Hilti introduceert Fieldwire in Nederland

Hilti lanceert Fieldwire in Nederland

Bouwsector klaar voor digitale revolutie

Hilti kondigt de Nederlandse introductie aan van Fieldwire, een cloud-based software voor het beheer van bouwprojecten. De lancering betekent niet alleen een vooruitgang in efficiëntie en samenwerking binnen bouwprojectmanagement, maar is ook een belangrijke stap voorwaarts in de digitalisering van de Nederlandse bouwsector. 

Overname door Hilti

Fieldwire, sinds 2021 onderdeel van de Hilti Group, verstevigt zijn positie als toonaangevende speler in bouwprojectmanagement op de Nederlandse markt. Dankzij Hilti's uitgebreide middelen en expertise versterkt Fieldwire zijn waardepropositie en blijft het effectieve samenwerkingsoplossingen leveren aan aannemers, eigenaars en architecten in de bouw.

"De toetreding van Fieldwire tot de Nederlandse markt is een belangrijke stap vooruit voor de productiviteit in de bouw. We zijn verheugd onze klanten innovatieve oplossingen te bieden die zowel hun productiviteit als hun projecten als geheel verbeteren"

Bastian Danzebrink
CEO Hilti Nederland

Quote Bastian

Innovatieve en gebruiksvriendelijke software

Sinds de lancering in 2013 staat Fieldwire wereldwijd bekend om zijn gebruiksvriendelijke interface en uitgebreide functies. Het is door Forbes Advisor uitgeroepen tot een van de beste bouwprojectbeheersoftware voor 2023. Met een sterke focus op voortdurende ontwikkeling en klanttevredenheid, is Fieldwire toegewijd aan het veranderen van de manier waarop mensen in de bouwsector werken door samenwerking eenvoudiger te maken en workflows te stroomlijnen door middel van digitalisering. Fieldwire's uitzonderlijke internationale beoordelingen en hoge waarderingen in de App Store en Google Play tonen de focus op kwaliteit, gebruiksvriendelijk ontwerp en constante innovatie. 

"Fieldwire stelt bouwteams in staat om op een eenvoudige en efficiënte manier te communiceren en taken te beheren. Met de Nederlandse lancering van Fieldwire willen we Nederlandse bouwbedrijven nog beter ondersteunen bij het deelnemen aan de toekomst van de bouw. Zo is Fieldwire ook een oplossing voor de toenemende vraag naar documentatie i.v.m. de Wet Kwaliteitsborging (WKB)."

Christoph Kleiren
Market Leader Fieldwire Nederland

Quote Christoph
Tablet met Fieldwire app

Start met Fieldwire

Ontdek hoe Fieldwire jouw bouwprojecten kan vereenvoudigen. Bezoek de Fieldwire website voor meer informatie of vraag een demo aan.

Over Hilti

De Hilti Group levert wereldwijd technologisch toonaangevende producten, systeemoplossingen, software en diensten aan de bouw- en energiesector. Met ongeveer 30.000 werknemers in meer dan 120 landen staat het bedrijf voor directe klantrelaties, kwaliteit en innovatie. Hilti behaalde in 2023 een omzet van CHF 6,5 miljard. De Hilti Group heeft sinds de oprichting in 1941 zijn hoofdkantoor in Schaan, Liechtenstein. Het bedrijf is particulier eigendom van de Martin Hilti Family Trust, die de voortzetting van het bedrijf op de lange termijn garandeert. De strategische oriëntatie van de Hilti Group is gebaseerd op een werknemers- en prestatiegerichte bedrijfscultuur en het doel om klanten te inspireren en te bouwen aan een betere toekomst. 

Over Fieldwire

Fieldwire is een projectmanagementplatform voor de professionele bouwsector. Het bedrijf maakt het aannemers en onderaannemers gemakkelijk om efficiënter te werken op hun bouwplaatsen, waardoor elke gebruiker gemiddeld een uur per dag bespaart. Het platform wordt inmiddels wereldwijd in meer dan 1.000.000 projecten gebruikt. Het gelijknamige bedrijf heeft zijn hoofdkantoor in San Francisco en kantoren in Phoenix en Parijs. In 2021 werd het door Forbes uitgeroepen tot een van de beste startupwerkgevers van Amerika en tot de investeerders van Fieldwire behoren Menlo Ventures, Brick & Mortar Ventures, Formation8 en Bloomberg Beta.