Image alt text (optional)

Maatregelen coronavirus

Ook Hilti volgt de richtlijnen van het RIVM. Onze dienstverlening gaat door zoals u van ons gewend bent, maar we hebben enkele maatregelen genomen om de veiligheid en gezondheid van uw en onze medewerkers te kunnen garanderen.

Onderstaand vindt u informatie over de bereikbaarheid van onze verkoopkanalen, levertijden, reparatieservice en informatie over het reinigen van machines.

Bereikbaarheid van onze verkoopkanalen

Wij zijn gewoon aan het werk. Onze verschillende verkoop- en support kanalen zijn bereikbaar, maar wel zo veel mogelijk telefonisch of digitaal. Hier is voor gekozen om de veiligheid en gezondheid van uw en onze medewerkers zo goed mogelijk te kunnen waarborgen. 

  • Uw Accountmanager is telefonisch bereikbaar en kan indien gewenst ook via Skype een afspraak met u inplannen. Ook kunnen zij orders voor u verwerken. 
  • Onze Klantenservice is gewoon bereikbaar via 010-5191111. 
  • Onze Hilti Stores zijn regulier geopend. Wel hebben wij enkele maatregelen getroffen om de veiligheid en gezondheid van uw en onze medewerkers te bewaken. Zo helpen wij maximaal één klant tegelijkertijd, waardoor u verzocht kan worden kort buiten te wachten. Daarnaast vragen wij aanwezigen in de Hilti Store ten minste 1,5 meter afstand van elkaar te houden. Wij vertrouwen op uw begrip.  
  • De Hilti Online Store blijft 24/7 beschikbaar voor het plaatsen van orders.

Heeft u een noodgeval met betrekking tot een van uw toepassingen of machines? Neem contact op met uw Accountmanager, dan zorgen we samen voor een passende oplossing.

Levertijden

Wij proberen uw levering volgens de reguliere levertijden bij u te bezorgen. Het kan voorkomen dat uw levering incidenteel vertraging oploopt. Wij doen uiteraard onze uiterste best om dit te voorkomen, maar nemen de veiligheid en gezondheid van onze medewerkers in de magazijnen in acht. 

Heeft u vragen over uw levering? Neem dan contact op met uw Accountmanager of onze klantenservice via 010-5191111.

Reparatieservice

Helaas zijn wij als het gevolg van de maatregelen die wij hebben moeten nemen door het Coronavirus momenteel niet altijd in staat om onze 4-daagse reparatiebelofte na te komen. Uiteraard zullen wij ons uiterste best doen om uw machines zo snel mogelijk te retourneren. Wij vertrouwen op uw begrip. 

Reiniging van machines

Door de coronacrisis is de algemene hygiëne op bouwplaatsen des te belangrijker geworden. Schoon gereedschap, schone handen en een veilige afstand zijn essentieel voor het welzijn van uw team. Met routinematige reiniging en onderhoud kunt u bovendien ook de levensduur van uw gereedschap verlengen, onverwachte uitvaltijden voorkomen en veiligheidsrisico’s verminderen.

Download de informatie brochure