Slijpen en zagen

Veiligheid, productiviteit en precisie bij slijpen en zagen

Schneiden und Trennen bei Hilti

Het slijpen en zagen zijn de belangrijke toepassingen op de bouw. Krachtige slijp- en zaagmachines moeten u helpen nauwkeurig, snel en op z'n minst veilig te kunnen werken. Want wat betreft veiligheid hoort het zagen erbij. Want als er eenmaal een ​​ongeluk gebeurt, zijn de gevolgen vaak desastreus.

Daarom werkt u met onze handbediende diamant-slijpmachines op benzine, elektrische slijpmachines, wandzagen en haakse slijpers zowel veilig als productief: ze combineren krachtige prestaties, geavanceerde diamanttechniek en gebruiksgemak met efficiënte veiligheidsfuncties en technologieën voor uitgebreide arbeidsveiligheid. 

Benzine doorslijpmachines

Vol vermogen en minimaal risico met de Hilti motorzaag DSH-X

Verminder de uitvaltijden, verbeter uw productiviteit en blijf daarbij veilig werken - onze Hilti DSH 900-XDSH 700-X en DSH 600-X motorzagen maken het mogelijk:

heel gemakkelijk materialen van beton tot staal tot steen doorslijpen. Een ergonomisch ontwerp, minder stofbelasting en een sterke zaagbladrem van onze lichtgewicht, trillingsarme machines, beschermen uw gezondheid op de werkplek. 

DSH 900-X

DSH 900-X: Maximaal vermogen

De Hilti motorzaag DSH 900-X maakt indruk met de enorme kracht van zijn gemakkelijk te starten 80cc-motor. Hij bereikt zaagdieptes tot 150 mm. 

De DSH 900-X bestellen

DSH 700-X: Flexibel tot succes

De Hilti motorzaag DSH 700-X overtuigt met zijn veelzijdigheid. Blijf flexibel met een 70 cc-motor en een zaagdiepte tot 125 mm.  

De DSH 700-X bestellen

DSH 600-X: Lichtgewicht, compact, sterk

De Hilti motorzaag DSH 600-X is licht, compact - en net zo sterk als een grote. Bijzonder veilig door de efficiënte zaagbladrem. Zaag tot 120 mm diep met zijn verbazingwekkende 60 cc motor.  

De DSH 600-X alvast bestellen

Elektrische snijder

Laat het stof achter u - met snelheid en precisie

Onze Hilti elektrische slijpmachine DCH 300 en 300-X combineren enorme kracht met hoge precisie tot een onverslaanbaar pakket. Voor u betekent dit dat u slechts één machine nodig hebt voor al uw dagelijkse taken - en met de nieuwe, bijzonder stofarme functie voor nat zagen en verbeterde slijpschijven verhoogt u uw zaagsnelheid aanzienlijk met deze machines.

Veiligheid wordt daarbij niet vergeten: de slijpschijven draaien weg van het lichaam van de gebruiker, wat de veiligheid aanzienlijk verbetert. De nieuwe functie nat zagen vermindert de vorming van mogelijk gevaarlijk stof. En omdat de DCH 300 en DCH 300-x elektrisch worden aangedreven, wordt de belasting door geluid en dampen in vergelijk met een machine op benzine verminderd.

DCH 300-X

Snelheid en flexibiliteit

De 120 mm zaagdiepte van de DCH 300-X is ideaal voor het slijpen of vergroten van openingen in alle standaard diktes van beton en metselwerk, maar Hilti heeft ook diamant-zaaggereedschap voor zeer grote en speciale toepassingen.

Bestel de DCH 300-X

De sterkste aan de wand

Deze railgeleide elektrische wandzaag zorgt voor de beste zaagprestaties op dieptes van 73 cm, tractie en wrijvingscontrole. De afstandsbediening verhoogt de arbeidsveiligheid. 

Meer informatie over de DST 20-CA

Bestel de DST 20-CA

Haakse slijpers

Flexibel werken met Hilti haakse slijpers

Verdere ontwikkeling staat hoog in het vaandel bij Hilti Daarom hebben we de Hilti haakse slijpers AG 230-27 DB voorzien van nog betere prestaties, een ergonomische, draaibare D-handgreep en in het bijzonder een schijfrem. Hij slijpt moeiteloos metselwerk, beton met open structuur, insnijdingen in betoncomponenten en kort prefab beton af.

AG 230-27

Veiligheidsfuncties: 

  • ATC voor veiligheid bij het blokkeren van de machine
  • AVR voor actieve trillingsvermindering
  • Slim vermogen voor een gecontroleerde slijpsnelheid op verschillende oppervlakken
  • Zaagbladrem voor gecontroleerd en snel stoppen 
  • Verbeterde oververhittings- en overbelastingsbeveiliging voor veilig werken

De AG 230-27DB bestellen

Diamantdoorslijpschijven

 SPX Diamanttrennscheiben für Metalle

Deze diamant-slijpmachines kunnen alles

Productief, flexibel en veilig werken: Daarbij wordt u ondersteund door onze diamant-slijpschijven SPX voor het snijden van metalen. Ze hebben een tot 100x langere levensduur dan de klassieke slijpschijf en hoeven daarom minder vaak te worden vervangen en dat bespaart u tijd en geld. Hij zaagt efficiënt alle soorten materialen, van metaal en PVC, tot hout, beton en steen. Hij is met name geschikt voor een verscheidenheid aan toepassingen: van het zagen van wapeningsstaven en stalen buizen, het slijpen van stalen wapening tot de inzet bij brandbestrijding.

En omdat hij niet breekt, weinig trillingen produceert en veel minder vonken produceert dan andere slijpmiddelen, werkt u altijd veilig.