Hilti Stores

Hilti Store verbouwing

#HelemaalHilti

Ziet uw huis er al 10 jaar hetzelfde uit? Waarschijnlijk niet!

Waarom zouden onze Hilti Stores daar van afwijken?

Veel van onze Hilti Stores zijn heel lang geleden voor het laatst verbouwd terwijl er zoveel is veranderd in de laatste 10 jaar.

Daarom hebben wij ervoor gekozen om onze Hilti Stores groots te renoveren. We moeten natuurlijk wel meegaan met de tijd!

Bekijk hier wat er verandert

Hilti Store
1 / 4
Hilti Center wordt Hilti Store

Als wij u voorheen hadden gevraagd: ''Wat is een Hilti Center?'', dan is het heel begrijpelijk dat u dacht aan een distributiecentrum, een afhaalpunt of aan een kantoor. Daarom hebben we de naam veranderd naar Hilti Store!

Geoptimaliseerde demoruimtes
2 / 4
Geoptimaliseerde demoruimtes

Tijdens de verbouwing wordt het uiterlijk van onze bestaande winkels volledig vernieuwd. Dit betekent dat er naast nieuw meubilair en nieuwe grab-and-go productdisplays ook een geheel nieuwe demonstratieruimte wordt gebouwd. Hier kunt u onze producten eerst proberen voordat u ze koopt!

Producten zijn nu makkelijker te vinden
3 / 4
Producten zijn nu makkelijker te vinden

In onze nieuwe Hilti Store zult u nog gemakkelijker de producten kunnen vinden die u nodig heeft. Daarbij kunt u in onze vernieuwde experience zone een kop koffie drinken, terwijl u op maat gemaakt advies krijgt van onze Hilti Store medewerkers. Zo verlaat u de Hilti Store altijd met de juiste producten!

Meer digitale integraties
4 / 4
Meer digitale integraties

Ook wij gaan mee in dit altijd veranderende digitale tijdperk. Zodoende vindt u in de nieuwe stores tablets en nieuwe schermen, zodat u toegang hebt tot productinformatie en video’s terwijl u door de winkel loopt. De Hilti Store medewerkers kunnen u ondersteunen met deskundig advies waar dan ook in de winkel. Zo kunt u altijd, overal en op elk moment uw bestelling plaatsen.

De Hilti Store medewerker is uw expert

Hilti Store Renovation

Ons team van experts adviseert en demonstreert niet alleen, ze helpt u ook bij het onderhoud van het gereedschap terwijl u wacht en biedt informatie en training over onze producten, diensten en oplossingen. Bij het uitvoeren van onderhoudswerk kunt u denken aan het reinigen van gereedschap, onderhoud van schiethamers en garantiebeoordelingen. 

Met de renovatie van onze Hilti Stores, gaat het natuurlijk niet slechts om een nieuw likje verf - we willen u een verbeterde ervaring in de winkel bieden, om een ​​lokaal aanspreekpunt te zijn voor ondersteuning en advies wanneer u ons nodig hebt.

Dus, wat weerhoudt u nog om een kijkje te nemen in onze nieuwe Stores? Drink een kop koffie en maak kennis met onze ervaren collega’s in de Stores. Het is meer dan alleen een winkel: ervaar het zelf!

 

Vind uw Hilti Store

Vind uw dichtstbijzijnde Hilti Store

Met 8 Hilti Stores in Nederland is er altijd een winkel bij u in de buurt

Vind uw Hilti Store
Wat is nieuw?

Wat is nieuw?

Bekijk hier onze nieuwste producten en diensten

Nu bekijken