Hydraulische perstang NPR 32 XL-22 met de Hilti Nuron-accu B22-55

Nuron, het 22V accu platform voor werktuigbouwkundige projecten

Het vermogen van machines op snoer, maar dan op accu

U en uw team hebben dagelijks te maken met veel verschillende werkzaamheden - van werken boven het hoofd in krappe ruimtes tot het doorbreken van muren met zware machines.

Nuron ondersteunt u vanaf nu met één 22V accu platform voor lichte en zware toepassingen. Dankzij het nieuwe ontwerp van de machines zijn ze beter te hanteren in krappe ruimtes en minder belastend als u boven het hoofd werkt. Ook kunt u veiliger aan de slag met de Nuron machines door de innovatieve veiligheidsfuncties.

De slimme accu's sturen tijdens het laden informatie naar de Hilti Cloud over het gebruik, de laadlocatie en de conditie van de accu. U houdt hierdoor het overzicht over uw machinepark en weet u tijdig wanneer een accu aan vervanging toe, om zo stilstand te voorkomen.

Maximaal vermogen met één accu platform

Haakse slijper op accu AG 6D-22 met SensTech-technologie

Eenvoudig beheer van machines en accu's

De Nuron accu's en machines hebben een optimale verhouding tussen gewicht en vermogen. Vooral de vaak voorkomende toepassingen boven het hoofd kunt u hierdoor gemakkelijker uitvoeren. Wij hebben ook de Nuron TE 6-22 boorhamer op accu verbeterd, zodat deze minder weegt dan eerdere vergelijkbare machines van Hilti en deze minder belastend is. Tegelijkertijd kan deze boorhamer moeiteloos zelfs grotere boorwerkzaamheden in beton aan.  

Akku-Winkelschleifer AG 6D-22 mit SensTech Technologie

Verbeterde arbeidsveiligheid 

De bescherming van uw medewerkers heeft de hoogste prioriteit bij uw projecten. De Nuron machines zijn daarom uitgerust met innovatieve veiligheidsfuncties. Nog meer machines dan voorheen zijn uitgerust met beproefde Hilti technologieën zoals de active torque control (ATC) en stofafzuigsystemen (DRS) die voor alle relevante machines beschikbaar zijn. Daarnaast is de haakse slijper AG 6D-22 nu uitgerust met SensTech en 3D ATC en dit houdt in dat als de gebruiker de greep loslaat of schokkende bewegingen maakt met de machine, deze direct stopt.

22V voor al uw klussen

Met Nuron werken al uw machines bij het installeren van buizen en ventilatie nu op één 22V accu platform. De Nuron accu's en machines hebben hetzelfde bereik als vergelijkbare 18, 22 of 36V platforms en evenveel vermogen als een machine op snoer. Voor uw werktuigbouwkundige projecten betekent dit dat u nu alle klussen - van boren en schroeven tot het monteren van leidingen - met slechts één platform kunt uitvoeren: snoerloos, flexibel en zonder concessies.

De juiste machines voor uw projecten

Ankers monteren, metaal slijpen, buizen verbinden of boren en schroeven: Nuron helpt u bij het uitvoeren van uw dagelijkse klussen met één krachtig accu platform. Ontdek meer over belangrijke machines voor uw projecten.

TE 6-22

Hamerboor op accu TE 6-22

Veiliger en comfortabeler: de hamerboor op accu ligt fijn in de hand en is perfect in balans. Om veiliger te kunnen werken is hij uitgerust met active torque control (ATC) en trillingsreductie AVR. Een module voor stofafzuiging kan ook met één klik op de machine worden aangesloten.

Naar de machine
AG 6D-22

Haakse slijper op accu AG 6D-22

Compact maar krachtig: de haakse slijper is zelfs geschikt voor de zwaarste toepassingen - met twee keer de slijpsnelheid. De nieuwe Senstech functie biedt de gebruiker maximale veiligheid.

Naar de machine
SF 4-22

Schroefboormachine op accu SF 4-22

De compacte, krachtige schroefboormachine is uitgerust met Active Torque Control (ATC). Dit voorkomt dat de machine ongecontroleerd doordraait, bijvoorbeeld als de boor vastloopt. De LED lamp zorgt daarnaast voor een duidelijk zicht op uw werkgebied.

Naar de machine

Stap over op Nuron

Wilt u op uw projecten de slag met Nuron accu's en machines? We laten u zien hoe u snel en eenvoudig kunt overstappen naar het nieuwe 22V accu platform voor uw lopende projecten - of neem direct contact met ons op voor persoonlijk adviesgesprek.

Dit is mogelijk ook voor u interessant:

SID 6-22 accuvervanging

Eén accu platform: voor meer dan 70 machines

Alle Nuron machines, voor lichte en zware toepassingen, kunnen op slechts één 22V accu platform worden gebruikt.

Meer over de 22V accu's voor alle machines
DSH 600-22 beton zaagsnede

Krachtige prestaties: meer vermogen en looptijd

Nuron levert het vermogen van machines met snoer en benzine, zelfs voor zware toepassingen, en u kunt langer werken met een volle accu.

Meer over de krachtige prestaties
BX 3-22 verbonden met de Connect App

Verbonden accu's: voor een hogere productiviteit

De datagedreven services geven u meer inzicht en zorgen voor een eenvoudiger machineparkbeheer.

Meer over slimme accu's

Nuron in het kort

Krijg snel een overzicht van Nuron en alle functies van het nieuwe accu platform van Hilti.

Nuron in één oogopslag

De Nuron accu technologie

Lees hier hoe wij de Nuron accu's hebben ontworpen, zodat u gebruik kunt maken van maximaal vermogen voor uw projecten.

Naar de Nuron technologie