Image alt text (optional)

Vacature Engineer

Ben jij als Engineer een adviseur én expert voor klanten? Is jouw passie, problem solving, berekeningen maken en technische instructies vertalen naar op maat klant adviezen? Vind jij het prettig om als kennispunt te functioneren in de bouw, zodat collega’s, aannemers en ontwerpende partijen jou benaderen met vraagstukken?

In deze rol heb je veel contacten met ingenieursbureaus, aannemers en interne collega’s over diverse technische onderwerpen zoals: verankering in beton, geschoten montage, brandveiligheid en installatietechniek. Ervaar de ruimte die Hilti jou biedt om alle aspecten binnen de bouw te ervaren en zowel op technisch als commercieel niveau te excelleren. Geen een dag is hetzelfde en elke vraagstuk vereist zijn eigen aanpak en invulling, dit kun jij als geen ander.

Wil je werken bij een van de beste werkgevers in Nederland en vind je persoonlijke ontwikkeling en groei belangrijk? Bij Hilti investeren we in jou. Laat je contactgegevens achter en wij vertellen graag (virtueel via MS Teams) meer over onze Engineering-afdeling en de functie!

Mike van Vlerken, technisch adviseur:

“Ook is het team ongelofelijk gezellig en wil iedereen het beste uit elkaar halen. Samenvattend is Hilti een erg gaaf bedrijf om voor te werken!”

Hilti is een erg enthousiaste en inclusieve organisatie. Het team en het bedrijf zijn gericht op goede prestaties en behalen deze door samen te werken en zich te richten op persoonlijke groei door middel van goede communicatie en training. 

Dit zoek jij in een baan

Please enter alternative text here (optional)
  • Werken bij een A-merk waar duurzaamheid een belangrijke topic is
  • Goede doorgroeimogelijkheden bijvoorbeeld naar de functie van Field engineer
  • Een afwisselende baan waar veel aandacht is voor persoonlijke ontwikkeling
  • Uitstekende arbeidsvoorwaarden (38-urige werkweek, goed salaris, bonus, premievrij pensioen, reiskostenvergoeding, collectieve verzekeringen)
  • Goede facilitaire ondersteuning (laptop, smartphone etc.)
  • Je start met een unieke onboarding programma met persoonlijke aandacht en je krijgt alle ondersteuning die je nodig hebt

Wat heb je nodig?

Hilti_Icons_Service_Hexagon_CMYK_IsoCV2_training_and_advice.jpg
  • Werkervaring als Technical Support Engineer, Werktuigbouwkundige, Industrieel Ontwerper of vergelijkbaar. Ben je een starter? Dan maken we ook graag kennis met jou! 
  • Een afgeronde technische HBO opleiding 
  • Ervaring en/of affiniteit met de bouwsector
  • Uitstekende communicatieve vaardigheden in woord en geschrift in Nederlands en Engels, Duits is een pré 
Image alt text (optional)

Laat je gegevens achter