteunt u bij het beheer van uw machinepark: elke keer dat u uw accu's oplaadt, wordt er automatisch data over het gebruik, de laadlocatie en de conditie van de accu verzonden naar de Hilti Cloud. Deze gegevens helpen u om het overzicht over uw machinepark en vooral de vele benodigde machines in de staalbouw te behouden en indien nodig aan te passen. De conditie van uw accu kunt u achterhalen doormiddel van de knop op de accu of de automatische meldingen wanneer u gebruik maakt van Hilti Fleet Management. Zo weet u zeker dat uw accu machines klaar zijn voor gebruik. En zo niet, dan kunt u de accu op tijd vervangen.

Accuboorhamer TE 30-22 met stofafzuiging


Verhoogde veiligheid in uw projecten 

Veilig werken heeft de hoogste prioriteit: Minder snoeren op uw bouwplaats maakt flexibeler werken mogelijk met minder risico op struikelen. De verbeterde ergonomie en het lagere gewicht van de Nuron machines maken het werk gemakkelijker. Daarnaast zijn de Nuron machines uitgerust met beproefde en nieuwe veiligheidsfuncties die de arbeidsveiligheid verhogen.  

Stofafzuigsystemen (DRS) en Active Torque Control (ATC) zijn beschikbaar voor alle relevante machines. Ook tal van andere machines zijn uitgerust met actieve trillingsreductie (AVR). Dit zorgt er in de TE 30-22 boorhamer bijvoorbeeld voor dat het werk makkelijker wordt. 

Het 3D ATC-systeem verhoogt in combinatie met SensTech de veiligheid bij het werken met haakse slijpers: indien de haakse slijper AG 6D-22 ongecontroleerd of schokkend wordt bewogen, schakelt de machine meteen uit. De ATC treedt ook in werking als de gebruiker de greep loslaat, bijvoorbeeld als de machine per ongeluk valt.

De juiste machines voor uw projecten

Of het nu gaat om het slijpen, polijsten en boren in metaal, het bevestigen van ankerstangen of het monteren van geventileerde gevels - uw dagelijkse klussen in de staal- en metaalbouw zijn divers en vereisen een groot aantal machines. Ontdek hier een paar van de belangrijkste machines voor uw kerntoepassingen:

AG 6D-22

Haakse slijper op accu AG 6D-22

Compact maar krachtig: de haakse slijper is zelfs geschikt voor de zwaarste toepassingen - met twee keer de slijpsnelheid. De nieuwe Senstech functie biedt de gebruiker maximale veiligheid.

Naar de machine
SF 4-22

Boor- en schroefmachine op accu SF 6-22

Boor en schroefmachine op accu met een hoog vermogen, active torque control (ATC) en een uitstekende ergonomie voor universeel gebruik in metaal.

Naar de machine
SIW 6-22

Slagmoersleutel op accu SIW 6-22

Kleiner en lichter dan zijn voorganger, de SIW 9-A22, met een nog hoger koppel - voor het eenvoudig plaatsen van bouten en ankers.

Naar de machine
TE 30-22

Combihamer op accu TE 30-22

Deze Hilti Nuron combihamer levert is licht in gewicht maar levert wel maximaal vermogen en heeft uitgebreide veiligheidsfuncties zoals actieve trillingsreductie (AVR) en torque control (ATC).

Naar de machine

Stap over op Nuron

Wilt u op uw projecten in de staal- en metaalbouw aan de slag met Nuron accu's en machines? Lees verder over de overstap naar Nuron - of neem direct contact met ons op voor een persoonlijk adviesgesprek.

Dit is mogelijk ook voor u interessant:

SID 6-22 accuvervanging

Eén accu platform: voor meer dan 70 machines

Alle Nuron machines, voor lichte en zware toepassingen, kunnen op slechts één 22V accu platform worden gebruikt.

Meer over de 22V accu's voor alle machines
DSH 600-22 beton zaagsnede

Krachtige prestaties: meer vermogen en looptijd

Nuron levert het vermogen van machines met snoer en benzine, zelfs voor zware toepassingen, en u kunt langer werken met een volle accu.

Meer over de krachtige prestaties
BX 3-22 verbonden met de Connect App

Verbonden accu's: voor een hogere productiviteit

De datagedreven services geven u meer inzicht en zorgen voor een eenvoudiger machineparkbeheer.

Meer over slimme accu's
Iemand werkt boven het hoofd met de Hilti TE 4-22 accuboorhamer.

Veiligheid: bescherming voor uw personeel

Om de veiligheid van de gebruikers zo hoog mogelijk te maken, hebben we met Nuron innovatieve veiligheidsfuncties ontwikkeld. 

Meer over de veiligheidskenmerken van Nuron

Nuron in het kort

Krijg snel een overzicht van Nuron en alle functies van het nieuwe accu platform van Hilti.

Nuron in één oogopslag

De Nuron accutechnologie

Lees hier hoe wij de Nuron accu's hebben ontworpen, zodat u gebruik kunt maken van maximaal vermogen voor uw projecten.

Naar de Nuron technologie

Oplossingen voor staal- en metaalbouw

Ontdek hoe Hilti uw projecten in de staal- en metaalbouw ondersteunt met innovatieve producten en services.

Meer over staal- en metaalbouw