Trainingen voor professionals

Trainingen voor professionals

De Hilti product- en toepassingstrainingen zijn energiek en spreken tot de verbeelding, waardoor de training niet het afvinken van een verplichting is, maar een ervaring die niet wordt vergeten en in de praktijk zal worden toegepast.

We starten met een korte theoretische onderbouwing, waarna de toepassing in de praktijk door de deelnemers wordt uitgevoerd. Ze vinden plaats in ons speciaal daarvoor duurzaam verbouwde Learning Center in Berkel en Rodenrijs.

De trainingen zijn niet alleen een goede investering om uw productiviteit te verhogen, maar ook de veiligheid te verbeteren. Elke training bevat veiligheidsaspecten, waardoor deze tevens kan worden gebruikt als een VCA Toolbox. Volgens de huidig geldende VCA norm 2017 6.0 is elk VCA*-gecertificeerd bedrijf is verplicht om minimaal vier toolboxen per jaar te houden om aan de bepalingen van VCA te voldoen. VCA** en VCA Petrochemie hebben zelfs een verplichting van minimaal tien toolboxen per jaar.

Schoorverankering

Training Schoorverankering

Volg de training schoorverankering en voorkom fout verankerde schoren. Deze training voldoet aan de VCA norm 2017/6.0 en stel kwaliteit en productiviteit centraal.

Bekijk de training
Gevelsluiting

Training Gevelsluiting

In de training Gevelsluiting leert u of leren uw medewerkers alles over het op de juiste manier verankeren van gevels en wat het voordeel van het HUS schroefanker hierin is.

Bekijk de training