Wij zijn benieuwd naar jouw mening!

Lees en schrijf reviews op Hilti Online

hilti producten collectie

Lees je reviews op internet voordat je een product of dienst kiest? Wil je graag de meningen van Hilti gebruikers lezen en niet alleen de beschrijving van ons? Als je deze vragen bevestigend hebt beantwoord, zul je de nieuwe feature product reviews op Hilti Online zeker waarderen.

Vanaf nu kunnen alle geregistreerde Hilti Online gebruikers elk product op de website beoordelen en hun eigen recensie schrijven. Dit zal je helpen bij het kiezen van het juiste gereedschap of andere Hilti-oplossingen. Ook kun je je mening over Hilti producten of diensten kwijt, dit helpt ons doordat wij aan de slag kunnen met jouw feedback om voor nog betere producten en diensten te zorgen. 

Hoe maak ik kans op de handschroevendraaier?

Onder de geplaatste product reviews in de maand juni verloten wij S-SD-S VDE schroevendraaier ter waarde van €82,85. Schrijf dus snel een review over een product dat je hebt gekocht en maak kans op de handschroevendraaier:

  • Veerkrachtig transportetui maakt compacte opslag in een gereedschapskist of handig transport met behulp van de riem mogelijk
  • Handvat met automatische vergrendeling voor eenvoudige wisseling van geïsoleerde schroevendraaierbladen
  • Ergonomisch ontworpen handgreep voor comfortabele hantering tijdens langdurig gebruik
  • Beschermende, door VDE (het verband voor elektrische techniek, elektronica en informatietechnologie in Duitsland) goedgekeurde en geïsoleerde schroevendraaierbladen met elektrische weerstand tot 1000 volt

Hoe laat ik een beoordeling achter?

Het plaatsen van een product review op Hilti Online is erg eenvoudig. Hieronder lees je stapsgewijs hoe je een review kunt plaatsen op onze website.
 
  • Meld je aan op Hilti.nl met jouw account. Nog geen lid?
  • Maak je persoonlijke account op Hilti.nl in slechts 2 stappen!
  • Vind de betreffende tool of benodigdheden in de online catalogus
  • Gebruik de zoekopdracht op de site - het is snel en handig
  • Beoordeel en recenseer jouw ervaring met Hilti-producten

Wat gebeurt er na het plaatsen van de review?

Alle reviews worden vooraf gemodereerd

We zorgen ervoor dat de beoordelingen alleen informatie bevatten die nuttig is voor onze klanten met betrekking tot hun ervaring met Hilti-producten. Ook bekijken we of de gebruiker het product daadwerkelijk gebruikt of gekocht heeft. Zo weet je zeker dat de beoordeling die je leest gebaseerd is op een legitieme ervaring. Alle beoordelingen die geen betrekking hebben op Hilti-producten worden afgewezen. Dit duurt ongeveer 1-2 werkdagen.

De beoordeling wordt gepubliceerd op Hilti Online

Zodra de beoordeling moderatie heeft doorstaan, wordt deze gepubliceerd in de productsectie op Hilti Online. De gebruiker die feedback heeft achtergelaten, wordt bovendien per e-mail op de hoogte gebracht van de publicatie.